Frapress αφιέρωμα: Χρήστος Παπαθανασίου ή αλλιώς Πολέμαρχος

O Χρήστος Παπαθανασίου ή αλλιώς… ”ο Πολέμαρχος”, είναι Αθηναίος και καμαρώνει πολύ για αυτό! Έχει τελειώσει Τεχνικό λύκειο οδοντοτεχνικής, ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας και από μικρή ηλικία ασχολείται με την προπονητική σε ακαδημίες ποδοσφαίρου ερασιτεχνικών σωματείων. Τα προς το ζην μέχρι στιγμής τα βγάζει ως υπεύθυνος βάρδιας γνωστής αλυσίδας καφέ, ενώ παρόλο που ”η στρογγυλή θεά” αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι στην ζωή του, εν τέλει δηλώνει ότι βάζει την ”γυναίκα” πάνω από αυτήν!

Χρήστο Παπαθανασίου

Αυτά είπε ο Χρήστος για τον εαυτό του, τι λένε όμως οι αρθρογράφοι μας γι’ αυτόν; 

Μαρίνα Κυβελέα: 

Τι παιδί κι αυτό! Ο Πολέμαρχος είναι αρχικά ο τύπος που έχει τάξει αφιέρωμα για όλους και καταλήγουμε να του κάνουμε εμείς(well done).Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση ,έναν άνθρωπο πολύ κοινωνικό αλλά παρ’όλα αυτά επιλεκτικό. Είναι ένα από τα άτομα που μου υπενθυμίζουν ασυναίσθητα τους λόγους για τους οποίους χαίρομαι που είμαι στο Frapress, όχι επειδή γράφουμε μαζί αφού η αλήθεια είναι ότι δεν αντέχει να διαβάζει τα κείμενα μου όπως λέει ο ίδιος “εμποτισμένα στη μαυρίλα¨,αλλά το κάνει ΚΑΙ γι’αυτό είναι καλός φίλος. Πέραν αυτού όλοι σε αυτό το post σίγουρα γνωρίζουμε ότι θα είναι εκεί για τα σοβαρά προβλήματα αλλά μέχρι και τη χαζομάρα που μας δέρνει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οπότε αρχικά φίλε Χρήστο σ’ευχαριστώ που μ’ανέχεσαι. Και σου συγχωρώ που αφορίζεις τους ψυχολόγους , όσο και να με οδηγήσεις στην πτώχευση μεθαύριο(θα σε απειλώ φυσικά για promotion αλλά αυτό είναι άλλο). Όσο για το site, με χιούμορ ως επί τω πλείστον αλλά και με σοβαρότητα όταν χρειάζεται θεωρώ ότι αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της εξέλιξης του, είτε μέσω ιδεών είτε με πειραματισμό σε καινούρια πρότζεκτ και επειδή τελοσπάντων μας κάνει να σκάμε και ένα γελάκι στη μιζέρια μας ρε παιδί μου! Είναι ένα παιδί ( κατά βάθος) που πειραματίζεται και βρίσκει την άκρη με ότι τον ιντριγκάρει,και αυτό είναι αρκετά τίμιο από μόνο του. tips: «Απομυθοποίησε το φραππέ», «μην ασχολείσαι τόσο με το facebook».

Υ.Γ1: Το ξέρω ότι θα με κράξεις για το λεξιλόγιο.

Υ.Γ2: Αρκετά καλά σχόλια για έναν ολόκληρο χρόνο, μη ζητήσεις τίποτε.)

Χρήστο Παπαθανασίου

Στάθης Αγγελάκος, Χρήστος Παπαθανασίου Φωτογραφία: Εύα Μπεσλεμέ

Στάθης Αγγελάκος: 

Με τον Χρήστο απ’ την στιγμή που γνωριστήκαμε και μιλήσαμε λίγα λεπτά ήταν λες και γνωριζόμασταν χρόνια. Πλέον μοιάζει σαν να έχουμε περάσει ήδη μια ζωή μαζί και οι στιγμές που έχουμε να θυμόμαστε είναι κιόλας χωρίς υπερβολή πολλές δεκάδες. Είμαστε πολύ διαφορετικοί και αυτό ίσως είναι και το καλό της υπόθεσης γιατί ισορροπούμε κατά κάποιον τρόπο ο ένας τον άλλον. Άνθρωπος με απαράβατες αξίες, τρομερό χαρακτήρα και ακριβοδίκαιος μέχρι αηδίας.Οξυδερκής, ευφυής, άψογος σε οτιδήποτε πάρει απόφαση να καταπιαστεί και όπως και να χει μάστερ στα ποδοσφαιρικά. Ειλικρινά απ’ τους πιο σωστούς και ντόμπρους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι ο μεγάλος αδερφός που ποτέ δεν είχα, αυτός που στέκεται δίπλα μου και με σηκώνει κάθε φορά που παραπατάω χωρίς να μου ζητάει τα ρέστα.

Χρήστο Παπαθανασίου Καρέ του Κάφρου

Καρέ του Κάφρου Φωτογραφία: Εύα Μπεσλεμέ

Κατερίνα Αδαμοπούλου: 

Η μεγαλύτερη ψωνάρα του site  ακούει στο όνομα Πολέμαρχος. Είναι το άτομο, που μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα με την επιμονή του και την τάση του να κάνει οτι τα ξέρει όλα [γνωρίζει πολλά, αλλά μην του το πείτε, θα ψωνιστεί και άλλο] και παράλληλα να σου είναι αδύνατον  να τον βρίσεις, επειδή είναι πραγματικός φίλος. Είναι ο πρώτος  που θα σε κράξει για τις βλακείες σου και συνάμα ο πρώτος που θα σε υπερασπιστεί και θα σε υποστηρίξει. Ποιος μπορεί λοιπόν να κρατήσει κακία σ΄αυτό το γλυκούλι, εγωιστικό ψώνιο;;;

Χρήστο Παπαθανασίου, Καρέ του Κάφρου

Χρήστος Ρούκος: 

Τι να πρώτο πω γι’ αυτό το μαγικό αγόρι. Αθεράπευτος Αεκτζής, μεγάλος γόης αϕού κάνει όλες τις γυναίκες να τρέχουν πίσω του, ένα αγόρι με μεγάλη καρδιά (εξού και το αντίστοιχο περιτύλιγμα). Πολέμαρχε, συγγνώμη που δεν σου είπα τίποτα αλλά ακολουθούσα αυστηρές εντολές από την αρχισυνταξία. Με τον Πολέμαρχο έχω την τύχη να κάνω πολύ παρέα τον τελευταίο καιρό και είμαι από τους λίγους τυχερούς που γνωρίζουν άγνωστες πτυχές του ανεξερεύνητου χαρακτήρα του. Έχει απύθμενο χιούμορ, δεν το βάζει κάτω ποτέ και δεν παίρνει το όχι ως απάντηση. Μεγάλοι του έρωτες το ποδόσϕαιρο και οι γυναίκες (τις κράζει αλλά τις θαυμάζει). Του αρέσει να περνάει καλά και να διασκεδάζει όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι μια μορϕή, ένας θεσμός για το site.

selfie me thano

Θάνος, Χρήστος, Στέφανος Αντιμάντο, Βασίλης Ζάκκας, Στάθης

Θάνος-Δανιήλ Αλεξανδρίδης: 

Πίσω από αυτό τ΄όνομα κρύβεται ο αγαθός γίγαντας της ομάδας μας. Είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει όπως μπορεί , είναι δοτικός και αληθινός στα συναισθήματα του και για αυτό το λόγο  όλοι  τον λατρεύουμε. Υπάρχουν στιγμές που επιμονή του μας σπάει τα νεύρα και τρέχουμε για τα ποστ που κάνει μερικές φορές αλλά σπάνια υπάρχουν τόσο καλά παιδιά όσο αυτός.

Εβίτα Γοργορίνη:

Ο Πολέμαρχος είναι πιθανότατα το άτομο στο site που μ’ έχει βγάλει περισσότερες φορές εκτός ορίων. Ένα από τα ταλέντα του είναι να με παίρνει τηλέφωνο τις πιο ακατάλληλες ώρες για να με κράξει. Ωστόσο όσες φορές μ’ έχει εκνευρίσει άλλες τόσες μ’ έχει κάνει να γελάσω με αυτά που λέει και γράφει. Πραγματικά πανέξυπνος, αν είχε περισσότερο χρόνο δεν ξέρω πόσα άρθρα θα μπορούσε να γράφει. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουμε παρέα έξω από το site οπότε δεν μπορώ να πω τόσο όμορφα λόγια όσο τα παιδιά παραπάνω. Απλά, επειδή καμιά φορά το ξεχνάει, θέλω να ξέρει ότι εκτιμώ πολύ και τον ίδιο και ο,τι έχει κάνει για το site.

Χρήστο Παπαθανασίου καρέ του κάφρου

Χρήστος, Κατερίνα, Στάθης, Χρήστος

Θα βρείτε τον Πολέμαρχο στις στήλες :

Αθλητικά , Λόγιοι Κάφροι (είτε με δικό του άρθρο είτε με το Καρέ του Κάφρου

και καμιά φορά, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν στην Επικαιρότητα 

χρήστος παπαθανασίου

Αυτό είναι το δικό μας ευχαριστώ στον Πολέμαρχο για ο,τι έχει προσφέρει στο Frapress.gr

Με αγάπη

Υ.Γ: Διαβάζετε Πολέμαρχο, κάνει καλό.

Σχόλια