Επιβάτες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Τελικός Προορισμός», η οποία διοργανώνεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με την συνεργασία του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και της Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Art-Athina. Η έκθεση θα λειτουργεί όλο το 24ώρο, από τις 7 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη και Περιβάλλον» (επίπεδο Αναχωρήσεων).

Δελτίο τύπου:

Ο «Τελικός Προορισμός», υπό την επιμέλεια της ιστορικού Τέχνης Άννας Χατζηνάσιου, είναι μία έκθεση όπου σύγχρονοι Έλληνες καλλιτέχνες φωτογραφίζουν τοπία, εσωτερικούς χώρους και πόλεις, αποτυπώνοντας το φυσικό ή το τεχνητό περιβάλλον, που συνεχώς αλλάζει.

Στα έργα είναι έκδηλη η αγάπη των δημιουργών για το ελληνικό τοπίο, ενώ ο τρόπος παρουσίασης και η επιλογή τους επιχειρεί να καλλιεργήσει συσχετισμούς μεταξύ των καλλιτεχνών και των φωτογραφιών τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο αεροδρόμιο, όπου εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο περνούν καθημερινά πριν φθάσουν στον τελικό προορισμό τους.

Καλλιτέχνες: Μαρίνα Βερνίκου, Αλέξανδρος Γεωργίου, Αλέξανδρος Λαμπροβασίλης, Νίκος Μάρκου, Βένια Μπεχράκη, Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Γιάννης Χατζηασλάνης.

Η παρουσίαση της έκθεσης γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΔΑΑ με τη Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης Art-Athina, που γιορτάζει εφέτος τα 20ά γενέθλιά της.

«Τελικός Προορισμός»

Σχόλια