Η Enter Events οργανώνει ένα all about bass σαφάρι και σκοπός φυσικά η “κατεδάφιση” του χώρου. Και ποιό καλύτερο μέσο από τον αληθινό βασιλιά της ζούγκλας. Αν δεν έχετε βρεθεί δίπλα σε ελέφαντα σε πανικό που μπορεί να πλησιάσει μέχρι και τα 40 χιλιόμετρα την ώρα, έχετε τη δυνατότητα σύντομα να ζήσετε κάτι αντίστοιχο και μάλλον προτιμότερο.
Στις 11 Φεβρουαρίου στο Six Dogs, ετοιμαστείτε να σας ισοπεδώσει ο ηχητικός ελέφαντας των SKG’s Dub Alliance. Φέρνουν τα μεγάλα τους αυτιά, την προβοσκίδα και τους χαυλιόδοντες από τη Θεσσαλονίκη και υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με πολύ μπάσο, ζωντανά percussions, scratches, διπλούς χρόνους στα μικρόφωνα και φυσικά χορό μέχρι τελικής πτώσης. Όπως συνηθίζουν οι Digital Monk και Lorrd θα παίξουν με αρκετό δυναμισμό τα πολλά τους dub μπάσα καθώς τα φωνητικά του Big Shine θα προσφέρουν πανίσχυρες μικροφωνικές δόσεις σε ένα εκρηκτικό show γεμάτο από δικά τους κομμάτια αλλά και τα μοναδικά κι εξαιρετικά remix τους όπως Rub A Dub Anthem, φυσικά Jamming κ.α.
Το Soundsystem των “SKG’S DUB ALLIANCE” απαρτίζουν οι Big Shine, Digital Monk και Lorrd και συνθέτουν ένα δυναμικό bass τρίο που έχει τραβήξει για τα καλά την προσοχή του κοινού. Προέρχονται από διαφορετικά μουσικά Projects (Ρόδες United – Moriginal Beats – Κακό Συναπάντημα), με κοινό παρονομαστή την αγάπη για την Bass κουλτούρα.
Έχουν στο ενεργητικό τους πολυάριθμες εμφανίσεις στην Ελλάδα και έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα της εγχώριας σκηνής αλλά και του εξωτερικού (Dub Pistols, High Tone, Mad Proffessor, Dub Fx, Radikal Guru,Amit, Zion Train, Groundation, Alborosie,Dub Inc, Asian Dub Foundation κ.α.).
Ξεχωριστά, αλλά και σαν ομάδα, έχουν κυκλοφορήσει δουλειές τους σε διάφορες δισκογραφικές εταιρίες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού (Breathe Records (GR), Reggaewise (GR), Gradient Audio (USA), Dubtribu Records (UK), Iron Shirt Records (UK) κ.α.
Τελευταία δισκογραφική τους δουλεία είναι το ”The Alliance EP” το οποίο διανέμεται σε μορφή CD και κυκλοφορεί ανεξάρτητα από τους ίδιους. Πολυαναμενόμενες επίσης είναι η συνεργασίες τους με τον “Professor Skank” και τον “Rodney P” οι οποίες θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016.
To event θα ανοίξει ο InDaMouse [UrbanDanja], ενώ θα ακολουθήσει After Party από τον INSOM [DubRiots/ UrbanDanja].
12003352_853632021418035_9001558163576117574_nΟ Big Shine είναι ένας Ragga/ Hip Hop & MC selecta με έδρα την Ελλάδα. Είναι ιδρυτικό μέλος της “Fyah Fist» μαζί με την Amira Lacrima. Είναι επίσης μέλος της δισκογραφικής εταιρείας που ονομάζεται “Ghettolabel” με καλλιτέχνες όπως Dispero, Alicia, Hrizmo και άλλους.
Ασχολείται με τη reggae / ragga κουλτούρα και έχει εμφανιστεί σε πολλές συναυλίες σε όλη τη χώρα, τραγουδώντας από Reggae και Dancehall και Hip Hop μέχρι joungle, drum and bass και Dubstep. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως Alborosie, Groundation, Aba Shanti Ι, Dub Pistols, illbilly Hitec, Dj Vadim, Ρόδες United, Moriginal Champ System, Nek, Moca Juniors, Κακό Synapantima, Λόγος απειλή & I AM HIP HOP fam, Tang ram, Alutoi Grifoi κ.α.
Το 2010 πήρε μέρος στο Moca Revolutionaries mixtape μαζί με άλλους reggae καλλιτέχνες όπως Moca Juniors, Nek, Dispero, Rootman, Soulfire, Fundracar, Σκαρίμπα, θ Mitri και πολλούς άλλους.. Επίσης, συμμετείχε στο Dispero και στο διπλό CD της Music Kitchen Records με τίτλο Man Vs Woman (2010).
5232_812153148914514_3289902888859718264_nO Lorrd το 1995 αρχίζει την ενασχόληση του με τα Drums και από το 2000 ασχολείται με τα Turntables παράγοντας Hip Hop μουσική στο δικό του Studio Grab στην Τούμπα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των συγκροτημάτων “Κάτοπττο”, “Antarcia” και “Defenderz” αναλαμβάνοντας κυρίως το μουσικο-παραγωγικό κομμάτι, ενώ παράλληλα ήταν ενεργός dj, “σκρατσάροντας” είτε σε διάφορες underground μπάντες που πέρασαν από το Studio Grab, είτε σαν Selector σε διάφορα στέκια της Θεσσαλονίκης, καθώς και σε διάφορα Festivals ανά την Ελλάδα (THHF, Street Mode Fest, Rastavibe Fest, Seli Mountain Gathering κ.α..)
Μετά από πενταετή ενασχόληση με τα Rap δρώμενα της συμπρωτεύουσας κυρίως, την άνοιξη του 2007 εντάσσεται ως Drummer στο “Κακό Συναπάντημα” παλιούς του γνώριμους από τις Hip Hop εποχές, ενώ η πιο πρόσφατη ένταξη-συνεργασία του σαν Drummer και παραγωγός είναι με το Sound System των “Skg’s Dub Alliance”
Σαν drummer και dj, έχει μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Wailers, Dub Pistols, Groundation, Dub Incorporation, Zion Train, Taiwan Mc, Chinese Man, Bonobo, Asian Dub Foundation κ.α.
Μπορείτε να τον ακούσετε ζωντανά από τον αέρα του www.paranoiseradio.com, όπου μαζί με τον συναπαντήτη Northical, παρουσιάζουν την μηνιαία εκπομπή ”Demolition Sound”.
Links:
10405335_690712254367671_82868517069327242_nΟ Digital Monk είναι παραγωγός / DJ από τη Θεσσαλονίκη. Το στυλ του κυμαίνεται ανάμεσα σε dubstep με σκοτεινή ατμόσφαιρα,βαθιά μπάσα κι έντονα τύμπανα, σε minimal drum n bass, dubwise dubstep και jungle, είναι ενεργός δισκογραφικά απο το 2012.
Συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως οι:
Steven Lorenz (FR), Waeze (IT), Daddy Nek (GR), Talabun (RU), Tiwadi (FR), Big Shine (GR), Guesswerk (UK), TypeOne (GR), Deb D (Ηνωμένο Βασίλειο), Lorrd (GR) Benny Fishel (ΗΠΑ), Ρόδες United (GR). Joker 2 Face (GR).
Έχει στο ενεργητικό του πάνω απο 10 επίσημες κυκλοφορίες σε δισκογραφικές εταιρίες από Ελλάδα, Νέα Ζηλανδία, Αγγλία και Αμερική και μερικές απο αυτές
είχαν θέση στα best selling releases στα juno download και beatport (It’s Time to Wake Up EP number 33, Deep Dub Inside number 1, Universal Quantification 4 number 1, IronShirt volume2 number 3). Η μουσική του έχει στηριχθεί από διάφορα promotion κανάλια στο youtube και από djs και παραγωγούς από διάφορες χώρες σε ραδιόφωνα και ζωντανές τους εμφανίσεις.
Το 2015 έγινε επίσημα ο A&R Manager της Gradient Audio (USA) και manager στην Iron Shirt Recordings (UK) την οποία και τρέχει μαζί με τους Steven Lorenz και Jesse.
Ο Digital Monk είναι μέλος του σχήματος Moriginal Beats ως παραγωγός και DJ και το 1/3 του σχήματος SKG’s Dub Alliance με τους Big Shine και Lorrd.
Έχει μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού και εσωτερικού (Truth, Amit, Mad Professor, Dub FX, Brother Culture, Professor Skank, Vibronics κ.α.),
ενώ έχει στο ενεργητικό του δεκάδες εμφανίσεις στην ελλάδα.
Συνεντεύξεις του μπορεί να βρει κανείς στα blogs Fatkidonfire και Dubstepforum.gr.
12625976_772623722843190_336362781_nΟ Insom (Μέντης Γαβριήλ) γεννήθηκε το 1987 από γονείς μουσικούς στο Παρίσι, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Όντας σε μουσικό περιβάλλον, ασχολήθηκε με κλασική μουσική από 8 χρονών και τελείωσε μουσικό λύκειο. Στην εφηβεία γνώρισε την ηλεκτρονική μουσική, το graffiti και το cubase. Μετά από χρόνια προσπαθειών, κυκλοφόρησε τα πρώτα του κομμάτια το 2008, ενώ από το 2011 και μετά συνεργάζεται με γνωστές ευρωπαϊκές και όχι μόνο drum & bass δισκογραφικές, Disturbed, Sinuous, Ammunition, AbductedLTD κ.ά.
Ο Insom δεν έχει βάλει όρια στις μουσικές του ανησυχίες και τα styles είναι πολλά. Θα τον ακούσετε να παίζει κυρίως neuro drum & bass, αλλά ανάλογα το πού και το πότε, εμπλουτίζει το πρόγραμμα του με reggaedub/ dubstep/ breaks και techno.
Έχει παίξει σε Βέλγιο, Ολλανδία, Ισπανία, Ισραήλ και Βουλγαρία, σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα σε διάφορες πόλεις (Athens Legalize, Beach Street, Αντιρατσιστικά κ.ά), και έχει μοιραστεί την σκηνή με ονόματα όπως οι Noisia, Dope DOD, Gaudi, Neonlight, Audio.
12637424_772623729509856_1464001410_oΤο InDaMouse είναι το νέο Dub/Bass project του producer/dj 3Voice, γνωστό για τα Techno/Experimental set και releases του. Μέλος της ομάδας Urban Danja, έχει συμμετάσχει σε πολλά parties σε Αθήνα και Κρήτη.
Εισιτήρια προπώλησης δεν θα διατεθούν.
Θα διατεθούν συνολικά μόνο 250 εισιτήρια στο ταμείο του χώρου το βράδυ της συναυλίας,στην τιμή των 5 ευρώ.
Υπέρ-σύνδεσμοι SKG’s Dub Alliance:
Watching & Listening SKG’s Dub Alliance:
Το Frapress.gr αποτελεί περήφανο χορηγό της συγκεκριμένης συναυλίας και σύντομα θα ακολουθήσει και αποκλειστική συνέντευξη με τους SKG’s Dub Alliance. Stay Tuned.

Σχόλια