mash. by Take Over

EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 6 ευρώ

Η ομάδα του Take Over, λίγους μήνες μετά το επιτυχημένο της πάρτι, παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη δράση της, το mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND.

Πρόκειται για μια δράση, όπου καλλιτέχνες του δρόμου αναμιγνύουν τις μουσικές τους ταυτότητες με αναγνωρισμένα αθηναϊκά συγκροτήματα και πειραματίζονται κάνοντας συνδυασμούς διαφορετικών ειδών, αναπάντεχα ταιριάσματα και επιμελημένους αυθορμητισμούς με αποκορύφωμα την παρουσίαση του μουσικού αυτού αποτελέσματος στη σκηνή του Ρομάντσο.

Η ομάδα του Take Over επιδιώκει μέσα από το mash. να αναδείξει την αθηναϊκή μουσική σκηνή στο σύνολό της και να συντελέσει στη δημιουργία νέων οπτικών γύρω από τη μουσική της πόλης, τόσο για τους ίδιους τους μουσικούς όσο και για το κοινό.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2016 οι .message θα ανακατέψουν τον ηλεκτρονικό ήχο τους με τους αφρικανικούς ρυθμούς των The African Heritage, οι Α Victim of Society θα πειραματιστούν με τη λάφτα του Δημήτρη Bαζιουράκη και οι ανερχόμενοι Dury Dava με το μπουζούκι του Χαλίλ.

.message mashed with The African Heritage

.message

Οι .message είναι το ηλεκτρονικό σχήμα που αποτελείται από τον Στράτο Μπιχάκη και τον Μάριο Νάρρη (Bonebrokk). Στις εμφανίσεις τους παρουσιάζουν ένα χορευτικό live set με κύρια στοιχεία την bass και την techno μουσική. Επηρεασμένοι από πολλά ρεύματα της ηλεκτρονικής και μη μουσικής επιχειρούν να συνδυάσουν τη φύση του αφαιρετικού και του δομημένου φτιάχνοντας το δικό τους ηχητικό περιβάλλον. Έχουν κυκλοφορήσει το double a side ( “α/Θ” ) από τη Sonic Playground (GR), το single “Murky Pash” από την Bad Panda (IT) και το Tetracene / Concave  από την |TRIAL&ERROR| (GR).

https://www.facebook.com/dotmessage/?fref=ts

https://soundcloud.com/dotmessage

https://www.youtube.com/channel/UCKX-KFKA2-uhGVLhPl_AGfw

http://trialnerror.bandcamp.com/album/tetracene-concave-tae001

The African Heritage

Take Over

Οι The African Heritage παίζουν αφρικανικά παραδοσιακά όργανα, όπως το κρουστό μουσικό όργανο τζέμπε και ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία το 2011 στο Μοναστηράκι. Αργότερα μεταφέρθηκαν στο μόνιμο πλέον σημείο τους στο Θησείο.

A Victim Of Society mashed with Dimitris Vaziourakis

A Victim Of Society

Take Over

Οι A Victim Of Society είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από το Βαγγέλη και το Φώτη. Έχουν συνεργαστεί με τη Sweet Mistake Productions/Fractal Press, δημιουργώντας το 7″ EP (“Fake Friends” και “You’re Gonna Hate Me”). Κατά τη διάρκεια του 2013 εμφανίστηκαν δίπλα σε συγκροτήματα όπως οι Moon Duo, Dirty Beaches και Disappears. Το ντεμπούτο album τους κυκλοφόρησε από την Inner Ear την άνοιξη του 2014, ενώ στις αρχές του 2015 ο Παντελής έγινε το τρίτο μέλος των A Victim Of Society.

https://www.facebook.com/avictimofsociety/?fref=ts

https://soundcloud.com/a-victim-of-society

https://www.youtube.com/channel/UCHZyRZJFREJiMGjq3eaLKzw

https://bandcamp.com/search?q=a+victim+of+society&from=corphome

Δημήτρης Bαζιουράκης

Ο Δημήτρης Βαζιουράκης παίζει πολίτικο λαούτο (λάφτα), είναι 32 χρονών και έχει σπουδάσει ηχοληψία στη SAE. Αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη μουσική, κι έτσι το 2013 ξεκίνησε να παίζει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στην αγορά. Η μουσική του έχει επιρροές από την παραδοσιακή ελληνική, τουρκική και αρμένικη μουσική.

Dury Dava mashed with Halil

Dury Dava

Οι Dury Dava είναι ένα νέο παράξενο και ανατρεπτικό μουσικό punk σχήμα με επιρροές από τη λαϊκή κουλτούρα και παράδοση. Ηλεκτρικά όργανα συναντούν την παραδοσιακή αλητεία δημιουργώντας ένα νέο μουσικό ιδίωμα.

https://www.facebook.com/durydava/timeline

https://soundcloud.com/dury-dava

Χαλίλ

Ο Χαλίλ παίζει μπουζούκι και θα ανακατέψει ήχο του με τον ψυχεδελικό ηχητικό χαρακτήρα των Dury Dava.

Take Over

Το Take Over είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων, η οποία στεγάζεται στο BIOS. Eντάσσεται στο ευρωπαικό πρόγραμμα του Creative Europe, Take Over: Seeing young audiences through young people’s eyes, το οποίο συντονίζει το Βρετανικό Συμβούλιο και σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες ομάδες (Youth Boards) της Σερβίας, της Πολωνίας και της Ιταλίας θα εξερευνήσουν τρόπους με τους οποίους μπορεί να προαχθεί ο πολιτισμός μέσα από τα μάτια των νέων.

Facebook page: https://www.facebook.com/takeoverathens/?fref=ts

Facebook event: https://www.facebook.com/events/968551166544867/?active_tab=posts

Μια πρωτοβουλία του BIOS

Με την υποστήριξη του Creative Europe Programme of the European Union

Take Over

Σχόλια