Το ηλεκτρονικό εισιτήριο έχει μπει ήδη στις ζωές μας.

Κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να βγάλουμε όλοι κάρτα, οπότε πρέπει να ξέρουμε τι ισχύει για τους φοιτητές με τα νέα δεδομένα.

Οι δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου όσον αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο (φοιτητές, σπουδαστές, πολύτεκνοι, ανήλικοι, άνω των 65 ετών) θα πρέπει υποχρεωτικά να εκδώσουν προσωποποιημένη ATH.ENA CARD.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, η φόρτιση ΑΤΗ.ΕΝΑ TICKET (πολλαπλό εισιτήριο) ή ανώνυμης ATH.ENA CARD με προϊόντα μειωμένου κομίστρου δεν θα είναι δυνατή.

Σημειώνεται ότι μετά την πρώτη έκδοση (σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ απαιτείται φόρτιση με εισιτήριο 30 ημερών αξίας 15 ευρώ ή/και με ποσό από 10 ευρώ), μία προσωποποιημένη ATH.ENA CARD για δικαιούχους μειωμένου κομίστρου είναι δυνατό να «επαναφορτιστεί» με οποιοδήποτε προϊόν κομίστρου μειωμένης αξίας: από ένα εισιτήριο 90 λεπτών, πακέτα εισιτηρίων 90 λεπτών, εισιτήρια 30 ημερών μέχρι και εισιτήρια 360 ημερών.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Ρωτήσαμε στα εκδοτήρια για όσα δεν έχεις καταλάβει!

ΒΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ:

ΒΗΜΑ 1. Προετοιμασία φάκελου μεγέθους Α4 με τα ακόλουθα στοιχεία:

1.Φωτοτυπία της υπάρχουσας μηνιαίας κάρτας με μηνιαίο κουπόνι (έτους 2017).

2.Φωτοτυπία εγγράφου που πιστοποιεί τον αριθμό ΑΜΚΑ.

3.Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας.

4.Εκτύπωση του Εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το www.athenacard.gr

5.Στη περίπτωση των φοιτητών χρειάζεται προσκόμιση φωτοτυπίας ακαδημαϊκής ταυτότητας σε ισχύ.

ΒΗΜΑ 2. Αναγραφή στοιχείων επί του φακέλου

Αναγράφονται επί του φακέλου τα ακόλουθα στοιχεία: Όνομα, επώνυμο και διεύθυνση, όπου θα αποσταλεί η προσωποποιημένη κάρτα (οδός, αριθμός, περιοχή, Τ.Κ) μέσω ταχυδρομείου.

Σελίδες: 1 2 3

Σχόλια

1 2 3