Μπορεί ο 7ος κύκλος του Game of Thrones να τελείωσε, όμως, μας άφησε πολύ υλικό για σχολιασμό!

Λοιποοοοοοοον. Χωρίς πολύ μπλα μπλα, αρχίζει η ΣΑ-ΤΙ-ΡΙ-ΚΗ ανασκόπηση του 7ου κύκλου του Game of Thrones. Μην  αναρωτηθείς γιατί εγώ γράφω για Game of Thrones. Ξεκίνα να διαβάζεις και μην κοιτάξεις πίσω…

SEASON 07 E 01
(Τόπο στα νιάτα): 

Game of Thrones

Ένας μεγάλος Οίκος όπως αυτός των Frey ξεκληρίστηκε και η Arya Stark, είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει πως υπάρχει μια αντίστοιχη Cersei και από την ομάδα των καλών!

Alis Karstark και Ned Amber, τα παιδιά των Οίκων που ”πρόδωσαν” τους Stark στην ”Μάχη των Μπάσταρδων”, παίρνουν τη σωστή απόφαση να υποστηρίξουν τον Snow σε αυτό που έρχεται και μαζί με την γλυκύτατη Lyanna Mormont μας δίνουν ένα τρανταχτό παράδειγμα πως τα παιδιά πολλές φορές παίρνουν πιο αγνές και φιλότιμες αποφάσεις από τους μεγάλους!

Στο τέλος του 6ου κύκλου και στις αρχές του 7ου εμφανίζεται ο Euron Greyjoy. Kατάλαβες;
Πέθανε ο Joffrey μας δώσανε τον Ramsay. Πεθανε ο Ramsay σου λέει ο σεναριογράφος μην ξεμείνουμε από μου#$π@ν@…

Ο Sam καθαρίζει κ@λους στην σχολή των Maester και η Daenerys πατάει για πρώτη της φορά το πόδι στα πάτρια εδάφη του Dragonstone.

SEASON 07 E 02
(Το νινί σέρνει καράβια):

Game of Thrones

O Jorah Mormont ψάχνει λύση να γιατρευτεί και να γυρίσει ξανά πίσω στο γκομενάκι… Μόνο οι άντρες μπορούν να τα κάνουν αυτά και μόνο για μια γυναίκα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα περίμενε πίνοντας μπύρες σε κάποιο χωριό να τον πάρει ο χάρος.

Η γριά Ollena συμβουλεύει την Daenerys να περιφρονεί τους συμβούλους της και να παίρνει τον νόμο στα χέρια της κάνοντας αυτό που θέλει. Αρχικά λες, άντε μωρή κ@λόγρια που θα μας πεις και τι θα κάνουμε. Αργότερα βλέπεις πως η συγκεκριμένη πρόταση της κ@λόγριας θα μας βγει σε καλό.

Ο Grey Worm καταφέρνει με δάχτυλο-γλώσσα, δάχτυλο-γλώσσα να κάνει την Missandei (αυτό το υπέρτατο πατόμου-μπιπ), να τον περιμένει να γυρίσει από το Casterly Rock. Πιστεύω να το πιάσατε το νόημα αγορίνια μου ε;

O Sam κάνει καλά τον Mormont! Η Arya μαθαίνει πως ο Snow είναι στο Winterfell και αλλάζει τα σχέδια της να πάει να σκοτώσει την Cersei, αποφασίζοντας να επιστρέψει στα αδέρφια της.
Η Cersei πρέπει να κάθεται στον σεναριογράφο, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ο Euron διαλύει τον στόλο της Daenerys, σκοτώνει τις 2 από τις 3 αδερφές Sand και παίρνει αιχμάλωτες την 3η Sand, την μητέρα τους και την Yara Greyjoy.
O Theon πηδάει από το πλοίο… Τα γνωστά.

SEASON 07 E 03
(Οσο με πληγώνεις τόσο με πορώνεις):

Game of Thrones

O Snow φτάνει Dragonstone και από την αρχή του επεισοδίου φτύνει διαρκώς τη δρακομάνα.

Η Cersei σκοτώνει και την 3η κόρη Sand. Ο τρόπος που μιλούσε στην μαμά Sand με έκανε να ανησυχώ πως θα έβαζε τον Mountain να της σπάσει το κρανίο και προς στιγμήν πήγα να πέσω σε κατάθλιψη. Ευτυχώς ότι ήταν να γίνει έγινε με γλωσσόφιλο. Ωραίο μωράκι αυτή η Tyene. Ωραίο!

Εκστασιασμένη η Cersei πάει στον Jaime και τον αρχίζει στα γνωστά… Εδώ όμως παιδιά υπάρχει παραδόξως διαφάνεια, καθώς και την ημέρα που ήταν μπροστά από τον νεκρό της γιο Joffrey, ο Jaime είχε μπει ορεξάτος και παρά τον θρήνο της η Cersei ενέδωσε! #ΝαΤαΛεμεΚαιΑυτα

Οι τράπεζες έχουν αρχίζει να παίζουν τον ρόλο τους από τον προηγούμενο κύκλο.

Η Khaleesi χωρίς να πιστεύει τον Snow του δίνει το δρακόγυαλο μόνο και μόνο επειδή τον γουστάρει. ”Απάνω της αδέρφια, νικάμε!”

O Bran Stark εξελίσσεται μακράν στον πιο αντιαισθητικό χαρακτήρα στη σειρά και οι Lannister ρίχνουν σε παγίδα τους Άσπιλους, διαλύοντας έτσι ακόμη ένα σύμμαχο της Daenerys, αυτή την φορά τους Tyrell.

Game of thrones: βγαλμένο από την πραγματική ιστορία

SEASON 07 E 04
(Jaime, μην πας να ξαναπεθάνεις Κυριακή):

Game of Thrones

O Bran ούτε ευχαριστώ στην μικρή Meera που τον έσωσε χάνοντας τον αδερφό της. Ο τύπος μιλάμε την κοιτούσε με αυτό το αχανές ύφος που έχεις για μήνες, όταν το γκομενάκι που γούσταρες χρόνια, σου έχει ρίξει χυλόπιτα…

Arya και Sansa συναντιούνται μετά από καιρό και η μια τα χώνει στην άλλη.

Ο Snow δείχνει στην Daenerys πως στις σπηλιές του Dragonstone, οι πρόγονοί της είχαν σκαλίσει στους τοίχους την ένωσή τους με τους αντίστοιχους ανθρώπους του Βορρά για να πολεμήσουν το τότε ”κακό”. Εκεί λοιπόν, εσύ που βλέπεις την σειρά, το πιστεύεις. 20 χρόνια τώρα όμως, που ο Λιακόπουλος έχει γ@μηθεί να φωνάζει πως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έχουν σκαλίσει στους τοίχους διαστημόπλοια, τον αποκαλείς γραφικό. Οξύμωρο…

Η Daenerys βέβαια που ψάχνει τρόπο για γυναικεία επιβεβαίωση ζητά και πάλι υποταγή του Johny. Δεν παραιτούμεθα κ@ργχιες!

Η Arya κάνει άλογο την Brienne σε ξιφομαχία, ο Theon τα κάνει πάνω του όταν ξανασυναντά τον Snow.

Η Daenerys κυριολεκτικά αφανίζει με τον δράκο της τον στρατό των Lannister και των Tarly.

O Jaime Ω ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ John Snow, επιχείρησε να την σκοτώσει μπροστά στον δράκο της και ευτυχώς για όλους μας (και όταν λέμε όλους μας το εννοώ), πετάχτηκε ο Bronn τελευταία στιγμή και τον έσωσε. Θα μου πεις τώρα γιατί ευτυχώς ρε Πολέμαρχε. Γιατί πολύ απλά ο Jaime μαζί με τον Sam είναι μακράν εκεί μέσα οι πιο εξελίξιμοι χαρακτήρες και πλέον ο Jaime έχει αποκτήσει πολλές συμπάθειες. Η σκηνή με την οποία κλείνει το επεισόδιο είναι τουλάχιστον ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ!

Δες την συνέχεια της ανασκόπησης του Game of Thrones στην επόμενη σελίδα!

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2