Το πρωί της Πρωτοχρονιάς πλησιάζει και εσείς ακόμη δεν έχετε σκεφτεί τι δώρα θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας; Το Frapress είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πάρετε μερικές ιδέες δώρων,  για τους φίλους σας που είναι μανιακοί με την τεχνολογία και για τον εαυτό σας.

Google Play Store CardiTunes Gift Card

app-store-websiteΑν η καλοπέραση των ημερών έχει αδειάσει την τσέπη σας και το budget σας είναι περιορισμένο, τότε μια πολύ προσιτή λύση αποτελούν οι εν λόγω κάρτες. Οι τιμές τους ξεκινάνε στα 15 ευρώ για το Google Play Store και στα 25 ευρώ για το iTunes της Apple. Στις κάρτες αυτές αναγράφεται ένας κωδικός τον οποίο αντιγράφετε στον λογαριασμό σας στις υπηρεσίες αυτές, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές, ταινίες, βιβλία, τραγούδια και πολλά άλλα, χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. Αποτελούν μια οικονομική λύση και ένα δώρο που ο κάθε γκατζετάκιας σίγουρα θα εκτιμήσει.

 

Xiaomi Mi Power Bank 10000mAh

Όλοι μας λίγο ή πολύ είμαστε δυσαρεστημένοι με την μπαταρία του smartphone μας. Μια εύχρηστη λύση είναι το Power Bank. Το Power Bank είναι ουσιαστικά μια φορητή μπαταρία με θύρα USB για να συνδέεται με το κινητό σας και να μπορείτε να το φορτίζετε on the go, χωρίς να την ανάγκη για πρίζες και χοντροκομμένους φορτιστές. Το συγκεκριμένο Power Bank της Xiaomi το προτείνουμε για την τιμή(24 ευρώ), το design του αλλά και γιατί πρόκειται για μια αξιόπιστη εταιρία.

Xiaomi_Power_Bank_1Επιπλέον, 10000mAh θα πρέπει να είναι αρκέτα για να φορτίσετε την Android ή Apple συσκευή σας τουλάχιστον 2 με 3 φορές ανάλογα βέβαια την χωρητικότητα της μπαταρίας του κινητού σας. Αν το συγκεκριμένο δεν σας ικανοποιεί, στην αγορά κυκλοφορούν πολλά παρόμοια προϊόντα από διαφόρους κατασκευαστές. Αν τελικά στραφείτε αλλού, επιλέξτε ένα  Power Bank με ενσωματωμένο καλώδιο που όμως θα είναι λίγο πιο ακριβό.

 

Grand Theft Auto V

GTA_V_Hero1Για το GTAV δεν έχουμε να πούμε πολλά. Είτε είσαι hardcore gamer είτε το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξες ήταν το Candy Crush στο κινητό σου, αποκλείεται να μην έχεις κάνει χαμούλη στο GTA San Andreas σε κάποια φάση της ζωής σου. Το τελευταίο δημιούργημα της Rockstar θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι των τελευταίων ετών, ενώ πολλοί fans της σειράς το χαρακτηρίζουν ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών! Πλέον και αφού έχουν περάσει μερικοί μήνες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού για PS4, XBOX One και PC, μπορείτε να το βρείτε σε μειωμένη τιμή κάνοντας το ένα πολύ δελεαστικό δώρο για σας ή το ανιψάκι σας.

 

Marshall Major II

Η Marshall είναι μια εταιρία που ειδικεύεται στον premium ήχο. Τα ακουστικά της, τα ηχεία της καθώς και το κινητό που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής αισθητικής και η ποιότητα ήχου που προσφέρουν είναι ασυναγώνιστη. frapress marshallΠλέον μπορείτε να βρείτε το δεύτερο μοντέλο της σειράς Major με βελτιωμένο μπάσο και αναδιπλούμενο σχεδιασμό για να αποθηκεύονται καλύτερα. Η τιμή τους είναι κοντά στα 60 ευρώ στην ελληνική αγορά, μετά από μια θεαματική πτώση της αρχικής τους τιμής. Πρόκειται για ένα στυλάτο ζευγάρι ακουστικά που όμως δεν θα απογοητεύσει τους απαιτητικούς μουσικόφιλους.

Και αν οι προτάσεις αυτές σας φαίνονται λίγο ακριβές τότε τσεκάρετε και 5 GADGETS ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ για να μην βγάλετε όλο το 2016 με τα εναπομείναντα μελομακάρονα.

Σχόλια