LifeInspiral: Γνωρίστε το μέσα από τους ιδρυτές του

Σε μία χώρα που μέρα με τη μέρα βυθίζεται όλο και πιο βαθιά μέσα σε ένα κοινωνικοοικονομικό τέλμα, είναι εξαιρετικά ευχάριστο να βλέπεις να αναπηδούν προσπάθειες που στόχο έχουν να αλλάξουν την νοοτροπία που μας οδήγησε μέχρι εδώ. Η εκπαίδευση και η γνώση μεταλαμπαδεύονται με κόπο, ωστόσο το LifeInspiral, ένα εγχείρημα δύο φίλων και συμφοιτητών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θέτει τους δικούς του στόχους για την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων, προσφέροντας κάτι πραγματικά πρωτοποριακό.

Η συνέντευξη που ακολουθεί εστιάζει στο να γνωρίσουμε την προσπάθεια του Χρήστου και του Κωνσταντίνου να δημιουργήσουν το LifeInspiral, αλλά και να ανακαλύψουμε τις ιδιαίτερες πτυχές της ιδέας, όπως τις αποκαλύπτουν οι ίδιοι.

Από το όνομα παίρνουμε μία γεύση για το τι περίπου είναι το LifeInspiral. Εσείς από τη μεριά σας πως θα το περιγράφατε; Τι λέτε στους φίλους σας που σας ρωτούν και πως το επικοινωνείτε πιο επίσημα;

Κωνσταντίνος: Κάθε φορά που με ρωτάνε για το LifeInspiral, δίνω μία διαφορετική περιγραφή. Γιατί το LifeInspiral δεν είναι κάτι που μπαίνει σε ένα καλούπι, είναι μία ιδέα, μία νοοτροπία και κάθε φορά που το επικοινωνείς, είναι σα μία πηγή έμπνευσης. Μία πηγή συμβουλών που δίνεις στους ανθρώπους για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, να πετύχουν τους στόχους τους να εμπνευστούν για κάτι διαφορετικό. Διαφορετικά, θα έλεγα πως είναι μία web πλατφόρμα στην οποία μπορείς να βρεις περιεχόμενο που θα πάει ένα βήμα μπροστά τη ζωή σου. Δηλαδή, να υπάρξει αυτή η προσωπική ανάπτυξη που θα σε κάνει να πας πιο μπροστά.

Πώς μπορεί να βοηθήσει κάποιον το LifeInspiral; Τι είναι αυτό που προσφέρει με δύο λόγια; Με ποια πράγματα το κάνετε αυτό;

Κωνσταντίνος: Στόχος είναι η αλλαγή νοοτροπίας ότι τα πάντα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και ότι δε μπορώ να ορίζω εγώ το τι μου συμβαίνει. Θέλουμε να το αντιστρέψουμε αυτό. Να πούμε στον κόσμο ότι έχει τη ζωή του στα χέρια του, αλλά για να φτάσει σε αυτό το σημείο χρειάζεται να εμπνευστεί. Να φανταστεί τον εαυτό του πετυχημένο, μέσα από διάφορα πράγματα που θα έχει κάνει στη ζωή του για να του δημιουργηθεί αυτό το motivation.

Και δεν εννοούμε μόνο την επαγγελματική επιτυχία. Εννοούμε επιτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής. Και το LifeInspiral πρακτικά το πετυχαίνει αυτό, δίνοντας συμβουλές, μέσω άρθρων τα οποία μπορούν να διαβαστούν σε ένα λεπτό. Δηλαδή δίνουμε maximum value σε minimum χρόνο. Γιατί έχει στόχο στο να είναι targeted αυτή η αξία που προσφέρουμε.

Χρήστος: Τα άρθρα μας χωρίζονται σε 3 κατηγορίες.

  • Business
  • Lifestyle και
  • Culture

Δημιουργήσαμε τις 3 αυτές κατηγορίες καθώς θεωρούμε ότι αποτελούν την περίληψη της ζωής μας σε ένα τρίπτυχο.

Το Business πιάνει το κομμάτι της επαγγελματικής μας σταδιοδρομίας.

Το Lifestyle περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες που κάνουμε στην καθημερινότητά μας, από τη στιγμή που  θα ξυπνήσουμε το πρωί μέχρι και τη στιγμή που θα πέσουμε το βράδυ για ύπνο.

Το Culture είναι η κουλτούρα, ένας τρόπος ζωής που τον ακολουθούμε επί χρόνια, από τη γέννησή μας μέχρι και όταν πεθάνουμε, εκτός και αν γίνουν κάποιες αλλαγές.

Εμείς στοχεύουμε ακριβώς στο να γίνουν ακριβώς συγκεκριμένες αλλαγές στην κουλτούρα μας.

Σελίδες: 1 2 3 4

Σχόλια

1 2 3 4