Τα FuckUp Nights Athens επέστρεψαν και φέτος από τo Mindspace!

Το κίνημα που ξεκίνησε το 2012 από το Μεξικό με τίτλο FuckUp Nights με σκοπό να διδάξει τρόπους επαγγελματικής επιτυχίας μέσα από την αποτυχία, διοργανώνεται για τρίτη φορά στην Ελλάδα από το Mindspace την Παρασκευή 27 Μαϊου και ώρα 19.00 στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, Αθήνα), με ελεύθερη είσοδο.

FUNA

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και άνθρωποι με αναγνωρισμένη επαγγελματική πορεία συναντώνται σε κάθε εκδήλωση FuckUp Night για να μοιραστούν με το κοινό ιστορίες αποτυχίας που αντιμετώπισαν στη διάρκεια της καριέρας τους. Ο δρόμος προς την επαγγελματική καταξίωση σίγουρα δεν είναι ”στρωμένος με ροδοπέταλα”, πόσο μάλλον όταν κάποιος ασχολείται με την επιχειρηματικότητα. Τα λάθη όμως γίνονται για να διδάσκουν όχι μόνο εκείνους που τα έκαναν, αλλά και όσους τα άκουσαν! Γι’ αυτό το λόγο, σε κάθε εκδήλωση συγκεντρώνονται πολλά άτομα για να παρακολουθήσουν ιστορίες που αποτελούν μαθήματα ζωής. Σήμερα, FuckUp Nights διοργανώνονται σε περισσότερες από 100 πόλεις σε 15 χώρες του κόσμου.

Το Mindspace, ως ένας σύλλογος φοιτητών και νεαρών αποφοίτων που παρουσιάζει την επιχειρηματικότητα ως επιλογή, θέτει ως στόχο τη σύνδεση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος με την αγορά εργασίας. Η υποστήριξη και προώθηση των ιδεών που αναπτύσσουν οι νέοι μέσα στο Πανεπιστήμιο είναι το πρωταρχικό μέλημα του Mindspace. Όμως, ο κόσμος της επιχειρηματικότητας απέχει πολύ από τα στενά και προστατευμένα πλαίσια της ακαδημαϊκής κοινότητας. Έτσι, τα FuckUp Nights Athens από το Mindspace δεν πληροφορούν απλά τους νέους, δυνάμει επιχειρηματίες για τα μυστικά του χώρου, αλλά τους ”θωρακίζουν” κυρίως, ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την αβέβαιη πλευρά του κόσμου του επιχειρείν. Άλλωστε, δεν πρόκειται για συνηθισμένα σεμινάρια επιχειρηματικότητας στα οποία παρουσιάζονται ”εγχειρίδια επιτυχίας”, αλλά για μια διασκεδαστική γιορτή στο όνομα της αποτυχίας. Η φιλοσοφία λοιπόν των events είναι εντελώς διαφορετική, γεγονός που τα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Στο τρίτο FuckUp Nights Athens τρεις προσκεκλημένοι θα μας μιλήσουν για την εμπειρία τους. Ο Paul Kidner, ιδρυτής του One-up platform, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Vision Mobile και τέλος ο Todd Pierce, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Τις ομιλίες ακολουθεί συζήτηση των fuckuppers με το κοινό και άφθονη μπύρα!

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας πατώντας εδώ.

fuckup

Σχόλια