Βρήκαμε τις 20 καλύτερες απαντήσεις στον πόλεμο των baby boomers και των Millenials και σας τις παρουσιάζουμε για να τις χρησιμοποιήσετε στους θείους σας

Baby Boomers: Οι γεννημένοι από το 1945 ως το 1964, η γενιά που γεννήθηκε στα τέλη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στις αρχές του Ψυχρού Πολέμου. Χαρακτηρίζεται ως η γενιά των κοινωνικών κινημάτων και των κοινωνικών επαναστάσεων.

Millenials:
  Οι γεννημένοι μεταξύ 1981-2000. Η γενιά που σταδιακά γίνεται ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Η γενιά του χρέους και της ανεργίας. Οι Millennials είναι αυτοί που θα παραλάβουν την σκυτάλη στην μετά κρίση εποχή για να ξανακτίσουν μια νέα οικονομία.

Το χάσμα γενεών προκαλεί και νέα στερεότυπα, με τους Millenials να θεωρούνται τεμπέληδες και μαλθακοί σύμφωνα πάντα με τους Boomers, προκαλώντας έτσι το “beef” που όλοι τόσο πολύ ψάχναμε. Πεδίο μάχης ποiο άλλο; Το Ίντερνε(τ)

1.

baby boomers die

Baby Boomer: “Εσείς οι νέοι δεν ξέρετε πόσο δύσκολα ήταν τα χρόνια μας! Όλοι έπρεπε να πάνε στη βιβλιοθήκη για να πάρουν πληροφορίες και δεν είχαμε κινητά!” Εγώ: “Κυριολεκτικά όλοι όσοι ξέρω θέλουν να πεθάνουν αλλά οκ”

2.

baby boomers cynical

Ξεκίνησαν 3 πολέμους και τη παγκόσμια ύφεση -“Γιατί είναι η γενιά σας τόσο κυνική;”

3.

mill2

“Αν είχα ένα δολάριο για κάθε φορά που ένας Baby Boomer παραπονιόταν για τη γενιά μου, θα είχα αρκετά χρήματα για να αγοράσω ένα σπίτι στην αγορά που κατέστρεψαν.”

4.

baby boomers economy

#πωςναμπερδέψειςενανmillenial -Κατέστρεψε την αγορά ακινήτων -Αντικατέστησε τις δουλείες για απόφοιτους με άμισθες πρακτικές -Πες τους να αγοράσουν σπίτι.

5.

baby boomers food

“Οι ηλικιωμένοι μας αποκαλούν “special snowflakes” (κακομαθημένα που ζητάνε προσοχή) επειδή διαμαρτυρόμαστε, αλλά αργότερα ανεβάζουν μια κριτική δέκα παραγράφων για ένα εστιατόριο επειδή έπρεπε να περιμένουν δέκα παραπάνω λεπτά για το φαγητό τους’


6.

baby boomers offended

#πωςναμπερδέψειςενανmillenial “Πες τους ότι παρεξηγιούνται εύκολα, και μετά πάρτα κρανίο επειδή ένας αθλητής δεν αναγνωρίζει τη σημαία.”

7.

baby boomers pokemon go

Baby Boomers προς Millenials: “Ο κόσμος είναι επικίνδυνος. Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν να σου κάνουν κακό, μείνε στο σπίτι.” Baby Boomers: “Τα παιδιά στις μέρες μας είναι τεμπέλικα. Δεν βγαίνουν έξω. Δεν γυμνάζονται. Τι πάει στραβά με αυτή τη γενιά.” *Κυκλοφορούν τα Pokemon* Baby Boomers: “Τι κάνουν όλοι αυτοί οι Millenials έξω; Τι κάνουν στο πάρκο μου; Δεν μου αρέσει αυτό”

8.

baby boomers internet

“Οι baby boomers κάνουν tweet #πωςναμπερδέψειςένανmillenial αλλά θα μας φωνάξουν για να τους φτιάξουμε το ίντερνετ 30 δευτερόλεπτα μετά”

9.

baby boomers wealth

“Woe is me” (ατάκα από Άμλετ) “Η γενιά μου έχει συλλέξει περισσότερο πλούτο από κάθε άλλη ομάδα ανθρώπων στην ιστορία της ανθρωπότητας”

10.

baby boomers ozone

Baby boomer: Γιατί υπάρχουν τρύπες στο τζιν σου; Τις άνοιξες μόνος σου; Millenial: Γιατί υπάρχουν τρύπες στο όζον; Τις άνοιξες μόνος σου;

11.

baby boomers complain

“Η κουλτούρα των baby boomers: Πως μια ολόκληρη γενιά δεν το βουλώνει για τους νέους ανθρώπους που κάνουν πράγματα που αγαπούν”

12.

baby boomers free love

“-Επινοεί την ελεύθερη αγάπη -Είναι ενάντια στον gay γάμο”

 

13.

baby boomers experience

“Τίποτα στη ζωή δεν είναι τζάμπα -Θέλει να σε πληρώσει σε εμπειρία”

14.

baby boomers why

“Baby boomers: *καταστρέφουν την αγορά ακινήτων, την αγορά εργασίας και το περιβάλλον* -Millenials: Γιατί; -Baby Boomers: Επειδή είσαι συνέχεια στο κινητό”

15.

baby boomers selfies

Millenial: [βγάζει πολλές selfies για το instagram] Baby Boomer: [καταστρέφει τη βρετανική, ηπειρωτική και παγκόσμια οικονομία σε μια μέρα]

16.

baby boomers halloween

“Baby Boomer στολή για το Χάλογουιν: Πήγαινε για φάρσα ή κέρασμα νωρίς. Πάρε όλα τα γλυκά. Επέμενε ότι αξίζεις τα γλυκά. Κάνε παράπονα για αυτό.”

17.

baby boomers definition

millenial: “ένα αβάσιμο επιχείρημα δημιουργημένο από τους boomers για να αποπροσανατολίσουν τις τραγικές συνέπειες που ο ισόβιος εγωισμός τους και η οικονομική τους ανευθυνότητα έχουν προκαλέσει στον κόσμο”

18.

baby boomers cry

“Οι boomers λατρεύουν να λένε ότι εμείς είμαστε η μαλθακή γενιά αλλά ένας φίλος μου αποκάλεσε τη Marilyn Monroe πουτ@ν@κι που πήρε π##@ στον πρόεδρο στον Λευκό Οίκο και παραλίγο να κάνει έναν 60άρη να κλάψει.”

19.

baby boomers hashtag

#πωςναμπερδέψειςενανmillenial: “ξεκίνα ένα hashtag που να κράζεις τους millenials σε μια πλατφόρμα που ελέγχεται από millenials: παρεξηγήσου όταν οι millenials αντιμάχονται”

20.

mill

“Γέρος φωνάζει σε σύννεφο” -Όλοι στο #πωςναμπερδέψειςένανmillenial tag

Σχόλια