Η παιδική χορωδία Rosarte, στοχεύοντας πάντα ψηλά, ετοιμάζεται να διεκδικήσει και μια νέα διάκριση στην επόμενη χορωδιακή Ολυμπιάδα, που θα διεξαχθεί στην Νότια Αφρική στην πόλη Tshwane της Πρετόρια. (10th world choir games – Tshwane, South Africa 4-14/7/2018).

Η συμμετοχή μας αυτή έχουμε την τιμή να βρίσκεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο στόχος μας είναι εξαιρετικά δύσκολος λόγω των δυσβάσταχτων εξόδων που θα επωμιστούν οι οικογένειές μας.
Στα πλαίσια των δράσεων μας για την υποστήριξη και ενίσχυση των οικογενειών της χορωδίας μας, προγραμματίζουμε μια σειρά από εκδηλώσεις.

Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ Rosarte 

“JOIN OUR DREAM!”
Είναι μια χορωδιακή συνάντηση πολλών και διαφορετικών χορωδιακών σχημάτων, τα οποία με χαρά συμμετέχουν για να στηρίξουν αυτήν την προσπάθειά μας!

Η γιορτή αυτή της χορωδιακής μουσικής θα λάβει χώρα σε δύο φάσεις, στο ΙΔΡΥΜΑ MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (Πειραιώς 206, Ταύρος) και στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ριζάρη 2 και Βασ. Σοφίας- ΜΕΤΡΟ:ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ).

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
στις 19 Ιουνίου κ ώρα 20:00 στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Η παιδική νεανική Χορωδία ROSARTE,
η Παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρουπόλεως υπό τη διεύθυνση
της μαέστρου Λώρας Πετροπούλου,
η Παιδική – Νεανική χορωδία Δήμου Παλαιού Φαλήρου και
η Νεανική χορωδία Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης – υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Κατερίνας Βασσιλικού.

Την Τρίτη στις 20 Ιουνίου κ ώρα 20:00 στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (Πειραιώς 206, Ταύρος), τραγουδούν η Παιδική Χορωδία ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου VALERY ORESHKIN η παιδική χορωδία ROSARTE με όλα της τα παιδιά υπό τη διεύθυνση της Όλγας Αλεξοπούλου και της Ρόζης Μαστροσάββα.

Στις 28 Ιουνίου, στις 20:00 στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Συμμετέχουν: MOTECTUM VOCAL ENSEMBLE και η CHORUS VIVENTI του μαέστρου Γιάννη Βρυζάκη, και η ROSARTE υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρόζης Μαστροσάββα και Όλγας Αλεξοπούλου.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 20:00 στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, συμμετέχουν:
Το φωνητικό σύνολο “EKLIPSIS VOCAL ENSEMBLE” υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ματθαίου Λεγάκη.
Το φωνητικό σύνολο “VOCAL INVENTIONS” υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, η “Μεικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής” υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα, η “Μεικτή Χορωδία του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Τραπέζης της Ελλάδος” υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κώστα Ευαγγελάτου, η μικτή χορωδία “LA FA MI LiA” υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ρόζης Μαστροσάββα.

Είμαστε ευγνώμονες για την θετική ανταπόκριση και στήριξη των χορωδιών που συμμετέχουν με όλη τους τη χαρά στο 1ο Φεστιβάλ ROSARTE!

Ευχαριστούμε το ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και τον κο Θεόδωρο Αγγελόπουλο, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, το Δήμο Αγίας Παρασκευής, την οικογένεια Παπαχρυσοβέργη, τον οινοποιό της ΟΙΝΟΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ κο Ξυγκώρο, καθώς και τον κο Θεόδωρο Αντεμισσάρη της εταιρίας ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΣΑΡΗ ΑΕ,την εταιρία PRINT PAPER, την κα Ιωάννα Σεράφη, Domino’s Pizza, ΝΕΡΑ ΒΙΚΟΣ,Ν Γ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ Α Ε ΦΟΥΡΝΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ τον κο Γιάννη Λαχανά, τον κο Νικόλαο Μπέλλια, το ΔΣ της ΕΡΑΤΩ, τις δασκάλες -συνεργάτες καθώς και τους αθέατους ήρωες-τους γονείς της Rosarte!

Είμαστε πρόθυμοι να επικοινωνήσουμε με όλους, όσους πιστέψουν στην αξία των παιδιών μας και μας στηρίξουν έμπρακτα έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας: να τιμήσουμε για άλλη μια φορά την χώρα μας, που τόσο το χρειάζεται!!!

Στοιχεια ROSARTE

Γραμματειακή υποστήριξη χορωδίας: Μαίρη Αλαφούζου
Τηλ.: +30 697 724 7494
Email: rosartechildrenschoir@gmail.com
Διαρκής Ενημέρωση από το blog της Χορωδίας
Web sitewww.rosarte.gr

Σχόλια