Lost Bodies (live)
& πρεμιέρα ντοκιμαντέρ: Ιλισός – Όλα ήταν αλήθεια κι όλα ήταν ψέμα

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 20.00
Είσοδος: 6 ευρώ 

Η ενδοσκόπηση και ο σουρεαλισμός συνυπάρχουν σε απόλυτη αρμονία στο μουσικό σύμπαν των Lost Bodies. Το ιστορικό συγκρότημα με μουσική πορεία 3 δεκαετιών, διανύει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους του και επιστρέφει στο Ρομάντσο για μια από τις σπάνιες live εμφανίσεις του, το τελευταίο Σάββατο του 2015. Τα Χαμένα Κορμιά συνεχίζουν την αναζήτηση για το νόημα της ζωής μέσα από τις μελωδίες τους, ανατρέποντας τα δεδομένα της μουσικής, με μια ωδή στο «βιότοπο του underground».

Lost Bodies

Photo by: Pinelopi Gerasimou

Πριν το live θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Ιλισός -Όλα ήταν αλήθεια κι όλα ήταν ψέμα», με το Θάνο Κόη, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Μπέκα.

Ιλισός / Όλα ήταν αλήθεια κι όλα ήταν ψέμα

Σε έναν κόσμο, που όλο και τείνει να μοιάσει µε τους χειρότερους εφιάλτες µας, ένα ουτοπικό (ή μήπως όχι;) οδοιπορικό στον ποταμό Ιλισό και τα πέριξ του αποκαλύπτει μερικές απαντήσεις στα σύγχρονα διλήμματα. Ο στιχουργός και τραγουδιστής των Lost Bodies, Θάνος Κόης, μιλάει ως πολίτης αυτού του κόσμου, κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής ημέρας στη γειτονιά όπου μεγάλωσε και έζησε μέχρι να μεταβεί στη Βραζιλία. Εκεί, όπου βρήκε ένα ακόμη προσωπείο της παγκοσμιοποίησης, έτσι όπως την αντιλαμβάνεται ο νεοφιλελευθερισμός, με κύριο χαρακτηριστικό τη συντριπτική επικράτηση του οικονομικού κέρδους.

Συντελεστές: Θάνος Κόης, Σωτήρης Μπέκας (Δημοσιογραφική επιμέλεια – εικονοληψία), Κωνσταντής Μιχαήλ (Ηχοληψία), Σοφία Λαμπροπούλου (Εικονοληψία)

Διάρκεια: 30 λεπτά – Ανεξάρτητη παραγωγή 

Lost Bodies

Οι Lost Bodies εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην ανεξάρτητη μουσική σκηνή της Αθήνας το 1985 κυκλοφορώντας 2 κασέτες. Πλέον έχουν στο ενεργητικό τους 13 κυκλοφορίες.

Η μουσική τους βρίσκεται στις παρυφές της ελληνικής εναλλακτικής μουσικής σκηνής και ενσωματώνει στοιχεία από industrial, trip-hop και post-punk ήχους μέχρι funk και avant-garde στοιχεία, σε μια πειραματική μίξη ακουστικού, ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ήχου με αρκετά στοιχεία πρόζας, αυτοσαρκασμού και κοινωνικής σάτιρας.

Η μπάντα αποτελείται από τους: Θάνο (φωνή), Γιώργο (κιθάρες και φωνή), Βασίλη (μπάσο), Λέανδρο (κρουστά), Κωσταντή (κιθάρα) & Θάλεια (πλήκτρα, τρομπέτα)

www.lostbodies.gr/ndx.html

www.youtube.com/lostbodies

Χορηγοί επικοινωνίας

ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr , www.didee.gr , www.debop.gr, www.frapress.gr

Μεγάλος Χορηγός

Vodafone CU

Φωτογραφία εξωφύλλου: Pinelopi Gerasimou

Lost Bodies

Photo by: Pinelopi Gerasimou

Σχόλια