Καλωσορίζουμε τον επίτιμο πρόεδρο της Dancehall (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ)!

Το Frapress.gr σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ζωντανά τον πρόεδρο, που θα μονοπωλήσει πραγματικά το ενδιαφέρον τις προσεχείς μέρες… Εσύ πήρες εισιτήριο για τον Skarra Mucci;

Απ’ ότι φαίνεται η κοινή γνώμη το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι πλήρως αποπροσανατολισμένη, καθώς τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν επάνω στον λάθος… «πρόεδρο»!

Ο πρωτοπόρος της  παγκόσμιας σύγχρονης dancehall (και όχι μόνο) μουσικής, επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας και αφήνοντας λίγο χώρο στον Αμερικανό πρόεδρο να κάνει την εμφάνισή του, παίρνει στη συνέχεια τη σκυτάλη ο ίδιος με ένα еvent-σταθμό για την ιστορία της ελληνικής ragga σκηνής, αυτό το Σάββατο 19/11, στο Χυτήριο Theatre & Art Cafe.

To Frapress.gr στηρίζει έμπρακτα τέτοια δρώμενα και φροντίζει να βρίσκεσαι πάντα στην «πρώτη (συναυλιακή) γραμμή»!

skarramucci-dacehallpresident-bg

Ο ασταμάτητος, ανεπανάληπτος κι αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Reggae/ Dancehall σκηνής, θα σας απογειώσει με τις εξαιρετικές του αλλαγές ανάμεσα σε Soul, Gospel, Reggae – Dancehall, Rap και R&B που δίκαια του χάρισαν τον τίτλο «Lyric Millionaire».

Με βαθιά, δυνατή φωνή, ατελείωτη ροή στίχων και μια εκρηκτική σκηνική παρουσία συνεπαίρνει, μεταδίδει πάθος και κίνηση μετατρέποντας το σώμα σε μια μηχανή χορού και εξαλλοσύνης.

Οι τρόποι επικοινωνίας με το κοινό πρωτόγνωροι και ευρηματικοί: Κάθε venue μετατρέπεται στο πιο καυτό και δυναμικό όχημα χορού και ψυχαγωγίας, καθώς αυτή η φωνή αγγίζει τα βάθη της ψυχής.

 

 

to know him better

Γεννημένος στην Τζαμάικα, ο Skarra Mucci, έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο πολύπλευρους καλλιτέχνες της γενιάς του κι από τους κορυφαίους reggae/dancehall τραγουδιστές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Έχει πραγματοποιήσει πολλές ζωντανές εμφανίσεις ανά την υφήλιο, δίπλα σε γνωστούς καλλιτέχνες της reggae και dancehall σκηνής, όπως Beenie Man, T.O.K., Chezidek, Kiprich, Dub Incorporation κ.α. και έχει συμμετάσχει σε εκατοντάδες singles που έγιναν hits όπως ‘Dreader Than Dread’ ft L’Entourloop, ‘They Want’ ft Dub Inc, ‘My Sound (After laughter Comes Tear)’,  ‘Life’s So Rich’, ‘Greater Than Great’, ‘Movie Star’, ‘Bonx It’, ‘Original’ ft Blend Mishkin.

Το Μάρτιο του 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο του album ‘Rise & Shine περιέχοντας την μεγάλη επιτυχία ‘Bonx It’, κι ακολούθησε το 2009 το ‘912’ a.k.a. Hot Like Fire In, περιέχοντας κομμάτια φωτιά όπως τα: ‘Gimme Luv’, ‘Hot Like Fire’ και ‘Reggae Radio’ που τον καταξίωσαν ως έναν από τους καλύτερους ανερχόμενους reggae MCs στον πλανήτη. Το 2010 κυκλοφορεί ένα crossover hip hop album με τίτλο ‘Skarraschizzo’.

To 2012 ο Skarra Mucci θα κάνει τεράστια αίσθηση κυκλοφορώντας το ‘Return Of The Raggamuffin’, έναν δίσκο αφιερωμένο στη χρυσή εποχή της  Dancehall και με το οποίο βρέθηκε στο Nº1 των reggae και dancehall κυκλοφοριών στην Ευρώπη, πάνω από ονόματα – γίγαντες του είδους, κατατάσσοντάς τον στους κορυφαίους reggae καλλιτέχνες εν ενεργεία. Ξεκάθαρα ο Skarra Mucci με το συγκεκριμένο album «brought the ragga back»(σ.σ. “επανέφερε τη ragga μουσική”) !

Το Μάιο του 2014 κυκλοφορεί το ‘Greater Than Great’ και αμέσως βρίσκεται ανάμεσα στα album με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2014, κερδίζοντας το βραβείο για του καλύτερο dancehall album στην Γαλλία. Χωρίς συζήτηση ο Skarra Mucci εδώ δημιουργεί ένα κρεσέντο από ανεβαστικό γνήσιο oldschool στυλ, κόντρα στη πεπατημένη γεμάτη από auto-tuned, digitalized και over-computerized ήχους.

Δυο χρόνια αργότερα, με το ‘Dancehall President’, ο Skarra Mucci επιστρέφει με ένα album αιχμηρό και ικανό όχι μόνο να ξεκινήσει ένα ολόκληρο party αλλά και να το κρατήσει στον αέρα για μια ολόκληρη νύχτα! Έρχεται με πολλά από τα γευστικά συστατικά που συνηθίζει να μας σερβίρει όπως Roots Reggae, Raggamuffin, hip-hop και old school dancehall, έχοντας προσθέσει αυτή τη φορά και μια κατάλληλη δόση dubstep. Με την έναρξη του δίσκου ο Skarra Μucci ξεκαθαρίζει πως «δε θα πάρει αιχμαλώτους».

Το δυναμικό ‘Soundkiller’ και το ανεπανάληπτο ‘Number One’  μας παραδίδει μια ολοκαίνουργια soundbwoy αρμονία, πάνω σε old skool rub-a-dub ρίμα, με μια φονική μπασογραμμή. Συνεχίζει δε χωρίς έλεος με τα ‘Turn Up Loud’, ‘Handz In The Air’ και ‘It’s For Real’ με τη συμμετοχή του Horace Andy. Μια υπέροχη έκπληξη είναι το δυνατό ερωτικό τραγούδι ‘Somebody New’, όπου ο Skarra θυμίζει Jack Radics. Το album περιλαμβάνει και ελληνική συμμετοχή με τους Skarra Mucci και Mandika να συνεργάζονται με τον δικό μας Blend Mishkin στο κομμάτι ‘Original’.


Το Frapress.gr σε συνεργασία με την Beat Elite σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις ένα αυθεντικό Τζαμαϊκανικό υπερθέαμα, προσφέροντάς σου 2 (δύο) μονές προσκλήσεις για το  live του Skarra Mucci, το Σάββατο 19/11, στο Χυτήριο Theatre & Art Cafe.


Για να λάβεις μέρος στην κλήρωση οφείλεις  (έως και την Παρασκευή 18/11, στις 18:00 )  να:

  • κάνεις  like στην σελίδα μας στο facebook ( Frapress )
  • δηλώσεις συμμετοχή αφήνοντας comment κάτω από το συγκεκριμένο post, με το ονοματεπώνυμό σου, κάνοντας tag τουλάχιστον έναν φίλο σου καθώς και γράφοντας το αγαπημένο σου tune από Skarra Mucci.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το πέρας της διορίας, μέσα από τη σελίδα μας στο facebook.

 

beat-elitee

Skarra Mucci

Official Url: http://www.skarramucci.com/
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/SkarraMucci.fanpage/?fref=ts
Official You Tube Page: https://www.youtube.com/user/ZuluStationHD
Official Soundcloud Page: https://soundcloud.com/skarramucci

Beat Elite

https://www.facebook.com/Beat-Elite-436083589882046
beateliteproductions@gmail.com
logo2

 

 

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Παπαπετρίδης Άγγελος

Mob 1: 6946 | 826531
Mob 2: 6980 | 508752
E-mail 1: apapapetridis@yahoo.gr
E-mail 2: press@enterevents.gr
Skype: aggelos.papapetridis

ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ
  1. Ο BLEND MISHKIN ΘΕΩΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΗΧΟ!
  2. IN REAL LIFE: Ο BLEND MISHKIN ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ PROMISE NO PROMISES ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ!
  3. DUB RIOTS: “ΔΥΝΑΤΟ SUB ΣΕ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ, ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ!”
  4. B‘N’C: ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΒΑΜΠΙΡ

 

 

Σχόλια