Εφαρμογιάδα

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 18.30
Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η προεγγραφή)

Η Εφαρμογιάδα αναβιώνει στο Ρομάντσο!

Ένας διαγωνισμός για developer εφαρμογών φορητών συσκευών με στόχο να αναδείξει εφαρμογές ιδιωτών και μικρών επιχειρηματικών σχημάτων στο ευρύτερο κοινό. Μέχρι σήμερα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 30 developer και 350 συμμετεχόντων.

Η εταιρία AETNA, η οποία ξεκίνησε το διαγωνισμό το 2012, συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη SKYWALKER.GR, η οποία έχει περισσότερα από 16 χρόνια παρουσία στην ελληνική αγορά. Το όραμα της ΑΕΤΝΑ είναι η ανάδειξη νέων developer, οι οποίοι χρειάζονται μια ευκαιρία για να κάνουν το πρώτο βήμα στην καριέρα τους, ενώ η SKYWALKER.GR βοηθά καθημερινά χιλιάδες νέους να ενταχθούν στο εργασιακό περιβάλλον.

Οι εφαρμογές δεν αξιολογούνται από κριτική επιτροπή, αλλά από ένα πολυποίκιλο κοινό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Το κοινό επενδύει εικονικά χρήματα, που λαμβάνει στο registration πριν την έναρξη της εκδήλωσης, στις εφαρμογές που κρίνει πιο πετυχημένες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα χρήματα είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού.

Στην Εφαρμογιάδα οι διαγωνιζόμενοι εκτός από το έπαθλο που θα κερδίσουν, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν developer, με επενδυτικά σχήματα που αναζητούν εν δυνάμει πετυχημένες εφαρμογές και με άλλους developer που αναζητούν συνεργάτες.

Εφαρμογιάδα

Ο μέγιστος αριθμός διαγωνιζόμενων ανά Εφαρμογιάδα είναι 12. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν πέντε λεπτά για να παρουσιάσουν την εφαρμογή τους. Στην περίπτωση που οι εφαρμογές είναι ήδη αναγνωρισμένες στην αγορά, δεν μπορούν να διαγωνιστούν μαζί με τις υπόλοιπες.

Διαγωνιζόμενοι που πέρασαν από τις προηγούμενες Εφαρμογιάδες, όπως ο Γιάννης Ζαούδης, ο οποίος είναι τώρα ιδρυτής της Pollfish και o Γιάννης Κατσιώτης των Parking Defenders (τώρα Parkaround) αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι άφταστο.

Όσοι ενδιαφέρονται να διαγωνιστούν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο  www.efarmogiada.gr μέχρι τις 24 Μαρτίου.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) και  του Ελληνικού Δικτύου Επαγγελματιών Πληροφορικής (HEPIS)

Για περισσότερες πληροφορίες

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, SKYWALKER.GR,

210 9730280, εσωτ. 208, mkatsaprini@skywalker.com

Σχόλια