Συνεχίζοντας δυναμικά για δεύτερο χρόνο η πλατφόρμα του StepUp.gr μεγαλώνει την ομάδα της ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στο κοινό του.

Ακολουθώντας πάντα τις αξίες της για δωρεάν, άμεση, εύκολα προσβάσιμη και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα του StepUp.

StepUp.gr

Αν σε εκφράζουν και εσένα οι αξίες του StepUp, δες παρακάτω αν είσαι και εσύ ένα από τα άτομα που αναζητά και πως μπορείς να γίνεις μέλος της ομάδας μας τώρα!

1

Position title: Graphic Designer

Πιο συγκεκριμένα το StepUp αναζητά έναν/μία Graphic Designer, για να ενταχθεί στην ομάδα του StepUp. Αν έχεις όρεξη να δημιουργήσεις και να εκφραστείς ως μέλος μίας ομάδας, αν έχεις γνώση γραφιστικών προγραμμάτων και θες να αποκτήσεις εμπειρία στην πράξη και αν θες η δουλειά σου να έχει κοινωνικό αντίκτυπο, τότε αυτή η θέση είναι για σένα!

2

Position title: IT Specialist

Πιο συγκεκριμένα το StepUp αναζητά έναν/μία IT Specialist, για να ενταχθεί στην ομάδα του StepUp. If ( $ProgrammingMood == True ), αν στις ξένες γλώσσες προσθέτεις PHP και jQuery, αν θες εκτός από γνώσεις να αποκτήσεις και εμπειρίες μέσα από μία μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα, τότε αυτή η θέση είναι για σένα!

3

Position title: Content Quality Manager

Πιο συγκεκριμένα το StepUp αναζητά έναν/μία Content Quality Manager, για να ενταχθεί στην ομάδα του StepUp. Αν η ποιότητα είναι κάτι παραπάνω από μία λέξη για εσένα, αν θέλεις να είσαι εσύ αυτός που θα ενημερώνεις το κοινό του StepUp για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται και αν θες να είσαι μέλος μίας ομάδας και η δουλειά σου να έχει κοινωνικό αντίκτυπο, τότε αυτή η θέση είναι για σένα!

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες θέσεις επισκεφτείτε τη σελίδα του StepUp ή επικοινωνήστε μαζί τους στη φόρμα επικοινωνίας ή στο email info@stepup.gr

*Οι θέσεις έχουν εθελοντικό χαρακτήρα, ελάχιστη διάρκεια 4 μήνες και δίνεται βεβαίωση συμμετοχής!

Περίοδος αιτήσεων 14/11 – 21/11

#recruitment #stepupmember #stepupwantsyou
www.stepup.gr | StepUp 2016 © | info@stepup.gr

Σχόλια