Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ομάδα του Take Over παρουσιάζει το BOMB μετά την πρωτότυπη συναυλία mash, EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND.

ΒΟΜΒ

// when performance artists invade the party//

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 23.00
Είσοδος: 3 ευρώ

Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash, EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς performers ξαφνιάζουν το κοινό με performance acts με διακρατικό και αυθόρμητο χαρακτήρα, ενώ παράλληλα οι DJs Chevy και Kissing Strangers αναλαμβάνουν την επιμέλεια της μουσικής και της διάθεσης του πάρτι.

Αποκλειστικός σκοπός, το κοινό να χορέψει, να δει και να αισθανθεί στο έπακρο.

To BOMB πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Στοκχόλμη το 2013, από τον Γερμανό – Αμερικανό Olav Westphalen, η δουλειά του οποίου παίρνει τη μορφή παιχνιδιών, διασκέδασης και κινουμένων σχεδίων. Το έργο του έχει παρουσιαστεί στα: The Whitney Museum, ICA London, The Swiss Institute NY, Moderna Museet, Stockholm, Brandenburgischer Kunstverein, Museum Fridericianum και σε άλλα. Επίσης, διδάσκει Fine Art και Performative Art στο Royal Institute of Art στη Στοκχόλμη.

Τον Ιούνιο έρχεται στην Αθήνα μαζί με τους φοιτητές του για να συμμετάσχουν στο BBQ Festival στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, αλλά και για το BOMB, που αποτελεί παράλληλη δράση του φεστιβάλ.

Καλλιτέχνες

Olav, Lars & Olav, Rebecca Digby, Ricky & Tina, Βασίλης Ζαριφόπουλος, Γιώργος Παπαδοπουλος, Γιώργης Παρταλίδης, Ελένη Τομαδάκη

DJs

Chevy, Kissing Strangers, nicnic&chrichri

 

Take Over

Το Take Over είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων, η οποία στεγάζεται στο BIOS. Eντάσσεται στο ευρωπαικό πρόγραμμα του Creative Europe, Take Over: Seeing young audiences through young people’s eyes, το οποίο συντονίζει το Βρετανικό Συμβούλιο. Σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες ομάδες (Youth Boards) της Σερβίας, της Πολωνίας και της Ιταλίας θα εξερευνήσουν τρόπους με τους οποίους μπορεί να προαχθεί ο πολιτισμός μέσα από τα μάτια των νέων.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/128327560913164/

Μία πρωτοβουλία του BIOS

Με την υποστήριξη του Creative Europe Programme of the European Union

BOMB

Σχόλια