Η 2η σεζόν του Mr. Robot ξεκινά και πέραν του να περιμένουμε με ανυπομονησία, συγκεντρώσαμε 13 πράγματα που γνωρίζουμε ήδη για τα νέα επεισόδια

Αν μαγεύτηκες από την πρώτη σεζόν του Mr. Robot, δεν είσαι μόνος. Η σειρά κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες και τρία Βραβεία Κριτικών. Αν δεν το έχεις ξεκινήσει ακόμα, χρειάζεται να κάνεις τη χάρη στον εαυτό σου και να δεις τα 10 επεισόδια της πρώτης σεζόν.

Έχουμε το τρέιλερ και ό,τι άλλο ξέρουμε ήδη και αξίζει να μάθεις για τη δεύτερη σεζόν!

1. Το τρέιλερ

2. Η πρεμιέρα του 2ου κύκλου

α1

13 Ιουλίου 2016.

3. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Christian Slater

christian slater

Ενώ ο Mr. Robot καταλήγει να είναι αποκύημα της φαντασίας του Elliot, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τον ξαναδούμε.

4. Η Grace Summer στον ρόλο ενός πράκτορα του FBI

grace summe

H ηθοποιός θα παίξει την Dominique “Dom” DiPierro, πράκτορα του FBI που ανιχνεύει το Evil Corp hack που οργάνωσε ο Elliot. Ο σκηνοθέτης Esmail ανέφερε ότι συνεργάζεται με τη μονάδα του Διαδικτυακού Εγκλήματος του FBI για να κάνει τη δεύτερη σεζόν όσο πιο αυθεντική γίνεται. Μάλιστα, δύο ιστορίες από τη νέα σεζόν είναι εμπνευσμένες από τις ιστορίες του FBI.

5. O Craig Robinson μπαίνει στο καστ

craig robinson

Το νέο μεγάλο όνομα στη σειρά του Mr. Robot. Ο χαρακτήρας του είναι ο Ray, ντόπιος στη γειτονιά του Elliot. Επιπρόσθετα, ο ράπερ Joey Bada$$ εμφανίζεται ως Leon, φίλος του Elliot.

6. Θα δούμε περισσότερο Joanna Wellick και Philip Price

Stephanie CorneliussenΗ Stephanie Corneliussen, που παίζει την Joanna Wellick, μαζί με τον Michael Cristofer, που παίζει το στέλεχος της Evil Corp, Phillip Price, θα εμφανίζονται πλέον ακόμα συχνότερα στη ν σειρά κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

7. Η Joanna αποκτά ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο

chris conroyΌχι απλά θα δούμε περισσότερο από την Joanna, αλλά θα έχει και ένα νέο άντρα στη ζωή της: τον Ντέρεκ (Chris Conroy).

8. Η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί στον Elliot και την προσπάθειά του να κατανοήσει την αλήθεια.

truthΑν σοκαρίστηκες όταν έμαθες ότι ο Mr. Robot δεν ήταν πραγματικός, φαντάσου πώς αισθάνεται ο Elliot. O Esmail, σκηνοθέτης της σειράς, δήλωσε πως στόχος του σε αυτόν τον κύκλο είναι να εστιάσει στο βαθύτερο συναισθηματικό υπόβαθρο του πρωταγωνιστή και λιγότερο στην πλοκή.

9. Θα μάθουμε και ό,τι άλλο δεν συνέβη πραγματικά στην 1η σεζόνreal

Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι θα μάθουμε και ότι άλλα πράγματα που «συνέβησαν» στην πρώτη σεζόν, είναι απλά αποκυήματα της φαντασίας του Elliot.

10. Θα γυριστεί σαν ταινία

filmΟ σκηνοθέτης πρόσθεσε ότι η δεύτερη σεζόν για εκείνον θα είναι περισσότερο σαν ταινία, παρά σαν τηλεοπτική σειρά. Όλα τα επεισόδια έχουν γραφτεί και γυρίζονται σε κάθε μέρος με τη μία, αντί με την χρονολογική σειρά των επεισοδίων.

11. Η δεύτερη σεζόν θα αναφερθεί στο μεγάλο θέμα της κρυπτογραφίας.encryption

«Νομίζω ότι είναι ένα πραγματικά σημαντικό θέμα στο οποίο πρόκειται να μπούμε τα επόμενα δέκα χρόνια, και δεν είναι κάτι που νομίζω ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ως προς τις μικροδιαφορές του. Πραγματικά φέρνει την ιδέα των δικαιωμάτων ιδιωτικότητας, που αν μη τι άλλο ήδη απασχολεί σε μεγάλο βαθμό την σειρά» είπε ο Esmail.

12. Είδαμε το στούντιο

Ο δημιουργός Sam Esmail επιβεβαίωσε ότι η παραγωγή της δεύτερης σεζόν ξεκίνησε επίσημα στις 7 Μαρτίου, μέσω του tweet.

13. Το τραγούδι που ακούγεται στο 1ο επεισόδιο

Πηγή

Σχόλια