Φωτογραφικό υλικό από το ραντεβού που έδωσαν όλοι οι υποστηρικτές και νέοι γνώριμοι του San Francisco Greek Film Festival τη Δευτέρα το βράδυ στην ταράτσα του Belleville!

Έχοντας σχεδόν 4 μήνες μπροστά μας για την διεξαγωγή του 14ου Φεστιβάλ Ελληνικού κινηματογράφου, που διοργανώνεται υπό την χορηγία του Modern Greek Studies Foundation και χάρη στο μεράκι της ελληνικής κοινότητας του San Francisco, δεν χάσαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε για άλλη μια χρονιά την διοργανωτική ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό.

Το φετινό σημείο συνάντησης ήταν η πανέμορφη ταράτσα του Belleville, στον Κεραμεικό, όπου με θέα την Ακρόπολη σκηνοθέτες, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και κάθε άλλης ιδιότητας υποστηρικτές του ελληνικού σινεμά βρέθηκαν σε μια εκδήλωση-φόρο τιμής στην εργασία του Κλέωνα Σκούρτη, της Κατερίνας Μαυρουδή και της Κυβέλης Short, που βρίσκονται πίσω από την διοίκηση και οργάνωση του φεστιβάλ.

Όπως το ίδιο το San Francisco Greek Film Festival, έτσι και η ετήσια καλοκαιρινή συνάντηση συντελεστών και υποστηρικτών έγινε πια θεσμός. Πάρτε, λοιπόν, μια γεύση μέσα απ’ όσα αποθανάτισε με τον φακό της η αρθρογράφος μας Άρτεμις Κουλουρά!

San Francisco Greek Film Festival

Aπό αριστερά προς τα δεξιά: Η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ –> Κυβέλη Short, Κλέων Σκούρτης και Κατερίνα Μαυρουδή.

San Francisco Greek Film Festival

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ανδριαννή Αλεξοπούλου, Μίκα Τουρκάκη, ο σκηνοθέτης Θανάσης Νεοφώτιστος και Στεφανία Προφήτου.

San Francisco Greek Film Festival

Από αριστερά προς τα δεξιά: Δρ Αλέξανδρος Κοκκινίδης, η σύζυγός του Ευτυχία Κοκκινίδου και ο κύριος Άγγελος Σακκής.

San Francisco Greek Film Festival

Κλέων Σκούρτης και Μάνος Μπελιμπασάκης, Α’ Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Υπουργείου Εξωτερικών

San Francisco Greek Film Festival

Η σκηνοθέτης Σόνια Λίζα Κέντερμαν και ο σκηνοθέτης ταινιών μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, Βασίλης Λουλές.

 

 

Δες, επίσης, όσα έγιναν στην περσινή εκδήλωση!

San Francisco Greek Film Festival: Μια «κινηματογραφική» βραδιά στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Σχόλια