Οι δηλώσεις του υποψήφιου προέδρου των ΗΠΑ για το 2016 Ντόναλτ Τραμπ τις οποίες σχολιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο δεν πέρασαν απαρατήρητες ούτε από τους anonymous οι οποίοι ανέβασαν στο κανάλι τους στο Youtube βίντεο κατά του Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα με το hashtag #OpTrump (Operation Trump) οι anonymous αναφέρουν αποσπάσματα ομιλιών του Τραμπ όπως αυτά που παραθέτουμε στη συνέχεια και απευθυνόμενοι σε όλον τον κόσμο δηλώνουν πως τον παρακολουθούν καιρό και πως αυτά που βλέπουν είναι βαθιά ανησυχητικά.

Η καμπάνια του, οι ιδέες του και οι πράξεις του δεν τάραξαν μόνο την Αμερική αλλά ολόκληρο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων και των anonymous οι οποίοι κλείνουν το βίντεο λέγοντας πως αυτό δεν είναι μία προειδοποίηση αλλά μία κήρυξη ολοκληρωτικού πολέμου.

6.8.15 Για τα αμερικανικά σύνορα με το Μεξικό: «Σας είπα, χρειάζεται να χτίσουμε ένα τείχος και πρέπει να το κάνουμε γρήγορα»

7.8.15 Απευθυνόμενος σε μια γυναίκα που έπαιρνε μέρος στο πρώτο debate του κόμματος: «Μπορούσες να δεις ότι έβγαινε αίμα από τα μάτια της. Έβγαινε αίμα από … το τέτοιο της»

20.11.15 Στο δίκτυο NBC: «Οι μουσουλμάνοι πρέπει να εγγραφούν σε πολλά συστήματα εκτός των βάσεων δεδομένων (σ.σ. να φακελωθούν)…Θα εγγράφονται σε διαφορετικές περιοχές… Πρέπει να γίνει. Θα το εφαρμόσω απολύτως αυτό το μέτρο».

22.11.15 Για έναν Αφροαμερικανό που διέκοψε ομιλία του διαμαρτυρόμενος: «Ίσως θα έπρεπε να φάει ξύλο γιατί αυτό που έκανε ήταν αηδιαστικό».

8.12.15 Ανακοινώνει: «Να υπάρξει πλήρης και ολοσχερής απαγόρευση της εισόδου οποιουδήποτε μουσουλμάνου στις ΗΠΑ».

Σχόλια