3 Σεπτεμβρίου

WE ARE YOUR FRIENDS

Σκηνοθεσία: Max Joseph
Παίζουν: Zac Efron, Emily Ratajkowski, Wes Bentley
Ο Cole Carter (Zac Efron), ανερχόμενος DJ στο χώρο της electronic dance μουσικής, ονειρεύεται να γίνει πετυχημένος μουσικός παραγωγός. Όταν ο James, ένας “φτασμένος” DJ γίνεται ο μέντοράς του, ο Cole ερωτεύεται την κοπέλα του, Sophie (Emily Ratajkowski) με αποτέλεσμα να χαλάσει η συνεργασία τους και ο Cole να βρεθεί σε δύσκολα διλήμματα για το μέλλον του.

SOLACE – ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ

 Σκηνοθεσία: Afonso Poyart
Παίζουν: Anthony Hopkins, Colin Farrell, Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish
Ο John Clancy (Anthony Hopkins), ένας πνευματιστής, συνεργάζεται με ειδικό πράκτορα του FBI (Jeffrey Dean Morgan) για να βρουν τα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου (Colin Farrell).

 

VACATION – ΤΡΕΛΟ ΘΗΡΙΟΤΡΟΦΕΙΟ: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

 Σκηνοθεσία: Jonathan Goldstein & John Francis Daley
Παίζουν: Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann, Chris Hemsworth
Ο Rusty Griswold πηγαίνει με την οικογένειά του road trip στο πάρκο “Walley World” με σκοπό να αναζωπυρώσει τη σχέση του με τη γυναίκα του αλλά και να έρθει πιο κοντά με τους δυο του γιους. Στην επόμενη γενιά του «Τρελού Θηριοτροφείου» ξεκινά ακόμα μια σειρά από απίστευτα αστεία ατυχή γεγονότα.

10 Σεπτεμβρίου

RICKI AND THE FLASH – Η ΡΙΚΙ ΚΑΙ Η ΡΟΚ
Σκηνοθεσία: Jonathan Demme
Παίζουν: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer, Audra McDonald
Μια μουσικός που παράτησε τα πάντα για να ακολουθήσει το όνειρο της, την rock n roll, επιστρέφει στο σπίτι της για να τα ξαναβρεί με την οικογένεια της με την οποία έχει αποξενωθεί εντελώς.

THE MAN FROM U.N.C.L.E. – ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ U.N.C.L.E

Σκηνοθεσία: Guy Ritchie
Παίζουν: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris, Hugh Grant
Στις αρχές του 1960, ο πράκτορας της CIA, Solo και ο μυστικός πράκτορας της KGB, Illya Kuryakin συμμετέχουν σε μια κοινή αποστολή με σκοπό να σταματήσουν μια διεθνή εγκληματική οργάνωση που προσπαθεί να εξαπλώσει πυρηνικά όπλα βάζοντας σε κίνδυνο την παγκόσμια ισορροπία.

17 Σεπτεμβρίου
ANT -MAN
Σκηνοθεσία: Peyton Reed
Παίζουν: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip “T.I.” Harris
Οπλισμένος με μια στολή-πανοπλία, με την εκπληκτική ικανότητα να μικραίνει σε μέγεθος αλλά να γίνεται πιο ισχυρός σε δύναμη, ο ληστής Scott Lang πρέπει να αποδεχθεί τον ήρωα που κρύβεται μέσα του και να βοηθήσει τον μέντορά του Dr. Hank Pym να σχεδιάσει και να εκτελέσει επιτυχώς μια ληστεία που θα σώσει τον κόσμο.

 

THE VATICAN TAPES – ΒΑΤΙΚΑΝΟ : ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ

Σκηνοθεσία: Mark Neveldine

Παίζουν: Kathleen Robertson, Michael Peña, Djimon Hounsou, Dougray Scott

Μια νεαρή γυναίκα αρχίζει να συμπεριφέρεται ολοένα και πιο παράξενα, προκαλώντας θανατηφόρα ατυχήματα σε όποιον βρίσκεται κοντά της. Όταν ο πατέρας της μαζί με το αγόρι της συνειδητοποιούν ότι είναι δαιμονισμένη καλούν βοήθεια από το Βατικανό μόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι είναι αντιμέτωποι με μια αρχαία σατανική δύναμη.

 

24 Σεπτεμβρίου

MINIONS

Σκηνοθεσία: Kyle Balda & Pierre Coffin

Ακούγονται οι φωνές των: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan, Jennifer Saunders, Pierre Coffin

Τα Minions Stuart, Kevin και Bob έχουν “στρατολογηθεί” από τη Scarlet Overkill μαζί με τον εφευρέτη άντρα της, τον Herb, ώστε να καταστρώσουν το τέλειο σχέδιο για να κατακτήσουν τον κόσμο.

MAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS – Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ: ΠΥΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Wes Ball

Παίζουν: Dylan O’Brien, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee, Rosa Salazar

Στο επόμενο κεφάλαιο του Maze Runner saga, ο Thomas και οι φίλοι του αντιμετωπίζουν την μεγαλύτερη πρόκληση μέχρι τώρα: να βρουν στοιχεία για τη μυστηριώδη οργάνωση, γνωστή ως WCKD. Το ταξίδι τους τους οδηγεί στο Scorch ένα ερημικό τοπίο γεμάτο με αφάνταστα εμπόδια.

Σχόλια