Οι καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας για σένα και τη παρέα σου!

Ψάχνεις ένα καλό μαγαζί για να πιεις τη μπύρα σου μαζί με τους φίλους σου; Ευτυχώς για σένα, εμείς είμαστε εδώ και σου προτείνουμε 10 από τις καλύτερες μπυραρίες της Αθήνας.

James Joyce
μπυραρίες

Μία αυθεντική ιρλανδική pub στην καρδία της Αθήνας, το James Joyce από το 2007 μέχρι και σήμερα, παραμένει ένα από τα αγαπημένα στέκια των Αθηναίων και όχι μόνο! Με τη κλασσική σκούρα ξύλινη βάση που θυμίζει τις pub του Δουβλίνου, καθώς και την εξαιρετική ποικιλία από μπύρες, ιρλανδικά φαγητά αλλά και ελληνική κουζίνα το James Joyce είναι μια μπυραρία που πρέπει να επισκεφτείς.

Ζεστή ατμόσφαιρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, τηλεοράσεις να δείχνουν ποδόσφαιρο για να βλέπεις και τις ματσάρες σου, ενώ πολύ συχνά γίνονται και live συναυλίες από μουσικούς από όλο τον κόσμο.

Άστιγγος 12, Μοναστηράκι
Tήλ. 2103235055

Arch Beer House

μπυραρίες

Από το 1993 μέχρι και σήμερα, η πιο διαχρονική rock μπυραρία βρίσκεται στο Περιστέρι! Το Arch Beer House με τον σκοτεινό φωτισμό,τη φιλική διακόσμηση με ξύλο, καθώς και τη ροκ μουσική είναι μια μπυραρία που δεν μπορείς παρά να λατρέψεις.

Πάνω από 100 διαφορετικές μπύρες καθώς και 19 (!) βαρέλια, καταλαβαίνεις γρήγορα πως το Arch Beer House είναι ένας ναός της μπύρας. Αλλά επειδή η μπύρα δεν πάει ξεροσφύρι, μπορείς πάντα να τη συνοδεύσεις με το εξαιρετικό fingerfood του μαγαζιού.

Εθνικής Αντιστάσεως 91, Περιστέρι
Τηλ. 210 5752992

Beertime Ψυρρή

μπυραρίες

Ψάχνεις μια καλή μπυραρία σε ωραία περιοχή, με ποιοτικές μπύρες, ωραίο φαγητό καλή μουσική και προσιτές τιμές; Το Beer Time στη περιοχή του Ψυρρή στα παρέχει όλα αυτά και με το παραπάνω.Μεγάλη ποικιλία από Βαυαρικές, Ελληνικές και άλλες Ευρωπαϊκές  μπύρες, αλλά και πολύ καλό φαγητό. Αυτά, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό σέρβις, τη ζεστή φιλοξενία και την όμορφη ατμόσφαιρα, θα σε πείσουν να κάνεις το Beer Time το στέκι που θα αράζεις με τη παρέα σου.

Πλατεία Ηρώων 1, Ψυρρή Αθήνα
Τηλ. 2103228443
Bierhof

μπυραρίες

Μια πανέμορφη μπυραρία με ζεστή ατμόσφαιρα, προσιτές τιμές και πάνω από όλα καλές μπύρες στην καρδία των Εξαρχείων! Ανοίγοντας τις πόρτες-βαρέλια πρέπει να προετοιμαστείς για να επιλέξεις μεταξύ πολλών ειδών μπύρας που πιθανόν να μην έχεις ξανακούσει. Ευτυχώς για σένα το προσωπικό είναι εξαιρετικό και θα σε βοηθήσει να τις μάθεις, και να τις αγαπήσεις.

“Εμείς δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν του αρέσει η μπύρα, πιστεύουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν βρει την μπύρα που τους αρέσει.”

Αυτό.

Στουρνάρη 6, Αθήνα
Τηλ. 2103800222

Silly Wizards

μπυραρίες

Μια από τις καλύτερες μπυραρίες των βορείων προαστίων, το Silly Wizards  σε ταξιδεύει γρήγορα στη Μεγάλη Βρετανία!  Με έντονο το στοιχείο της βρετανικής παμπ, καλές μπύρες αλλά και την όμορφη διακόσμηση, είναι ένα μαγαζί που πρέπει να το τιμήσεις. Αξίζει μάλιστα να πας και στις βραδιές καραόκε που γίνονται συχνά, ώστε να περάσεις καλά με την παρέα σου.

Πελοποννήσου 79, Αγία Παρασκευή
Τηλ. 2106543908

Τα καλυτερα μαγαζια στην Αθηνα για χαλαρες εξοδους!

Athens Beer

μπυραρίες

Μεγάλη ποικιλία από μπύρες, ελληνικές και ξένες, καλό φαγητό, όμορφος χώρος ευγενέστατο προσωπικό. Αυτά και όχι μόνο θα τα βρεις στο Athens Beer στο Σύνταγμα! Ένα μαγαζί στο οποίο μπορείς άνετα να πιεις τον καφέ σου το πρωί ενώ το βράδυ να πιεις τη μπύρα σου και να δοκιμάσεις κάτι από τον κατάλογο με τα φαγητά. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις κάποια από τις ελληνικές μπύρες που θα βρεις στο μαγαζί, γιατί αρκετές από αυτές δεν τις βρίσκεις καθόλου εύκολα.

Νίκης 20, Αθήνα
Τηλ. 
2103210790
Beer Tales

μπυραρίες

Μια διαφορετική μπυραρία από τις άλλες, το Beer Tales είναι μια εξαιρετική επιλογή για να πιεις τη μπύρα σου μαζί με τους φίλους σου. Μια αυθεντική μπυραρία με ροκ ήχους να δεσπόζουν και πολλές μπύρες ελληνικές και ξένες να διαλέξεις. Μη διστάσεις να δεχτείς προτάσεις για κάποια μπύρα που δεν έχεις δοκιμάσει γιατί το προσωπικό είναι εξαιρετικό και θα βρει αυτό που ψάχνεις.

Φωκίωνος Νέγρη 52, Αθήνα
Τηλ.  2130256151

Green Rose

green-roseΟ απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της μπύρας, βρίσκεται στο Περιστέρι! Το Green Rose, είναι μια ιρλανδέζικη pub με μεγάλη ποικιλία από μπύρες και φυσικά φαγητό. Ο πολύ όμορφος χώρος, η ζεστή φιλοξενία και οι προσιτές τιμές, συνοδευμένα πάντα από την ποιοτική μουσική σε Rock, Blues και Jazz μελωδίες, θα σε πείσουν να κάνεις το Green Rose το μελλοντικό σου στέκι.

Αιμιλίου Βεάκη 72, Περιστέρι
Τηλ. 2105769580

Beer Way

beer-way

Σε έναν  όμορφο χώρο στα Μελίσσια, βρίσκεται το Beer Way, μία πολύ ωραία μπυραρία με μεγάλη γκάμα από μπύρες αλλά και πολύ καλό φαγητό. Ζεστή ατμόσφαιρα, προσεγμένο και καθαρό μαγαζί, και θετικοί άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Το καλοκαίρι αξίζει να κάτσεις έξω στους ξύλινους πάγκους κάτω από τα πεύκα.

Κύπρου 2 και Σωκράτους, Μελίσσια
Τηλ. 2112125430

The Local Pub

μπυραρίες

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τη βραβευμένη από το αμερικάνικο site Ratebeer αλλά και από το Thrillist, The Local Pub κυρίες και κύριοι! Με έντονο το στοιχείο της ροκ μουσικής, τη πολύ καλή ποικιλία κυρίως από αγγλικές και αμερικάνικες μπύρες και 21 βαρελίσιες μπύρες, το Local Pub είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπάνε τη μπύρα.

Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι
Τηλ. 694 086 4443

Μείνετε συντονισμένοι για το 2ο μέρος!

Οι καλυτερες μπυραριες της Αθηνας! (vol.2)

Σχόλια