Fall Festival 2017 – The Art Exhibition Project: Η έκθεση που θα πας σήμερα το βράδυ!

Τι συμβαίνει στο KINONÓ το τριήμερο 24 – 25 – 26 Νοεμβρίου 2017;

Πέρυσι το Νοέμβριο, σε μια αίθουσα λίγων τετραγωνικών, στην Παιανία, το Fall Festival συστήθηκε στο κοινό. Ήταν τότε περίπου δεκαπέντε φωτογράφοι που εμπιστεύτηκαν τα έργα τους σε μια ομάδα νέων ανθρώπων που αγαπούσαν την Τέχνη και αποφάσισαν να ξεκινήσουν το συγκεκριμένο project.

Βάσεις της ομάδας αυτής ήταν -και είναι- η Φιλία, η αγάπη για την Τέχνη και ο Εθελοντισμός. Αυτές αποτελούν και τις κινητήριες δυνάμεις που γεμίζουν τα μυαλά με νέες ιδέες για ολοένα και περισσότερα projects.

Το φετινό project καλείται “The Art Exhibition Project”. Πρόκειται για μια πολύπλευρη έκθεση όπου εικαστικοί καλλιτέχνες, φωτογράφοι, ποιητές και λογοτέχνες συναντιούνται όλοι μαζί και αλληλεπιδρούν ο ένας με τον άλλον, αλλά και με το κοινό, μέσα από τα έργα τους.

Φέτος, το Fall Festival μετρά περισσότερες από σαράντα συμμετοχές με πολλούς από τους καλλιτέχνες να συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό.

Η διαφορετικότητα στις τεχνοτροπίες, η προσωπική αισθητική κάθε καλλιτέχνη αλλά και οι διαφορετικές κουλτούρες που κρύβονται πίσω από τα έργα που θα εκτεθούν στο Art Exhibition Project, είναι ακριβώς αυτό που κάνει το φετινό project πιο πολύπλευρο και πολυδιάστατο από ποτέ. Η Ιταλία συνομιλεί με την Αίγυπτο, τα κάρβουνα με τα πινέλα, η ποίηση με την πεζογραφία και τα φωτογραφικά κλικ με την Τέχνη hyperrealism.

Όλα αυτά μπορεί να τα δει όποιος πάει στο KINONÓ από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 20:00 έως και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 22:00.

Το ξεχωριστό είναι πως οι ίδιοι οι δημιουργοί των έργων θα βρίσκονται εκεί τις περισσότερες ώρες πρόθυμοι και έτοιμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις που γεννούν στο κοινό τα δημιουργήματά τους και να επικοινωνήσουν ακόμα πιο άμεσα όσα θέλουν να πουν μέσω της Τέχνης.

 


info

Fall Festival 2017: The Art Exhibition Project // KINONÓ, Falirou 48, Koukaki // Opening Friday, 24.11.17, 20:00 // Sat. & Sun. 25,26.11.17 10:00 – 22:00

Fall Festival: H φθινοπωρινή έκθεση που έρχεται να σου αλλάξει τη διάθεση!

Σχόλια