Το CollegeLink.gr σε συνεργασία με το Frapress.gr διοργανώνει στις 11 Ιουνίου 2017 το “Digital Media Academy” με σκοπό την εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την αρθρογραφία και τα Digital Media.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) από καταξιωμένα ονόματα του χώρου με εμπειρία σε εταιρίες όπως DPG Media Group, Protothema.gr, Newmoney.gr, Frapress.gr, Sleed. Πληροφορίες για τους εκπαιδευτές θα βρείτε παρακάτω. Το κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους είναι 15€ και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των εκπαιδευτών καθώς, του ACEin για την παροχή του χώρου αλλά και το delivery.gr για την παροχή του φαγητού της εκδήλωσης!

Τί πρέπει να κάνεις για να συμμετέχεις;

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό, να έχεις όρεξη για μάθηση, να σου αρέσει ο κλάδος των Digital Media ή της αρθρογραφίας καθώς και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr, την μεγαλύτερη πλατφόρμα σύνδεσης φοιτητών και πρόσφατα πτυχιούχων με εταιρίες στα πλαίσια entry level job και internship.

Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

*Σε περίπτωση που περισσότεροι των 35 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Συμπλήρωσε την αίτησή σου!

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής και το profile σου στο CollegeLink.gr και διεκδίκησε τη θέση σου!

*Η κατάθεση των 15€ γίνεται αφότου επιλεχτείς να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις.

Πρόγραμμα Digital Media Academy

Κυριακή 11 Ιουνίου

10.30-11.00: Προσέλευση – Καφές

11.00-12.00: Digital Media vs Παραδοσιακά Media

by Κατερίνα Καραμούτσου

12.00-13.00: Copy-writing: News articles vs Opinion Articles

by Σόνια Χαϊμαντά

13.00-14.00: Photojournalism: Using photographs to communicate

by Στέφανος Καστρινάκης

14.00-14.30: Lunch Break

14.30-15.45: CMS Usage – WordPress

by Αντώνης Μαντζαβίνος & Εβίτα Γοργορίνη

15.45-17.00: User attraction & Retention

by Γιάννης Ήμελος

Εταιρίες/Υποστηριχτές It’s all Digital 2

E-food.gr, Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Χορηγοί επικοινωνίας:

NewsBomb, Επιχειρώ, neolaia.gr, thinkbiz, Frapress.gr, Mystudentpass

Εκπαιδευτές Digital Media Academy:

Σόνια Χαϊμαντά
Editorial Director @ DPG Media

Η Σόνια Χαϊμαντά είναι δημοσιογράφος από το 1990 με επιτυχή μετάβαση από τον αναλογικό στον ψηφιακό κόσμο. Ασχολείται με τα MME ενώ η θεωρητική της κατάρτιση (Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία κ.ά.) σε Αθήνα, Παρίσι, Στρασβούργο και Βιέννη και η ενασχόλησή της με τη Δημοσιογραφία, διαπνέεται από την αναζήτηση των νέων τάσεων που υπαγορεύει η Τεχνολογία.  Εργάζεται στη μεγαλύτερη εταιρεία ψηφιακών Μέσων στην Ελλάδα, τη DPG (CNN.gr, newsbomb.gr, κ.ά.) του ομίλου Δ.Γιαννακόπουλου.  Κατέχει Master «Ποιοτική Δημοσιογραφία – Νέες Τεχνολογίες» M.A από το Αυστριακό δημόσιο πανεπιστήμιο DUK. Το 2016 απέσπασε βραβείο καλύτερου δημοσιογράφου στην κατηγορία «Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» από το  Ιδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας A.Μπότση. Εχει εργαστεί επί σειρά ετών στην εκδοτική εταιρεία Πήγασος Α.Ε. (Εθνος, Ημερησία), σε τηλεοπτικά κανάλια (ΕΡΤ, Alter, ΣΚΑΙ), αρκετές εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Στέφανος Καστρινάκης
Φωτογράφος & ρεπόρτερ @ Protothema.gr

Ο Στέφανος είναι γεννημένος στα Χανιά της Κρήτης το 1979 και από το 2014 είναι στην Αθήνα, έχει σπουδάσει πληροφορική και οικονομικές επιστήμες και με τη φωτογραφία ήρθε σε επαφή στην ηλικία των 17 σε ένα  φωτογραφικό εργαστήριο στα σχολικά του χρόνια, σήμερα είναι φωτογράφος και ρεπόρτερ στο Protothema.gr |city stories.

Έως σήμερα έχει φωτογραφίσει πάνω από 200 προσωπικότητες και έχει επιμεληθεί πάνω από 300 φωτογραφικά θέματα στα ΜΜΕ.

Κατερινα Καραμούτσου
Δημοσιογράφος @ Newmoney.gr

Η Κατερίνα είναι δημοσιογράφος στο newmoney.gr, το οικονομικό website της εφημερίδας Πρώτου Θέματος, όπου εργάζεται από το 2013. Βρίσκεται στον χώρο των digital media από το 2010 ενώ έχει περάσει και από τα παραδοσιακά ΜΜΕ, όπως τα περιοδικά και η τηλεόραση. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο International Marketing & Communication του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αντώνης Μαντζαβίνος
Co-founder @ Frapress.gr

Ξεκίνησε να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά επειδή η γνώση δεν είναι ποτέ αρκετή, συνέχισε τις σπουδές του στο Πα.Πει. στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, για να καταλήξει να ασχολείται με το Digital Marketing και το Web Design.

Λατρεύει τα ταξίδια, τη γυμναστική και οτιδήποτε σχετίζεται με νέες τεχνολογίες. Είναι συναισθηματικά δεμένος με το κινητό του, το οποίο δε μπορεί να αποχωριστεί εύκολα και η σχέση του με το internet χαρακτηρίζεται ως ανυπέρβλητη.

Εβίτα Γοργορίνη
Co-founder @ Frapress.gr

Με σπουδές στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και προϋπηρεσία στην αρχισυνταξία ενημερωτικών portals, εξειδικεύεται στην δημιουργία, ανάλυση και επιμέλεια ψηφιακού περιεχομένου.

Μιλάει γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά και ρώσικα, ενώ στην hangover media έχει αναλάβει και το R&D εναλλακτικών τρόπων δημιουργίας και κατανάλωσης περιεχομένου στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Γιάννης Ήμελος
Cofounder @ CollegeLink

Έχοντας δουλέψει για 3 χρόνια στο πόστο του Digital Marketing Consultant, βοηθώντας περισσότερες από 30 εταιρίες να διαφημιστούν online ο Γιάννης έχει αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία για τον τρόπο που τα Social Media και εν γένει το Digital Marketing μπορεί να βοηθήσει κάθε οργανισμό να επιτύχει τους στόχους του. Το πάθος του είναι η ευχαρίστηση των πελατών και η λήψη αποφάσεων βάση των δεδομένων που μας δίνει απλόχερα η Digital εποχή που ζούμε. Τον τελευταίο χρόνο, διοχετεύει τις γνώσεις και την ενέργεια του προκειμένου να οδηγήσει όσο το δυνατόν περισσότερος αποφοίτους προς την αγορά εργασίας μέσα από το CollegeLink.gr!

Σχόλια