To “Ιn Real Life” των Blend Mishkin και Promise No Promises κυκλοφορεί ήδη ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και σύντομα περιορισμένα και σε μορφή βινυλίου μέσω crowdfunding.

Ο πολυμήχανος Blend Mishkin, ένας από τους κορυφαίους reggae/dub/dancehall παραγωγούς στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου μήνα την δωδέκατη κατά σειρά δουλειά του, “In Real Life”.

Έναν μόλις χρόνο έπειτα από το καταπληκτικό ‘Survival of the Fittest”, με την Roots Evolution μπάντα του ξανά και τον Promise No Promises, τον μόνο Mc που συμμετέχει αυτή την φορά, ο Blend Mishkin παρουσίασε την δεύτερη συνεχόμενη εξαιρετική ολοκληρωμένη δουλειά του σε διάστημα δύο χρόνων.

Ο δίσκος προετοιμαζόταν κατά την διάρκεια της χρονιάς που τελειώνει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Antigua. Ο Blend Mishkin με τους Roots Evolution έγραψαν τα κομμάτια στην Αθήνα, ώστε στην συνέχεια να πατήσει πάνω τους ο Promise No Promises και να ηχογραφήσει όλα τα φωνητικά στο St. Johns, και να καταλήξουμε να έχουμε έναν από τους κορυφαίους του είδους του δίσκους της χρονιάς.

To “In Real Life” είναι ένα περίτρανο παράδειγμα όλων των υπέροχων πραγμάτων που δύναται να μας χαρίσει η ψηφιακή εποχή, καθώς ένας παραγωγός από την Ελλάδα κι ένας Mc από την Καραϊβική θα ήταν πρακτικά σχεδόν αδύνατο να δουλέψουν μαζί και να συνεργαστούν, πόσο μάλλον να κυκλοφορήσουν και ολόκληρο δίσκο σε άλλες εποχές. Τουλάχιστον σε αυτό το χρονικό διάστημα και με αυτά τα έξοδα.

Παιδί, αν μη τι άλλο, λοιπόν της ψηφιακής εποχής, πιστό, όμως, στην παράδοση και τις καταβολές των δυο τους και φέροντας πλήθος αναφορών και επιρροών από την δεκαετία του ’70 το “In Real Life” κυκλοφορεί ήδη ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες από την Rewind Guaranteed, αλλά πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα σε περιορισμένο αριθμό (300) και σε μορφή βινυλίου μέσω crowfunding.

O καθένας έχει την ευκαιρία να προαγοράσει το συλλεκτικό βινύλιο και με την συμμετοχή του να βοηθήσει στην παραγωγή του. Οι ενδιαφερόμενοι πρόκειται να λάβουν το αντίτυπό τους μετά το πέρας της crowfunding καμπάνιας που διαρκεί για 60 ημέρες, έχοντας ξεκινήσει ήδη από τις 19 Οκτωβρίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις  19 Δεκεμβρίου 2016. Με κάθε προπαραγγελία που κάνει κάποιος, εντωμεταξύ, λαμβάνει κι ένα download του album σε ψηφιακή μορφή, έως ότου το έχει στα χέρια του.

Όποιος θέλει επίσης να δει από κοντά τον Blend Mishkin και να τον ακούσει μεταξύ άλλων να παίζει και κομμάτια του από το φρέσκο “In Real Life” θα έχει την ευκαιρία στις εμφανίσεις του με τον “president του dancehall” Skarra Mucci την ερχόμενη εβδομάδα σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη. Είναι σίγουρο το πως δεν πρόκειται να το μετανιώσει και γνωστό το πως πρόκειται οπωσδήποτε να χορέψει.

inreallife-1

In Real Life Info

Listen on Youtube

Get Your Vinyl

Blend Mishkin Info

Official Facebook Page

Official Youtube Channel

 

Σχόλια