Ελεύθερο ή οργανωμένο, σε σκηνές ή bungalows, το camping θεωρείται η κύρια τάση του φετινού καλοκαιριού!

Δύο λέξεις «ακολουθούν» την έννοια του camping: η ελευθερία και η ξεγνοιασιά! Μια σκηνή μπροστά στην παραλία, μερικές μπύρες στην άμμο και απέραντες ώρες ηλιοθεραπείας συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για τέτοιου είδους διακοπές.  Ποια είναι όμως η ιδανική τοποθεσία για τέτοιου είδους διακοπές στην Ελλάδα και ποιες οι αναγκαίες πληροφορίες;

Camping

Αγία Άννα, Βόρεια Εύβοια

Τα παρακάτω sites μας ταξιδεύουν στη μαγεία του:

#1. http://www.e-camping.gr

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα sites στο ζήτημα του camping! Μας ξεναγεί στους χώρους κάμπινγκ σε όλη την Ελλάδα, από τη Χαλκιδική μέχρι και το Ελαφονήσι και τα Κουφονήσια μέσα από έναν πλήρως ενημερωμένο κατάλογο περιοχών. Προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης σε χάρτες αλλά και ένα forum γεμάτο με συμβουλές και προτάσεις, όχι μόνο για τους αρχάριους αλλά και τους έμπειρους κατασκηνωτές. Πρωτοτυπεί με τα Τop 50 καλύτερα της Ελλάδας και με τις αξιολογήσεις ανάλογα με τις εμπειρίες του κόσμου.

#2. http://el.camping.info

Αποτελεί το πιο σύγχρονο μέσο εύρεσης κάμπινγκ παγκοσμίως, με τη βάση δεδομένων να έχει φτάσει στα 24.030 κάμπινγκ. Σκοπός του είναι να εντοπίσετε το καλύτερο βάσει των επιλογών σας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, είτε μέσω του χάρτη, είτε βάσει των χαρακτηριστικών και της βαθμολογίας τους. Περιέχει φωτογραφίες από τα μέρη και άπειρες αξιολογήσεις από τα μέλη του site και το κοινό που λατρεύει το καλοκαιρινό camping.

camping

Αντίπαρος

#3. http://www.gocamping.gr

Διαθέτει έναν πλήρη κατάλογο όλων των Ελληνικών κάμπινγκ και των υπηρεσιών τους στο διαδίκτυο. Δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να κλείσει online αυτό που τον ενδιαφέρει και παρέχει αναλυτικούς χάρτες και λίστες τιμών. Οι φωτογραφίες των camping θα σας δώσουν μια πρώτη γεύση του χώρου.

#4. http://www.campingreece.gr

Περιέχει τα πάντα γύρω από το camping! Περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τις διακοπές σας, με φωτογραφίες από την περιοχή και τις εγκαταστάσεις των οργανωμένων κάμπινγκ. Παράλληλα, σας ενημερώνει για τις διαθέσιμες υπηρεσίες τους και για όλα τα άλλα στοιχεία των εγκαταστάσεων που θα σας βοηθήσουν  να οργανώσετε τις πιο αξέχαστες διακοπές τις ζωής σας κάτω από τον ήλιο και δίπλα στη θάλασσα.

camping

Lichnos Camping and Apartments, Πάργα

#5. http://www.camping.gr

Στο συγκεκριμένο site με ένα μόνο κλικ στο χάρτη μπορείτε να μεταφερθείτε στις επίσημες ιστοσελίδες των κάμπινγκ σε όλη την Ελλάδα! Απολαύστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που σας προσφέρουν, εξερευνήστε τις παροχές τους και επιλέξτε το καλύτερο ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα από περιοχές. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες για τις τιμές αλλά και τα τηλέφωνα επικοινωνίας με κάθε κάμπινγκ.

Πηγή

Σχόλια