Το Fably ενώνει τις δυνάμεις του με τα Public Stores για την διοργάνωση ενός event που θα απασχολήσει τον κόσμο της δημιουργίας και θα αναθεωρήσει το πώς μπορούμε να διηγηθούμε μια ιστορία.

“Εκδήλωση Τwist του Fably, στον πολυχώρο Public Συντάγματος”

Η διοργάνωση αυτή έρχεται για να παρουσιάσει εργαλεία τεχνολογίας (και όχι μόνο) που μπορούν να κάνουν την δημιουργία ιστοριών ευκολότερη, καλύτερη και πιο διασκεδαστική, εμφανίζοντας παράλληλα την βασική πρόταση αξίας του Fably. Οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μια υπέροχη εμπειρία, που στοχεύει στο να τους κάνει να ενστερνιστούν τις ιδέες τους, να πιστέψουν σε αυτές και να δημιουργήσουν τις πιο υπέροχες ιστορίες με τα πλέον σύγχρονα μέσα.

Δηλώστε τη δωρεάν συμμετοχή σας εδώ!

Στην εκδήλωση αυτή, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία:

  • Να έρθουν σε επαφή με το πρώτο Chat-Bot δημιουργίας και ανάγνωσης ιστοριών στον κόσμο.
  • Να μάθουν μυστικά και tips για μια υπέροχη ιστορία, με την βοήθεια του Frapress.gr, της Media Neoperativa και ενός δημιουργικού μυστικού συγγραφέα.
  • Να μάθουν πως με το Fably θα κάνετε ακόμη πιο γνωστές τις ιστορίες σας, στο κατάλληλο κοινό.
  • Να έρθουν σε επαφή με όλα τα μελλοντικά καινοτόμα εργαλεία δημιουργίας ιστοριών που το Fably ετοιμάζει για αυτούς.
  • Να διεκδικήσουν υπέροχα δώρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο του Public, 5ος όροφος,  την Παρασκευή 19 Μαϊου 2017, στις 18:00,

Είσοδος Ελεύθερη

(απαιτείται προεγγραφή)

με την ευγενική χορηγία του Public. Μαζί μας ως food sponsor το μοναδικό Delivery.gr!

Λίγα λόγια για το Fably:

Το Fably είναι η πρώτη μεγάλη πλατφόρμα δημιουργίας ιστοριών στην Ελλάδα. Ένα εγχείρημα που δίνει χώρο σε λάτρεις των ιστοριών, σε «βιβλιοφάγους» και γενικότερα σε ανθρώπους που τους αρέσει να γράφουν, να δημιουργούν ή να διαβάζουν. Η πλατφόρμα μας, δίνει την δυνατότητα σε όλους να γράψουν και να μοιραστούν μικρές ιστορίες.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Fably στο Frapress.gr

Η Ομάδα του Fably αποτελείται από φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκριμένα, από τους Κωνσταντίνο Κοπανίδη ( Founder, CEO, Backend developer), Σωκράτη Χαρίση (Co-Founder, COO, Creative Director), Γιώργο Μετάκο (Co-Founder, Front-end Developer), Αθανασία Νικολαΐδου (Event organizing, Marketing & Business) και Αλκιβιάδη Πετρόχειλο (Research & Development, Animation Developer).

Η ομάδα μοιράζεται το ίδιο πάθος για την τεχνολογία και τις υπέροχες ιστορίες. Με γνώσεις στο κομμάτι της πληροφορικής, του σχεδιασμού, του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας έχουν ως κύριο μέλημα να κάνουν τους ανθρώπους να δημιουργούν και να διαβάζουν περισσότερο.

Βρείτε το Fably:

Μπορείτε να μας βρείτε στα:
Facebook – Fably
Instagram – fably_io
Google Play – Fably

Επικοινωνήστε μαζί μας στα:

  • wearefably@gmail.com
  • contact@fably.io

 

Fably

Σχόλια