Η πρώτη κινηματογραφική απόπειρα του – κυρίως γνωστού για τις τηλεοπτικές δουλειές του – Σπύρου Μιχαλόπουλου, έχει τίτλο «Λούνα Μπαρ» και υπόσχεται να ξεναγήσει τους θεατές στον ατέρμονο πλανήτη των σχέσεων, απεικονίζοντας τον στην πιο αληθινή και αυθόρμητη στιγμή του, δηλαδή κατά τη διάρκεια βραδινών συζητήσεων σε ένα μπαρ.

Ο Θύμιος Κούκιος ενσαρκώνει το νεοπροσληφθέντα σερβιτόρο στο «Μπαρ των Τρελών», ο οποίος, ήδη από την πρώτη του νύχτα δουλειάς, θα έρθει αντιμέτωπος πραγματικά με κάθε είδος ανθρώπινης «τρέλας», αφού θα σερβίρει από ζευγάρια σε πρώτο ή και τελευταίο ραντεβού, μέχρι άντρες που ισχυρίζονται πως διαθέτουν τηλεπαθητικές και μαντικές ικανότητες.

Το σενάριο έχει γράψει η Ειρήνη Λουκάτου, ενώ το καστ περιλαμβάνει πάρα πολλά γνωστά ονόματα, μεταξύ των οποίων είναι: ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Κώστας Αποστολάκης, ο Τόνυ Δημητρίου, η Λήδα Ματσάγγου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Τρύφωνας Καρατζάς και πολλοί ακόμη. Τα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2016.

«Λούνα Μπαρ»

«Λούνα Μπαρ»

Στο τελευταίο γύρισμα ωστόσο, οι συντελεστές της ταινίας μας προσκαλούν όλους να πάρουμε μέρος και να γίνουμε το κοινό μιας μεγάλης γιορτής που θα στηθεί στον συναυλιακό χώρο της «Αρχιτεκτονικής», στο Γκάζι. Κάνε λοιπόν like στη σελίδα της ταινίας στο facebook, πάτα attend στο αντίστοιχο event και στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα του «Λούνα Μπαρ» για να δηλώσεις την συμμετοχή σου, γίνε εσύ το κοινό που θα εμφανιστεί στην τελευταία σκηνή και στο video clip του τραγουδιού της ταινίας.

Το γύρισμα θα λάβει χώρα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην «Αρχιτεκτονική» (Πειραιώς 116, Γκάζι, σταθμός μετρό Κεραμεικός), με τους Victory in Rio live! Εννοείται η πρόσκληση ισχύει και για την παρέα σου και φυσικά οι μπύρες… κερασμένες!

 

(ΥΓ: Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την ταινία δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε ο σκηνοθέτης της, Σπύρος Μιχαλόπουλος, στην εκπομπή ArtΕρτ του Αλέξανδρου Ρωμανού Λιζάρδου.)

 

Σχόλια