Λεπτομέρειες για την καινούρια ταινία του Θοδωρή Βουρνά και φωτογραφικό υλικό από το εναρκτήριο πάρτι!

Η έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας ο “Συλλέκτης” είναι γεγονός. Συντελεστές και φίλοι γιόρτασαν το Σάββατο 30/09 στο All Day Bar Mai Tai… και την επομένη στρώθηκαν στην δουλειά.

Συλλέκτης

Δημήτρης Λιακόπουλος – Κατερίνα Βαιμάκη – Θοδωρής Βουρνάς

Ο ”Συλλέκτης” είναι η νέα ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Βουρνά σε σενάριο της Κατερίνας Βαϊμάκη, με τον Δημήτρη Λιακόπουλο στο κεντρικό ρόλο.

Είναι η δεύτερη τους συνεργασία μετά την ταινία “Στην άλλη όχθη” που γυρίστηκε το 2012 και συμμετείχε σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού κερδίζοντας θετικές κριτικές και διακρίσεις.

Ο “Συλλέκτης” βραβεύτηκε πρόσφατα στο διαγωνισμό σεναρίου του London Greek Film Festival στην κατηγορία καλύτερο σενάριο για ταινία μικρού μήκους.

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας, συνεργάτες και φίλοι βρέθηκαν σε ένα εναρκτήριο πάρτι το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Ανάμεσά τους οι πρωταγωνιστές του “Συλλέκτη” Δημήτρης Λιακόπουλος και Νεφέλη Παπαδερού, όπως και οι συντελεστές της ταινίας: Γιάννης Νικολέττος, Γιώργος Μανώλης, Γιάννης Δούμας, Σελήνη Παπαγεωργίου, Αλεξία Γιαννόπουλου, Κασσιανή Λεωντιάδου, Γιώργος Τσιρογιάννης, Σίσσυ Βλαχογιάννη, Κατερίνα Βαϊμάκη και Θοδωρής Βουρνάς.

Συλλέκτης

«Αγαπάμε αυτό που θαυμάζουμε. Κι αυτό που θαυμάζουμε θέλουμε να το αποκτήσουμε”

Λίγα λόγια για το έργο.
“Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν η τέχνη αντιγράφει τη ζωή ή το ακριβώς αντίθετο”
‘Όταν ο Συλλέκτης εντοπίζει σε κάποιον ένα χαρακτηριστικό που θαυμάζει, πρέπει να το αποκτήσει. Ο τρόπος του σύντομος και αποτελεσματικός. Τον σκοτώνει. Φροντίζει όμως πάντα να κρατήσει ένα αναμνηστικό. Ένα αντικείμενο σχεδόν ασήμαντο, που περνάει απαρατήρητο από το ανυποψίαστο μάτι: έναν αναπτήρα, μια πένα, ένα ρολόι.”

Όταν ο Άγγελος (Μιχάλης Οικονόμου) αρχίζει να υποψιάζεται τον Αλέξη (Δημήτρη Λιακόπουλο), πρέπει να τον γνωρίσει. Γίνεται ευθύς ο κεντρικός του ήρωας. Δεν τον φοβάται. Τον θαυμάζει. Και είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να μην απομυθοποιηθεί η εικόνα του.

Συλλέκτης

Δημήτρης Λιακόπουλος – Νεφέλη Παπαδερού

Όταν ο Αλέξης γνωρίζει την Ειρήνη(Νεφέλη Παπαδερού), αλλάζει. Χαμογελάει περισσότερο. Η Ειρήνη μπαίνει σαν φως στην τακτοποιημένη και μονόχρωμη ζωή του. Τον κάνει να καταλάβει ότι στις σχέσει των ανθρώπων “ο χρόνος είναι το κλειδί”. Όταν όμως ο Άγγελος συναντήσει τον Αλέξη; Τι θα συμβεί τότε;

δείτε την ταινία “Στην Άλλη Όχθη” εδώ

δείτε ποιος είναι ο “Συλλέκτης” εδώ

www.facebook.com/syllektis.film/

Ευχαριστούμε πολύ τον Jason Konteos για τις φωτογραφίες.

Σχόλια