Από που προέκυψε η ονομασία; Ποια ήταν η αρχική ιδέα;

Κωνσταντίνος: Η αρχική ιδέα είχε προκύψει πριν από 3 χρόνια. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα blog στο internet στα ελληνικά, το οποίο θα είχε περιεχόμενο που θα στόχευε στο motivation και το inspiration, για να κάνεις παραπάνω πράγματα στη ζωή σου.

Αυτή η ιδέα όμως ήταν πολύ θεωρητική. Και ψάχναμε ακριβώς μία λέξη  για να περιγράψει όλη αυτήν την νοοτροπία. Έτσι καταλήξαμε στο LifeInspiral που είναι δύο διαφορετικά πράγματα:

Είναι το Life in Spiral που είναι η ζωή σε σπείρα και το Life Inspirational. Και το ταιριάξαμε με αυτόν τον τρόπο. Το όνομα περιγράφει ακριβώς την ιδέα. Δείχνει ακριβώς την αλλαγή που θέλουμε να κάνουμε, ότι η ζωή είναι στα χέρια μας και είναι σα μία σπείρα που μπορούμε εμείς να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να βγούνε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ποια είναι η ομάδα; Γιατί συνεργαστήκατε;

Χρήστος: Με τον Κωνσταντίνο γνωριστήκαμε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Ήμασταν και οι δύο εισακτέοι τον Σεπτέβριο του 2010 και από την αρχή είχαμε συμπαθήσει ο ένας τον άλλον. Καταλάβαμε ότι πάνω κάτω έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης σε σημαντικά θέματα. Ωστόσο το κλειδί της επιτυχίας της συνεργασίας μας ήταν ότι ήταν ένα δοκιμασμένο μοτίβο.

Δείτε το promo video του LifeInspiral:

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης:

Πως;

Στην πιο απλή του μορφή. Στις ακαδημαϊκές εργασίες που είχαμε με τον Κωνσταντίνο, εκτός από τον ίδιο τρόπο σκέψης, συνεργαζόμασταν άψογα. Μέχρι και τώρα δεν έχουμε τσακωμούς, δεν έχουμε αντιπαραθέσεις ή αν έχουμε είναι δημιουργικές. Οπότε έχοντας δοκιμάσει το μοτίβο αυτό, ήμασταν έτοιμοι να πάμε και στο επόμενο επίπεδο, να ασχοληθούμε με το ίδιο project και να το εξελίξουμε.

Η καλή χημεία και ότι επικοινωνούμε είναι γεγονός και δεν αλλάζει.

Πόσα άτομα εκτός αυτής σας βοήθησαν επίσης σχετικά με την υλοποίηση ή ποικιλοτρόπως;

Χρήστος: Ο πυρήνας του LifeInpiral αποτελείται από δύο άτομα. Από εμένα τον Χρήστο Σκρέτα και από τον Κωνσταντίνο Τεστέμπαση. Ωστόσο, ήταν επιτακτική η ανάγκη συνεργασίας με εξωτερικούς φορείς ή ανεξάρτητα άτομα για την υλοποίηση του LifeInspiral, οπότε μία τέτοια ομάδα που συνεργαστήκαμε ήταν οι φωτογράφοι, η Aura photography.

Οι φωτογράφοι για παράδειγμα μας βοήθησαν με το φωτογραφικό υλικό στο section του About Us.

LifeInspiral

Κωνσταντίνος: Επίσης στο κομμάτι των γραφιστικών. Μία φίλη μου, η Ιωάννα Σκούντζου, βοήθησε στο κομμάτι του logo. Στο πως θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε το κομμάτι του να έχουμε μία σπείρα η οποία θα ήταν inspirational και να μην είναι απλά μία σπείρα.

LifeInspiral

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4