Παρουσίαση Βραβείων: Εβίτα Γοργορίνη (Αρχισυντάκτρια) & Αντώνης Μαντζαβίνος (General Manager) 

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια στην οργάνωση του party και των βραβείων τον Στάθη Αγγελάκο, τον Χρήστο Παπαθανασίου και τον Μάνο Coffee.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Αγαπητές μπουρμπουλήθρες,

Το 2015 έρχεται στο τέλος του και αποφασίσαμε να βραβεύσουμε όλους εσάς που έχετε βοηθήσει, ο καθένας με τον τρόπο του, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, όχι απλά να μεγαλώσει το site μας αλλά να είναι κάθε μήνα και καλύτερο.

Τα βραβεία θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες: Τα “σοβαρά” βραβεία, τα οποία βασίζονται στις προβολές, τα στατιστικά και στην προσωπική εκτίμηση μου (ήταν too much να το γράψω στο γ’ενικό) και στα “αστεία” βραβεία τα οποία είναι αποτέλεσμα μιας ειδικής μυστικής επιτροπής όπου έχει συσταθεί κάτω από την μύτη σας.
Παράλληλα κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε μυστικά εσείς τους νικητές σε κάποιες κατηγορίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Υποχρεωτικά θα βάλουμε όλοι τα καλά μας, δηλαδή θέλω τα κορίτσια με φορέματα, τακούνια αν τα φοράτε και τα αγόρια με πουκάμισα γραβάτες, ακόμη και παπιγιόν (Ντανιέλ).
Υποχρεωτικά σκάμε ανά 1 ή 2 άτομα με ένα μπουκάλι κρασί ή οτιδήποτε άλλο ώστε να πιούμε και να γίνουμε χάλια. 

Θα έρθετε από τις 18:00-18:30 για να προλάβετε όσοι θέλετε τα μέσα, αλλιώς η Κηφισίας είναι αρκετά κοντά από το σπίτι μου και από εκεί μπορείτε να πάρετε το Χ14.
Θα παίζουμε μουσικάρες από το youtube γιατί ο Αγγελάκος βαριέται να κάνει τον Dj.
Θα πίνουμε σε πλαστικά γιατί η αρχισυντάκτρια είναι μόνη στο σπίτι και δεν φημίζεται για την νοικοκυροσύνη της.

Υ.Γ: Προφανώς είστε ευπρόσδεκτοι όσοι βρίσκεστε σε επαρχία και Θεσσαλονίκη (Σταμάτη το έγραψα αρκετά politically correct;) και μένετε σπίτι μου. Όλοι οι καλοί χωράνε, μη ντραπείτε, εδώ φτιάχνω event με 90 άτομα στη διαμονή θα κολλήσουμε;

‘Ερχονται updates, ανακοινώσεις και η βραδιά υπόσχεται χωρίς καμία υπερβολή πολλές εκπλήξεις. Περιμένουμε τους περισσότερους, αν όχι όλους.
Μέχρι τις 26 stay heavy που λέει και ο Ντανιέλ.

Με εκτίμηση,
Η αρχισυντάκτρια σας
Εβίτα Γοργορίνη

a

Πριν ξεκινήσουμε το άρθρο-ανταπόκριση από τα βραβεία ας παραδεχτούμε κάποια πράγματα. Για αρχή, ποτέ κανείς δεν ήρθε από τις 18:30. Έπειτα, ας αναφέρουμε ότι δυστυχώς έλειπαν αρκετοί λόγω γιορτών, παρ’όλα αυτά μαζευτήκαμε και προσπαθήσαμε να βγάλουμε μια selfie, μεγαλύτερη, από αυτή των Oscars. Κάναμε την πλάκα μας αλλά σοβαρέψαμε όταν έπρεπε. Ακούσαμε όμορφα λόγια και συγκινηθήκαμε. Τα βραβεία ήταν, μια ευκαιρία να περάσουμε όμορφα όλοι μαζί αλλά παράλληλα να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά για τη προσφορά του στο Frapress.gr. Κάπου εδώ να ευχαριστήσουμε την Εύα Μπεσλεμέ για τις φωτογραφίες και την Ανδρονίκη Μανώλη για τα βίντεο που τραβούσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ξεκινάμε λοιπόν, απολαύστε υπεύθυνα!

Τα “σοβαρά” βραβεία

Βραβεία Frapress.gr

*Βασίστηκαν στα στατιστικά, στις προβολές των άρθρων, στις προβολές κάθε αρθρογράφου, στη συμμετοχή και στη συνέπεια. 

Ο πιο πολυδιάστατος αρθρογράφος της χρονιάς: Χρήστος Ρούκος

Βραβεία Frapress.gr

Ο Χρήστος Παπαθανασίου (Πολέμαρχος) παραδίδει το βραβείο του πιο πολυδιάστατου αρθρογράφου στον Χρήστο Ρούκο

Γιατί κέρδισε; Ο Χρήστος μέσα στο 2015 έχει γράψει άρθρα για διάφορες στήλες, έχοντας ως βάση την επικαιρότητα, έχει βρεθεί κατά καιρούς στη στήλη των Σκέψεων, είτε με δικό του άρθρο είτε με συνεργατικό στα πλαίσια του Καρέ του Κάφρου, έχει πάρει συνεντεύξεις και πρόσφατα έγραψε μέχρι και για τη στήλη του cine-παίζει.

Η αρθρογράφος με τη μεγαλύτερη εξέλιξη: Εύα Μπεσλεμέ

Βραβεία Frapress.gr

Ο Αντώνης Μαντζαβίνος (General Manager) παραδίδει στην Εύα Μπεσλεμέ το βραβείο της αρθρογράφου με τη μεγαλύτερη εξέλιξη!

Γιατί κέρδισε; Η Εύα είναι μια κοπέλα που όσο την ξέρουμε, κάθε μήνα εμφανίζει ένα νέο ταλέντο και σε ό,τι κάνει είναι πολύ καλή. Ξεκίνησε ως αρθρογράφος της ομάδας του Πολιτισμού και μέσα σε ένα χρόνο ανέλαβε την οργάνωση της ομάδας της φωτογραφίας όπου κάνει projects με τους αρθρογράφους, συμμετέχει ενεργά καλύπτοντας events και έχει συνεχώς πρωτότυπες και πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.

Ο αρθρογράφος με την πιο πρωτότυπη ιδέα: CZA * Σπύρος Γούλας

Βραβεία Frapress.gr

Ο Σπύρος Γούλας παραλαμβάνει το βραβείο για τη πιο πρωτότυπη ιδέα της χρονιάς

Βραβεία Frapress.gr

Ο Αντώνης Μαντζαβίνος(General Manager) παραδίδει στον Σπύρο Γούλα το βραβείο του!

Γιατί κέρδισε; Το CZA είναι μια ιστορία η οποία δημοσιεύτηκε σε 12 μέρη στο Frapress.gr, ένα πρωτότυπο κείμενο, γραμμένο από τον Σπύρο, που πάει την Πάτρα και την παρέα του σε μια μεταφυσική διάσταση.

Η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς: Δήμητρα Τσώλη

Βραβεία Frapress.gr

Η Δήμητρα Τσώλη παραλαμβάνει το βραβείο της μεγαλύτερης έκπληξης για το 2015! (Εβίτα Γοργορίνη, Δήμητρα Τσώλη, Αντώνης Μαντζαβίνος, Θάνος-Δανιήλ Αλεξανδρίδης)

Γιατί κέρδισε; Η Δήμητρα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη διότι όταν μπήκε στην ομάδα αρχισυνταξίας κανένας δεν περίμενε ότι θα αγαπήσει το site ακόμη πιο πολύ και θα προσφέρει τόσο. Είναι μια κοπέλα που δουλεύει αρκετές ώρες, είναι πάντα εκεί να βοηθήσει τους υπόλοιπους αρχισυντάκτες αλλά και τους αρθρογράφους.

Ο αρθρογράφος που ανέλαβε το μεγαλύτερο project: Events, Στάθης Αγγελάκος

Βραβεία Frapress.gr

Ο Στάθης Αγγελάκος είναι ο αρθρογράφος που ανέλαβε το μεγαλύτερο project! (Εβίτα Γοργορίνη, Στάθης Αγγελάκος, Θάνος- Δανιήλ Αλεξανδρίδης, Αντώνης Μαντζαβίνος)

Γιατί κέρδισε; Το συγκεκριμένο project είναι το μεγαλύτερο διότι περιλαμβάνει την οργάνωση και κάλυψη μουσικών, θεατρικών και γενικότερα όλων των καλλιτεχνικών events. Και ναι όλα αυτά τα κάνει μόνος του ο Στάθης. Μέσα από αυτό το project και την προσπάθεια που κάνει, με τους αρθρογράφους που έχει στην ομάδα του, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ενίσχυση της εικόνας και της παρουσίας του Frapress.gr.

Η μεγαλύτερη βοήθεια: Κατερίνα Χλιάρα

Γιατί κέρδισε; Η Κατερίνα, είναι από τα άτομα που έχουν βοηθήσει πολύ για την εικόνα και το περιεχόμενο του Frapress.gr. Μόνο για την χρονιά που πέρασε, ανέλαβε δύο πολύ μεγάλα projects, την ομάδα ροής και το “σαν σήμερα”.

Η καλύτερη αρχηγός ομάδας : Πολιτισμός, Αριάδνη Πολυχρονίου

Βραβεία Frapress.gr

Η Αριάδνη Πολυχρονίου και το βραβείο της καλύτερης αρχηγού ομάδας! (Εβίτα Γοργορίνη, Αριάδνη Πολυχρονίου, Στάθης Αγγελάκος, Αντώνης Μαντζαβίνος, Θάνος-Δανιήλ Αλεξανδρίδης)

Γιατί κέρδισε; Ο πολιτισμός είναι μεγαλύτερη ομάδα στο site μας, καθώς πέρα από το γεγονός ότι έχει τα περισσότερα σταθερά μέλη, είναι και ένας από τους δύο βασικούς πυλώνες του site μας. Η ομάδα αυτή, αφού ανέλαβε τον συντονισμό η Αριάδνη, ξεκίνησε να λειτουργεί με projects (αφιέρωμα στον υπερρεαλισμό) και γενικότερα να έχει πολύ πιο σταθερή και οργανωμένη παρουσία.

Η πιο σταθερή παρουσία της χρονιάς: Κατερίνα Αδαμοπούλου

Γιατί κέρδισε; Η Κατερίνα είναι πλέον ένα από τα παλιά μέλη του Frapress.gr, πάντα συνεπής στα άρθρα της, έχει καταφέρει πολλά από αυτά να βρίσκονται στο top των προβολών στα δύο χρόνια του Frapress.gr και για φέτος να είναι η τρίτη αρθρογράφος που αναζητήθηκε πιο πολύ από τους αναγνώστες μας.

Η σταθερή αξία της χρονιάς: Πολέμαρχος (Χρήστος Παπαθανασίου)

Βραβεία Frapress.gr

Ο Αντώνης Μαντζαβίνος παραδίδει στον Χρήστο Παπαθανασίου το βραβείο της σταθερής αξίας για το Frapress.gr

Γιατί κέρδισε; Ο Χρήστος είναι ένα από τα πιο παλιά μέλη του Frapress.gr, έχει δώσει πολλά για το site, τα είπαμε κιόλας στο άρθρο αφιέρωμα που του είχαμε φτιάξει παλαιότερα, αλλά όσο και αν διαφωνούμε, όσο και αν μας εκνευρίζει καμιά φορά, δε μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι είναι πάντα εκεί να δίνει το κάτι παραπάνω και διαφορετικό στο site μας.

Το καλύτερο συνεργατικό άρθρο: ΒΙΟΜΕ

Βραβεία Frapress.gr

Η Αριάδνη Πολυχρονίου παραλαμβάνει το βραβείο του καλύτερου συνεργατικού άρθρου (ΒΙΟΜΕ) εκ μέρους των 5 αρθρογράφων που συμμετείχαν

Γιατί κέρδισε: Το άρθρο αυτό έγινε προς το τέλος της χρονιάς, ωστόσο με βάση το αποτέλεσμα δε γινόταν να μη του δοθεί αυτό το βραβείο. Για το άρθρο της ΒΙΟΜΕ κινητοποιήθηκαν 5 διαφορετικοί αρθρογράφοι, με πρωτοβουλία των Βαν Γκογκ και Αριάδνη Πολυχρονίου. Αναδημοσιεύτηκε στην ertopen.com, στο nostimonimar.gr και λάβαμε πολύ θετικά σχόλια από τους ίδιους τους εργαζόμενους του αυτοδιαχειζόμενου εργοστασίου στη Θεσσαλονίκη. Τις προάλλες ο “Βαν Γκογκ” ήταν καλεσμένος στο ραδιόφωνο της ertopen ώστε να μιλήσει για το άρθρο, τη ΒΙΟΜΕ και το Frapress.gr

Το πιο πρωτότυπο project: Καρέ του Κάφρου

Βραβεία Frapress.gr

Γιατί κέρδισε; Τέσσερις αρθρογράφοι (Χρήστος Παπαθανασίου-Πολέμαρχος, Χρήστος Ρούκος, Στάθης Αγγελάκος, Κατερίνα Αδαμοπούλου), με παρότρυνση του Πολέμαρχου, δημιούργησαν ένα “καρέ” διαφορετικό από τα άλλα, που θα σε κάνει να γελάσεις ή να κλάψεις από τα γέλια, με πολλές ατάκες, βίντεο και εκπλήξεις. Ένα project που ένωσε τέσσερις αρθρογράφους, οι οποίοι έφτασαν πλέον να είναι πολύ καλοί φίλοι.

Βραβεία Frapress.gr

“Η νοσταλγία είναι μια παχιά αγελάδα” Στάθης Αγγελάκος

Η πιο συνεπής αρθρογράφος: Λίτσα Δημηνάκη

Γιατί κέρδισε; Η Λίτσα είναι πάντα συνεπής, δίνει όσα άρθρα της αναλογούν και όταν δεν μπορεί να δώσει πάντα ενημερώνει.

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα της χρονιάς: Φλώρα Ηλία

Βραβεία Frapress.gr

Εβίτα Γοργορίνη, Φλώρα Ηλία, Αντώνης Μαντζαβίνος

Γιατί κέρδισε; Η Φλώρα κατάφερε η συνέντευξη της με την Αλεξάνδρα Μπίσα που έγινε στις 23/12 να βρεθεί στη 15η θέση των άρθρων του Frapress.gr με τις περισσότερες προβολές για το 2015. Αυτό και αν είναι κατόρθωμα!

Ο αρθρογράφος της χρονιάς: Θανάσης Ξάνθος

Βραβεία Frapress.gr

Ο Θανάσης Ξάνθος είναι ο αρθρογράφος της χρονιάς!! (Θάνος-Δανιήλ Αλεξανδρίδης, Θανάσης Ξάνθος, Αντώνης Μαντζαβίνος)

Γιατί κέρδισε; Ο Θανάσης ή αλλιώς Mr. Συνέντευξη όπως θα δείτε στα “αστεία” βραβεία, πέρα από το γεγονός ότι εξασφαλίζει φοβερές συνεντεύξεις για το site μας, δίνει εξαιρετικά άρθρα, βοηθάει στην ομάδα ροής και είναι μέλος της ομάδας αρχισυνταξίας. Όλα αυτά για το Frapress.gr, το οποίο αγαπάει πολύ και μας το δείχνει καθημερινά. Αλλά και εμείς τον αγαπάμε και γι’ αυτό χωρίς καμία αμφιβολία του δώσαμε τον τίτλο του αρθρογράφου της χρονιάς γιατί πραγματικά το αξίζει.

Ο Θανάσης Ξάνθος ήταν ο αρθρογράφος που αναζητήθηκε πιο πολύ από τους αναγνώστες μας για το 2015 και 15 από τα άρθρα που έγραψε ήταν στο top 50 των προβολών! 

Βραβεία Frapress.gr

Θάνος- Δανιήλ Αλεξανδρίδης, Θανάσης Ξάνθος, Εβίτα Γοργορίνη, Αντώνης Μαντζαβίνος

Πριν περάσουμε όμως  στα αστεία βραβεία της χρονιάς ας δούμε πρώτα για ποια βραβεία μπορούσαν να ψηφίσουν οι αρθρογράφοι κατά τη διάρκεια της βραδιάς:

Βραβεία Frapress.gr

Το άρθρο που μ’ έκανε να γελάσω πιο πολύ

  1. 50 αποχρώσεις του μπλιάχ- Σπύρος Γούλας
  2. Λύσεις για να παραμείνεις cool μετά την οικονομική αναστάτωση (hipster edition) Κυριάκος Βλάχος
  3. Πώς να ρίξεις μια γυναίκα- Πολέμαρχος/Ρούκος
  4. Φοιτητής/Εξεταστική- Καρέ του Κάφρου
  5. Όσο σε πληγώνω τόσο με πορώνεις-Γιάννης Βανδής

Κέρδισε ο Σπύρος Γούλας και οι 50 αποχρώσεις του μπλιάχ!

Το άρθρο που διάβασα και δεν κατάλαβα τίποτα:

  1. Στάθης Αγγελάκος- Ψάχνοντας τον Morisson
  2. Σπύρος Γούλας- CZA
  3. Σταμάτης Παπαδόπουλος- Στη στροφή του Αυγούστου
  4. Δημήτρης Κούλαλης- Περί φιλοσοφίας ο λόγος

Κέρδισε ο Στάθης Αγγελάκος με το άρθρο “Ψάχνοντας τον Morisson”

Βραβεία Frapress.gr

Ο Στάθης Αγγελάκος παραλαμβάνει το βραβείο του “εκκεντρικού στοχαστή”

Ο αρθρογράφος με την μεγαλύτερη ερωτική απογοήτευση ή πολύ ρομαντική ψυχή

  1. Κατερίνα Χλιάρα- Ερωτική επιστολή
  2. Κατερίνα Οικονομοπούλου- Έρωτας στην πόλη/Ρομαντικά μέρη
  3. Θανάσης Ξάνθος- 7 συν 1 μέρη της Αθήνας για παθιασμένα φιλιά
  4. Μαρία Στρατήγη-Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια έστω μια φορά
  5. Εβελίνα Τσέλιου- Οι σχέσεις και οι σκέψεις

Κέρδισε η Κατερίνα Χλιάρα με την “Ερωτική επιστολή”

Τα “αστεία” βραβεία της χρονιάς

* Βασίστηκαν στο χαρακτήρα κάθε αρθρογράφου, είτε σε κάτι καλό που έχει κάνει για το site, είτε σε κάτι όχι και τόσο καλό…

Mr Συνέντευξη: Θανάσης Ξάνθος

Miss Συνέντευξη: Σταυρούλα Κολοβέρου

Βραβεία Frapress.gr

Εβίτα Γοργορίνη (Αρχισυντάκτρια), Δήμητρα Τσώλη (Βοηθός Αρχισυνταξίας), Αντώνης Μαντζαβίνος (General Manager)

Ήρεμη δύναμη: Δήμητρα Τσώλη

Η Κουλτουριάρα: Αριάδνη Πολυχρονίου

Ο Κουλτουριάρης: Βαν Γκογκ

Βραβεία Frapress.gr

Ο Θανάσης Ξάνθος είναι ο Mr Συνέντευξη! (Εβίτα Γοργορίνη, Θανάσης Ξάνθος, Σπύρος Γούλας, Αντώνης Μαντζαβίνος)

Η Στρατευμένη: Μαρία Τσιμάρα

Η Στρατευμένη Σαλονικιά: Μαγδαληνή Γκόγκου

Ο πιο cool αρθρογράφος: Κυριάκος Βλάχος

Η miss κριτική cinema: Λίτσα Δημηνάκη

Η γλυκούλα: Εβελίνα Τσέλιου

Βραβεία Frapress.gr

Η Εβελίνα Τσέλιου είναι η πιο γλυκιά παρουσία στο Frapress.gr. Ο Χρήστος Ρούκος της δίνει το βραβείο της.

Drama queen: Πολέμαρχος

Η ρομαντική ψυχή: Κατερίνα Οικονομοπούλου

Βραβεία Frapress.gr

Η Κατερίνα Οικονομοπούλου είναι η πιο ρομαντική ψυχή και ο Χρήστος Ρούκος της παραδίδει το βραβείο βγάζοντας μια selfie μαζί με την Εβίτα Γοργορίνη

Η από μηχανής θεός: Ελένη Βαλσαμάκη

Τα πιο υποχθόνια like στην συντακτική: Κατερίνα Αδαμοπούλου

Βραβεία Frapress.gr

Είναι και ο mr ατάκα και η drama queen του Frapress.gr. Είναι ο Πολέμαρχος. Πίσω του ο “εκκεντρικός στοχαστής” Στάθης Αγγελάκος και δίπλα ο Αντώνης Μαντζαβίνος που του έδωσαν τα βραβεία

Ο mr Ατάκα: Πολέμαρχος

Ο Στυλάτος: Στέφανος Αντιμάντο

Βραβεία Frapress.gr

Ο Στέφανος Αντιμάντο είναι ο πιο στυλάτος αρθρογράφος! (Εβίτα Γοργορίνη, Αντώνης Μαντζαβίνος, Στέφανος Αντιμάντο, Θάνος-Δανιήλ Αλεξανδρίδης)

Η πεσιμίστρια: Μαρίνα Κυβελέα

Ο ψυχοβγάλτης (ο σου βγάζω τη πίστη αλλά είμαι πολύ καλός σε αυτό που κάνω): Ιάσονας Γρηγορόπουλος

Βραβεία Frapress.gr

Ο ψυχοβγάλτης του Frapress.gr , Ιάσωνας Γρηγορόπουλος! (Θάνος-Δανιήλ Αλεξανδίδης, Αντώνης Μαντζαβίνος, Ιάσωνας Γρηγορόπουλος, Εβίτα Γοργορίνη, Δημήτρης Παπαθεοχάρης)

Ο cool φωτογράφος: Βασίλης Ζάκκας

Η κάθε μήνα εμφανίζω ένα νέο ταλέντο/ η ταλαντούχα: Εύα Μπεσλεμέ

Η σταθερή δύναμη: Ιωάννα Αλεξοπούλου

Βραβεία Frapress.gr

Η Ιωάννα Αλεξοπούλου είναι η σταθερή δύναμη του Frapress.gr και παραλαμβάνει το βραβείο από τη φίλη της και αρθρογράφο μας Φλώρα Ηλία (Εβίτα Γοργορίνη, Ιωάννα Αλεξοπούλου, Φλώρα Ηλία)

Η αρθρογράφος φάντασμα (Η παλιά και σε ανύποπτο χρόνο πετάω τρελή ιδέα στη συντακτική): Νάνσυ Τζαλαβρά

Ο δεν προλαβαίνω (Ο δεν έχω χρόνο αλλά πάντα δίνω άρθρα και είμαι συνεπής): Χρήστος Φαληρέας

Βραβεία Frapress.gr

Ο δεν προλαβαίνω αλλά είμαι πάντα συνεπής, Χρήστος Φαληρέας! (Εβίτα Γοργορίνη, Θάνος- Δανιήλ Αλεξανδίδης, Χρήστος Φαληρέας, Αντώνης Μαντζαβίνος)

Η ξενιτεμένη αλλά αγαπημένη: Στεφ Δαβούτη

Η ερωτευμένη με την ποίηση: Μαρία Στρατήγη

Ο αδικοχαμένος ανεμοδαρμένος στοχαστής: Σταμάτης Παπαδόπουλος

Ο εκκεντρικός στοχαστής (Ο σκληρός και πάντα χαλαρός ακόμη και αν καίγεται το σύμπαν): Στάθης Αγγελάκος

Βραβεία Frapress.gr

Χρήστος Ρούκος ερωτοτροπεί με το βραβείο του, Στάθης Αγγελάκος αμέριμνος.

Ο χιουμορίστας: Χρήστος Ρούκος

Η Παυλίτσα (Η θα μετονομάσω την στήλη της μουσικής σε αφιέρωμα στον Παυλίδη): Εύα Μπεσλεμέ

Βραβεία Frapress.gr

Ο Πάνος Κοτέφας είναι ο τρελός μαρκετίστας του Frapress.gr!

Ο τρελός μαρκετίστας: Πάνος Κοτέφας

Ο represent (ο κάνω το καλύτερο represent από επαρχία): Σπύρος Γούλας

Βραβεία Frapress.gr

Ο Σπύρος Γούλας, βοηθός αρχισυνταξίας κάνει το καλύτερο represent για το Frapress.gr από την επαρχία και του δίνει το βραβείο του η Δήμητρα Τσώλη (βοηθός αρχισυνταξίας) (Δήμητρα Τσώλη, Αντώνης Μαντζαβίνος, Σπύρος Γούλας, Θάνος-Δανιήλ Αλεξανδίδης, Εβίτα Γοργορίνη)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αρθρογράφους μας, όσους παρευρέθηκαν στο Γοργορινόσπιτο αλλά και όσους δεν τα κατάφεραν αλλά βοηθούν καθημερινά, ο καθένας με τον τρόπο του και φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς, τους αναγνώστες μας που μας στηρίζετε.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, γεμάτη όμορφες στιγμές και πολύ Frapress.gr

2 years and still independent

Frapress_Logo_RGB_transparency

Σχόλια