ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ…. ΚΑΙ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ …. #Wheeling2help

Αυτή ήταν η ιδέα! Και την Κυριακή το μεγάλο αυτό εγχείρημα του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη καταφτάνει στην Αθήνα με οδηγό τη Φλόγα!

Δείτε εδώ το facebook event

 

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 4 το μεσημέρι με την βοήθεια της Π.Ο. Αγίου Θωμά, στο κλειστό γήπεδο του Αγ. Θωμά στο Γουδή θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη, που κατεβαίνει από το Λονδίνο στην Αθήνα με το ποδήλατο του, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει το ευρύτερο κοινό για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και να συγκεντρώσει χορηγίες για τη λειτουργία του “Σπιτιού των Παιδιών της Φλόγας”.
Έτσι, ποδηλατικοί Σύλλογοι του Αγίου Θωμά καθώς και υποστηρικτές της ομάδας μαζί με τους γονείς της Φλόγας θα συναντήσουν σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα τον Ελπιδοφόρο έξω από το Καλλιμάρμαρο στην Αθήνα στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 11 Οκτωβρίου και όλοι μαζί θα κατευθυνθούν στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο ομώνυμο πάρκο όπου θα γίνει και η επίσημη υποδοχή.

Ο ίδιος δηλώνει…

ότι θα είναι παρών και ακμαίος και συνεπής θα ολοκληρώσει το μακρύ του ταξίδι έτσι όπως το σχεδίασε, τη Κυριακή στις 15.00 το μεσημέρι στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για να συνεχίσει προς το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Πάρκο Γουδή.

Οσοι πάλι δεν επιθυμούν να έρθουν ποδηλατικά μπορούν να έρθουν στο γήπεδο από τις 15.00.

Σημεία συνάντησης

3μ.μ. Καλλιμάρμαρο Στάδιο
4μ.μ. Κλειστό Γήπεδο Αγίου Θωμά, Γουδή

Μάθετε περισσότερα για το wheeling2help

 

Γίνετε και εσείς υποστηρικτές της προσπάθειας του Ελπιδοφόρου!

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ!

Σχόλια