Τα είδη τηλεθεατών του Survivor!

Πόσες φορές δεν αναρωτήθηκες το τελευταίο 3μηνο αγαπητέ αναγνώστη, για την επιρροή που έχει το Survivor στην καθημερινότητα μας;

Αρχικά παρακολούθησε το βίντεο; που έφτιαξε ειδικά για εσένα το #ΚtK

Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας με το άρθρο!

Πόσες φορές δεν γέλασες με μια ατάκα που ειπώθηκε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όταν άκουσες έναν συνοπαδό σου στην κερκίδα να φωνάζει;

– Τρέχα Μάνταλεεεεε. Τρέχα μ@λ@κα θα σε περάσει και ο Μποοοο!!!
 – Έλα παιχταρά μου! Κάρφωσε το! Το χασε ρε μλκ η Λάουρα, το χασε…

Πόσες φορές δεν αιφνιδιάστηκες, όταν όντας αραχτός σε ένα παγκάκι μια πλατείας άκουσες από τον μικρό Κωστάκη (6 χρονών), να λέει στην μικρή Ελένη (5 χρονών), πως πρέπει να βάλει το σώμα της στην τσουλήθρα ξαπλωτό, όπως ο Μάριος Πρίαμος, για να πάρει καλύτερη φόρα στη γλίστρα και να φύγει πιο γρήγορα.

Και τέλος πόσες φορές δεν σου έτυχε σε στάση συγκοινωνιών (γύρω στις 20:30), να ακούσεις 2 φοιτήτριες να κράζουν τον λεωφορειατζή.

”Αντε βρε Καραγκιόζη τελείωνε θα χάσουμε το αγώνισμα ασυλίας!”

Και εννοείται πως σχεδόν πάντα θα πεταχτεί εκείνη τη στιγμή ένας 3ος από μηχανής θεός, που θα κατευνάσει τα πνεύματα λέγοντας πως:

”Μην αγχώνεστε κορίτσια, Το πρώτο μισάωρο έχει επανάληψη
και μετά κάνα τέταρτο διαφημίσεις”

Αυτός είναι ο Έλληνας αγαπητέ αναγνώστη και αυτό είναι το αγαπημένο του (εν έτη 2017 και μετά από 4 μνημόνια) τηλεοπτικό παιχνίδι. Το Survivor!  Αποτελεί θέμα συζητήσεων μεταξύ παρεών, μεταξύ ζευγαριών, μεταξύ φοιτητών και γενικότερα μεταξύ των πάντων είτε το παρακολουθούν είτε όχι.

Το ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΚΑΦΡΟΥ έψαξε, σύλλεξε, αξιολόγησε και σας παρουσιάζει, μερικά από τα πιο δημοφιλή είδη τηλεθεατών του Survivor Greece 2017… H ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ

Όσο ο κ Νικολόπουλος ωρύεται πως το Survivor δεν κάνει για μικρά παιδιά, τόσο περισσότερα 15χρονα συζητάνε για την αποχώρηση Χανταμπάκη και για το πόσο θέλουν  να μοιάσουν στον Ντάνο ή στον Μάριο. Παράλληλα θα σχολιάσουν το μαγιό της Ευρυ-φρίκης” και θα σούρουν τα εξ αμάξης στην Λαουρίτα… Γιατί έτσι! Το κάνουν όλοι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως γνωρίζουν περισσότερα στοιχεία για το τι έγινε στο 13ο επεισόδιο, παρά για το αν στις 25 Μαρτίου πολεμήσαμε τους Γερμανούς ή τους Τούρκους…

Η ΝΤΑΝΙΤΣΑ

Μια πιο ειδική κατηγόρια τηλεθεατή και συγκεκριμένα τηλεθεάτριας, είναι η λεγόμενη «Ντανίτσα». Όπως δηλώνει και o χαρακτηρισμός μιλάμε για γυναίκες ή κορίτσια οπαδούς του Γιώργου Αγγελόπουλου also known as Ντάνος, οι οποίες το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται να κατακλύσουν τη Σκιάθο από την οποία κατάγεται, με πιθανότερο αποτέλεσμα το νησί να έχει την μοίρα της χαμένης Ατλαντίδας.

Επίσης μια Ντανίτσα όταν παρακολουθεί Ντάνο στο Survivor, δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον. Το μυαλό της και η σκέψη της μεταφέρονται σε ένα παράλληλο σύμπαν, -μια άλλη διάσταση- όπου συνυπάρχουν αρμονικά, ξωτικά, δράκοι, νάνοι, χόμπιτ, δείνόσαυροι, ο Χάρι Πότερ, ο Τζακ Σπάροου, αυτή και ο Ντάνος!

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ

Η Ελληνίδα μάνα αγαπητέ αναγνώστη είναι γνωστή παγκοσμίως. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις στην Ελλάδα, σίγουρα από κάτω της θα βρεις μια Ελληνίδα μάνα! Και μπορεί στον Άγιο Δομίνικο όταν σηκώνεις πέτρες να βρίσκεις μόνο καβούρια, παρόλα αυτά όλο και κάποιο τρόπο θα βρει η μανούλα μας να κάνει αισθητή την παρουσία της, με το δικό της μοναδικό και ανεπανάληπτο τρόπο.

Είναι αυτή που θα κάτσει και θα φωνάξει στον Κοκκινάκη να μην παίζει με τη φωτιά.

Αυτή που θα πει στην Σάρα πως την καρύδα δεν την τρίβουν έτσι…

”Ελα εδώ να σου δείξω. Θέλετε να ανοίξετε και σπιτικό.
Με καρύδες θα τον κρατήσεις τον άντρα;”

Αυτή που όταν χτυπάει κάποιος παίχτης παθαίνει εγκεφαλικό ακόμα και αν δεν τον ξέρει.

Αυτή που κάθε φορά που ζητούσε από την γιαγιά του ξεμάτιαγμα ο Μισθοφόρος,
ήτανε στα όπλα ανά χείρας με το καντηλάκι.

Και τέλος αυτή, που όσες φορές άκουγε την Λάουρα να κλαίγεται για τα κουνούπια
σε κοίταγε με το γνωστό της βλέμμα…
«Είδες τι γίνεται αν πας κάπου χωρίς ζακέτα; Να την ακούς τη μανούλα.».

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Η κοπέλα υποστηρίζει Αγγελόπουλο. Το αγόρι υποστηρίζει Κολιδά και στηρίζει Βασάλο. Είναι κάτι σαν άγραφος νόμος που όλοι γνωρίζουν για αυτόν, όμως  άπαντες έχουν επιλέξει τον μυστικιστικό δρόμο της σιωπής. Συνήθως η κοπέλα δε θα ακούει τίποτα απ’ όσα λέει το αγόρι γιατί θα έχει χαθεί στα μάτια του Ντάνου. Το αγόρι πάλι θα έχει χαθεί κάπου μεταξύ βλέμματος Κολιδά, μπούστο Καλέργης, και κώλου Σάρας. Το Clash of the Titans συνεχίζεται…

ΟI SURVIVOR FANS

Ένα άλλο είδος τηλεθεατή είναι ο μανιακός με το Survivor. Αυτός ο τύπος περιμένει από την στιγμή που θα τελειώσει ένα επεισόδιο,  πότε θα έρθει η ώρα για το επόμενο. Γνωρίζει πιο πολλά πράγματα για τους παίχτες, από όσα ξέρει η ίδια η παραγωγή που διαθέτει και 5.000 κάμερες.

Πόσα χρεώνει την περμανάντ η Λάουρα;

Πόσες φορές την ημέρα κάνει τον σταυρό του ο Ντάνος
και πόσα κομποσκοίνια φοράει;

Πόσο αλάτι έβαλε σήμερα ο Κοκκινάκης στο φακόρυζο;

Ποια γοργόνα φοράει αυτή την στιγμή το χαμένο μαγιό του Χρανιώτη;

Πόσα αστέρια έχει η μπλούζα του Μάνατζερ Ράγκμπι;

Και τέλος ξέρει ποια είναι τελικά η γκόμενα του Βασάλου εκτός παιχνιδιού
(κάτι που δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιες οι γκόμενες του Βασάλου)…

Ο HATER ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ

Ένα show όμως όπως το Σαρβάηβο ήταν λογικό κι επόμενο να αποκτήσει και φανατικό εχθρικό κοινό.

O Hater λοιπόν -ο γνωστός πλέον σε όλους μας ως τραβάτε με και ας κλαίω- είναι ο τύπος αυτός που κράζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί το Σαρβάηβο και όταν θα πάει σπίτι του θα πάρει θέση στον καναπέ, για την αγαπημένη του συνήθεια. Ξέρετε τώρα… Κυριακή έως Τετάρτη, στις 21:00 το βράδυ, στο ΣΚΑΙ.

Σε κάθε παρέα σχεδόν υπάρχει ένας τέτοιος τύπος ο οποίος ισχυρίζεται ότι βλέπει ελάχιστα και αυτό γιατί του το επιβάλλουν οι υπόλοιποι και παρά τις ατάκες του όπως:

«Είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι»

«Ηλίθιοι όσοι κάθονται και το βλέπουν»

«Θα προτιμούσα να κοιτάζω το ταβάνι μέχρι να πέσει στο κεφάλι μου
παρά να δω Σαρβάηβο»

τελικά μιλάει περισσότερο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, από όσο μιλάμε εμείς που το βλέπουμε…

Ο HATER ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ

Εντάξει εδώ που φτάσαμε παιδιά να μην λέμε μ@λ@κίες. Δεν υπάρχει Hater που δεν βλέπει!

Αυτά ήταν τα βασικά είδη Έλληνα τηλεθεατή του Survivor αγαπητέ αναγνώστη! Είναι σίγουρο πως τους έχεις αντιληφθεί και αναγνωρίσει μέσα στην παρέα σου, στο λεωφορείο, στη καφετέρια, στη δουλειά, στο σχολείο. Και είναι βέβαιο πως βρήκες και εσύ τον εαυτό σου μέσα σε μια ή και παραπάνω κατηγορίες. Όπως και να χει να μην ντρέπεσαι για αυτό που είσαι, για αυτό που βλέπεις και για αυτούς που υποστηρίζεις (ΜΟΝΟ ΜΑΧΗΤΕΣ ΡΕΕΕ).

Άλλωστε το 90% της Ελλάδος παρακολουθεί Survivor Greece.

ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!

Σχόλια