Ο 30χρονος Γιώργος Καραμιχαηλίδης εξαφανίστηκε στις 30.08.16 από την Αλόννησο Μαγνησίας, όπου παραθέριζε. Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το απόγευμα της ίδιας ημέρας έφυγε από το δωμάτιο της πανσιόν όπου έμενε και πήγε στο αλιευτικό καταφύγιο του όρμου Βότση, όπου προσπάθησε να λύσει ένα αλιευτικό σκάφος με σκοπό να βγει στα ανοιχτά για βόλτα. Έγινε όμως αντιληπτός από ψαράδες και βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα. Άρχισε να κολυμπά προς την έξοδο του λιμανιού και χάθηκε στο σκοτάδι. Οι ψαράδες ειδοποίησαν τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος που ξεκίνησαν ολονύκτιες έρευνες.

Με το πρώτο φως της μέρας δύτες βρήκαν στο βυθό του λιμανιού μόνο τα ρούχα και το κινητό του τηλέφωνο. Στο νησί βρέθηκε η οικογένεια του 30χρονου, που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει στις έρευνες.

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης τα τελευταία χρόνια ζει στο Βέλγιο και είχε έρθει στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω προβλημάτων υγείας.

Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707.

Διευκρινίζεται ότι η αναδημοσίευση των σχετικών δεδομένων επιτρέπεται αποκλειστικά με σκοπό την εύρεση και για όσο διάστημα διαρκεί η αναζήτηση.

Έκκληση για εθελοντές και για οδηγούς εκπαιδευμένων σκύλων, οι οποίοι θα συνδράμουν στις προσπάθειες ανεύρεσης του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, η τύχη του οποίου αγνοείται από το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Βότση Αλοννήσου όπου βρισκόταν για διακοπές, απευθύνουν φίλοι του, οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνες στο νησί.

Ο Γιώργος Καραμιχαηλίδης, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και διαμένει στο Βέλγιο, έχει ύψος 1,90 μ. και μαλλιά καστανά μέχρι τον ώμο.

Να σημειωθεί πως οι φίλοι  του 30χρονου διακινούν μέσω του διαδικτύου και με όποιον άλλο τρόπο μπορούν, την εξής ανακοίνωση, γραμμένη στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα:

S.Ο.S Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνονται οι ανάγκες για την κάλυψη των εξόδων των φίλων και εθελοντών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αλόννησο και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του Γιώργου. Εξίσου σημαντική είναι η βοήθεια όσων ατόμων μπορούν να βοηθήσουν με την παρουσία τους στο νησί. Είναι αναγκαία η οικονομική στήριξη από οποιονδήποτε μπορεί με οποιοδήποτε ποσό ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής.

Καταθέσεις από εδώ και στο εξής θα γίνονται στους λογαριασμούς της κοπέλας του Γιώργου, Κωνσταντίνας Καραμέρη.

Γιώργος ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ – Omnibus Alert

Εθνική Τράπεζα: Iban GR
0901102130000021356408068
Βέλγικο Iban BE 43363142460001

 

Σχόλια