5 (μόνο) από τα πιο άκυρα τραγούδια που υπάρχουν στο Youtube!

Αυτό είναι ένα άρθρο για τα πιο καμμένα τραγούδια που μας μεγάλωσαν. Για αυτά που περάσαμε ατελείωτες ώρες ακούγοντάς τα σε ταξίδια, στον δρόμο για τη σχολή, στο σπίτι μας τις δύσκολες στιγμές. #Not.

Στη λίστα θα μπορούσαν να βρεθούν ΠΟΛΛΑ ακόμα τραγούδια, τα οποία απέφυγα είτε γιατί θέλω να γράψω για αυτά κάποια άλλη στιγμή (Ταμπάκης και άλλα ελληνικά) είτε γιατί απλά είναι αδιάφορα, υπερβολικά, στημένα κλπ. Όπως και να’ χει, πάμε στο ψητό.

1. Vitas: The 7th Element

Ξεκινάμε με τον άρχοντα Vitas, στον οποίο (λογικά) έχει απαγορευτεί η συμμετοχή στη Eurovision επειδή θα την κερδίζει κάθε χρόνο. Ο Витас με το φουτουριστικό στυλ, τα περίεργα κοστούμια, και το europop χιτάκι “Седьмой элемент” κερδίζει μια θέση στα πιο περίεργα τραγούδια και στις καρδιές μας. Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια πως ο Vitas όχι μόνο έχει φωνάρα, αλλά έχει και σπουδαία καριέρα στη Ρωσία.

Highlight: Η γλώσσα και το *πουρουρουρου α α α* , προφανώς.

2. Lil Kleine & Ronnie Flex: Drank & Drugs

Ο τίτλος λέει πολλά. Το βίντεο λέει ακόμα περισσότερα. Το ολλανδικό χιτ “Drank & Drugs” είναι πιθανότατα ότι πιο περίεργο θα δεις σήμερα. Δυόμισι λεπτά φαίνονται αρκετά για δεις τις παρενέργειες των ναρκωτικών.

Highlights: 

καμμένη μουσική

Αυτός ο τύπος!

Και αυτός

No comment

3. Daler Mehndi: Tunak Tunak Tun

Εδώ είναι ο Θεός σας. Αυτός είναι. Με το Tunak Tunak Tun έχω περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, καθώς όταν πήγαινα για κάμπινγκ στη Χαλκιδική στα νιάτα μου, το τραγούδι έπαιζε κάθε μέρα στις 9 το πρωί από τη διπλανή κατασκήνωση. Αξία ανεκτίμητη.

Highlights: Τα CGI με τις φλόγες, τους κεραυνούς, τα χιόνια, καθώς και οι Ινδοί κλώνοι που εμφανίζονται από παντού. 

Set fire to the rain

Watch me whip, watch me nae nae

4. Sandu Ciorba: Pe Cimpoi

Πολλά ερωτήματα, καμία απάντηση. Το εθιστικό (;) “Pe cimpoi” από τη Ρουμανία έχει πιάσει περίπου 22 εκατομμύρια προβολές στο Youtube χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Με μια μικρή έρευνα που έκανα, το 90% προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στο βίντεο, και το υπόλοιπο 10% φωνάζει “A JUKA JUU”.  Δηλώνω περήφανος που ανήκω στο 10%.

Highlights: 

Φοβάμαι να μάθω το γιατί

5. Ladybaby – Nippon Manju

Νομίζατε πως θα λείπει η Ιαπωνία από το πανηγύρι; Γελαστήκατε! Το φαινόμενο Ladybaby, μια μίξη J-pop και metal, παρουσιάζει μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά ολόκληρη την Ιαπωνία με το τραγούδι ニッポン饅頭/Nippon Manju” (“Γιαπωνέζικο ψωμάκι” για όσους δεν ξέρουν τη γλώσσα). Οπότε αν σκέφτεστε να επισκεφθείτε την χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου, ακούστε Ladybaby και θα τα μάθετε όλα.

Highlights: Ποιος άλλος; 

Lamb of God, ο πατέρας σας

Σχόλια