Ποιο είναι το motto σας στο LifeInspiral; Συνδέεται με τα προσωπικά σας πιστεύω;

Κωνσταντίνος: Ναι έχουμε ένα motto.

“Life is like a spiral. It either expands or shrinks. The choice is yours.”

Είναι αυτό που αντιπροσωπεύει το LifeInspiral σαν όνομα. Με τη σπείρα, τη νοοτροπία τη δικιά μας, τη νοοτροπία που θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο. Το περιεχόμενο του site.

Η ζωή είναι σα μία σπείρα. Από εκεί και πέρα η επιλογή είναι δική σου.

Χρήστος: Ίσως το ”Τhe choice is yours.” να είναι τολμηρό καθώς πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν ασχολίες και πολλά εμπόδια τα οποία εν τέλει δεν είναι επιλογή τους το αν θα μεγαλώσουν ή θα μικρύνουν. Εμείς πιστεύουμε, ότι σίγουρα υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό των δυσκολιών αυτών είναι απλά στο  μυαλό μας και αν μάθουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά, θα τα καταφέρουμε να τις προσπερνάμε. Να τα λύνουμε με πολύ πιο εύκολο τρόπο από όσο πιστεύαμε.

Ποια καθημερινή ανάγκη βλέπετε να απαντά το LifeInspiral;

Κωνσταντίνος: Η απόκτηση του τρόπου και της γνώσης για να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα πολύ γρήγορα. Το LifeInspiral για αρχή αυτόν τον καιρό καλύπτει την ανάγκη για γρήγορη γνώση, προσφέροντας άρθρα ενός λεπτού.

Χρήστος: Και με δεδομένο ότι οι σημερινοί ρυθμοί της κοινωνίας είναι τόσο γρήγοροι, μπορεί να μην επαρκεί ο χρόνος για να διαβάσουμε ένα μεγάλο άρθρο. Αλλά υπάρχει χρόνος εντός της ημέρας, που είναι χαμένος, και μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε. Και αυτό μπορούμε να το κάνουμε με το LifeInspiral που καλύπτει τη γρήγορη ενημέρωση, του ενός λεπτού, που μπορεί να αλλάξει κάτι από τη ζωή σου. Να αλλάξει ένα μικρό μέγεθος της καθημερινότητάς σου. Άλλωστε οι μεγαλύτερες αλλαγές γίνονται, ξεκινώντας από κάτι πάρα πολύ μικρό, αλλά συνεχίζοντας επαναλαμβανόμενα μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε.

Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο χρόνος από το σπίτι μέχρι να φτάσουμε στη δουλειά μας. Αυτή η λογική περιγράφεται στη λέξη Commuting!

Δεν υπάρχει ελληνική λέξη που να την περιγράφει μονολεκτικά. Η διαδικασία πηγαίνοντας από το σπίτι στη δουλειά σου, η μετάβαση από το λεωφορείο στο μετρό ή και καμία φορά οδηγώντας το δικό μας μεταφορικό μέσο μέσα στην κίνηση αποτυπώνει την έννοια του commuting. Σε μία μεγάλη πόλη όπως είναι η Αθήνα υπάρχει ο χρόνος, που χάνουμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε, αλλά μπορούμε να τον αφιερώσουμε για να μάθουμε κάτι.

Γιατί το περιεχόμενο του LifeInspiral είναι στα Αγγλικά; Ποια είναι η αγορά στόχος;

Χρήστος: Αρχικά θα έλεγα ότι όλο το site είναι γραμμένο στα Αγγλικά. Ο λόγος είναι ότι δεν απευθυνόμαστε αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό. Δε θέλουμε να βάλουμε τέτοιους περιορισμούς, απευθυνόμαστε αντίστοιχα και με τον ίδιο τρόπο σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους ανθρώπους, καθώς ο τρόπος σκέψης και η νοοτροπία είναι αρετές οι οποίες δε μπορείς να τις δεσμεύσεις σε ένα συγκεκριμένο ηλικιακό group ή να θέσεις πολιτισμικά, πολιτιστικά και γεωγραφικό όρια.

Άλλωστε η αλλαγή που επιθυμούμε να επιφέρουμε στην κοινωνία είναι παγκόσμια. Οραματιζόμαστε έναν κόσμο διαφορετικό, πιο ανθρώπινο, με περισσότερη κοινωνική συναίσθηση και χαρά. Είναι μερικά από τα πράγματα που μπορούν να αλλάξουνε μέσω του τρόπου σκέψης.

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4