Ποιες οι μελλοντικές σκέψεις για την εξέλιξη του LifeInspiral; Και ποια τα άμεσα μελλοντικά σας σχέδια;

Κωνσταντίνος: Είναι δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι να γίνει η ιδέα γνωστή στον κόσμο. Η προώθηση του site με διάφορους τρόπους, όπως events που θα δημιουργήσει το LifeInspiral σε συνεργασία με άλλα άτομα και φορείς. Και το δεύτερο είναι να μεγαλώσουμε το εύρος των project με τα οποία θα ασχοληθούμε, τους τρόπους με τους οποίους θα μεταδίδεται το μήνυμα στο κοινό.

Σχετικά με τους μελλοντικούς στόχους υπάρχουν πολλές σκέψεις στο μυαλό μας, αλλά αυτό που επικεντρωνόμαστε αυτή τη στιγμή είναι να δημιουργήσουμε ένα κοινό το οποίο θα μας ακολουθεί και θα έχει ενστερνιστεί αυτήν τη νοοτροπία.

Υπάρχει κάποια σύνδεση του εγχειρήματος με την κατάσταση της κοινωνικό-οικονομικής κρίσης που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα; Σας επηρέασε στη δημιουργία του;

Χρήστος: Το LifeInspiral προσφέρει αρχικά έμπνευση για να καλλιεργηθούν κάποια κίνητρα στον κόσμο και εν τέλει να υπάρξει μία προσωπική ανάπτυξη αλλά και βελτίωση του τρόπου ζωής του κάθε ατόμου της κοινωνίας ξεχωριστά. Όπως καταλαβαίνεις από την περιγραφή και μόνο, πρόκειται για μία κατάσταση η οποία είναι διαχρονική. Ισχύει από την αρχή της ανθρωπότητας μέχρι και το τέλος της. Απλά με διαφορετικούς τρόπους την κάθε εποχή και ενδεχομένως ικανοποιώντας διαφορετικές ανάγκες όπως εξελίσσεται η κοινωνία. Συνεπώς το εγχείρημα όλο αυτό δεν δημιουργήθηκε εξαιτίας της κοινωνικοοικονομικής κρίσης που βιώνει η Ελλάδα, αλλά ωστόσο λόγω της κοινωνικοοικονομικής κρίσης είναι ένα θέμα που γίνεται πιο επίκαιρο.

Πείτε μας το πιο τρελό όνειρό που θέλετε να πραγματοποιήσετε με το LifeInspiral.

Χρήστος: Να καταφέρουμε να αλλάξουμε την ταχύτητα της κοινωνίας μας. Πρόκειται για ένα αρκετά φιλόδοξο πλάνο. Ωστόσο για να έρθουν οι μεγάλες αλλαγές, χρειάζεται πρώτα να αλλάξουν αρκετά μικρά μικρά πραγματάκια τα οποία θα περάσουν στη νοοτροπία μας, στην κουλτούρα μας και ασυνείδητα πια θα τα εφαρμόζουμε και θα βλέπουμε ένα αποτέλεσμα για μία κοινωνία που θα είναι πιο ανθρώπινη, πιο χαρούμενη, πιο κινητοποιημένη για παραπάνω πράγματα. Για αλλαγές! Και πιο ώριμη. Γιατί ως πολίτες δεν έχουμε λάβει μια σωστή κατεύθυνση για να ωριμάσουμε και να αναπτυχθούμε.

Κωνσταντίνος:Αυτό που θα ήταν η απόλυτη επιτυχία θα ήταν να έχουν όλη τη δυνατότητα στην εκπαίδευση και τη γνώση σε αντίθεση με τη στοχευμένη εκπαίδευση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα συστήματα. Έχουμε μία γνώση τη χρησιμοποιούμε με τον βέλτιστο τρόπο και όλοι θα πρέπει να έχουνε αυτή τη δυνατότητα.

Πληροφορίες
website
  • http://www.lifeinspiral.com/
Facebook fanpage
  • https://www.facebook.com/lifeinspiral/
Twitter
  • https://twitter.com/lifeinspiral
Instagram
  • https://www.instagram.com/lifeinspiral/
  • #lifeinspiral
Google+
  • https://plus.google.com/111378745943509437456

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4