Επιμέλεια: Θανάσης Ξάνθος

Το Athens Acting Studio / New York Acting Studio, με σκοπό την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ για τα δίδακτρα σε υποψηφίους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, προσφέρει φέτος μια σειρά από Υποτροφίες στους υποψηφίους με την καλύτερη απόδοση στην ακρόαση που πρόκειται να πραγματοποιήσει. Το ύψος της ενίσχυσης αυτής θα καθοριστεί από το ατομικό και οικογενειακό εισόδημα των υποψηφίων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το όνομα και το τηλέφωνό τους στο newyorkactingstudio@gmail.com και να επικοινωνήσουν στο τηλ. 210-3211.445 & 6977-90.61.66, και στη συνέχεια θα πληροφορηθούν για τις λεπτομέρειες της ακρόασης.

 

Το “Athens Acting Studio / New York Acting Studio Theatre Company” δίνει την δυνατότητα σε όσους φοιτούν στη σχολή του, να ενταχθούν μελλοντικά ως ενεργά μέλη στις παραγωγές του.

Διδάσκουν διακεκριμένοι καλλιτέχνες και καθηγητές με πορεία στην Ελλάδα & το Εξωτερικό, στην ελληνική ή και αγγλική γλώσσα:

Νίκος Κατής (καλλιτεχνικός διευθυντής), Wendy Gibbins, Kenny MacLellan, Σάκης Μπιρμπίλης, Βίκυ Παναγιωτάκη, Κορίνα Κοσκινά, Κωνσταντίνος Παγιάτης, Νίκος Παινέζης, Βίκυ Harris, Σπύρος Κουβαράς, Ιωάννα Γκαραγκούνη, Γιάννης Εμμανουηλίδης, Σταυριανός Κιναλόπουλος.

 

Προγράμματα Σπουδών:

–              Dramatic Arts (τριετές, μονοετές, προπαρασκευαστικό)

–              Musical Theatre (τριετές, μονοετές, προπαρασκευαστικό)

 

Σεμινάρια – Μαθήματα:

Φωνητική

Φωνητική   | Ορθοφωνία   | Τραγούδι   | Χορωδία | Solfez

 

Χορός – Κίνηση

Σύγχρονος χορός | Jazz | Κλακέτες | Μπαλέτο | Χορογραφία | Street Jazz | Hip Hop

 

Σώμα

Alexander Technique | Butoh (σύγχρ. Ιαπωνικός χορός) | Yoga Ashtanga

 

Εργαστήρια

Σωματικό θέατρο (Physical Theatre) | Παντομίμα | Σωματικές Μάσκες

 

Theatre Design

Σκηνογραφία και ενδυματολογία

Φωτισμός Σκηνής

 

Ειδικά μαθήματα

–              Υποκριτική «How not to act»

–              Film acting (on camera)

–              Τεχνική Οντισιόν (θέατρο, σινεμά, τηλεόραση)

–              Performance Class

–              Private Coaching

–              Προετοιμασία για σπουδές στο εξωτερικό (στην αγγλική γλώσσα)

 

Σκοπός του NYAS είναι να διαμορφώσει ηθοποιούς-ερμηνευτές εφοδιασμένους με όλα τα δυνατά μέσα της δραματικής έκφρασης, ικανούς να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ενός διαρκώς ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. Ηθοποιούς ικανούς όχι μόνο να παρακολουθούν και να συμμετέχουν σε αλλαγές, αλλά και να τις επηρεάζουν με την εφευρετικότητά τους. Το ΝΥΑS εστιάζει στην ιδιαιτερότητα και την προσωπικότητα καθενός. Η μέθοδος του NYAS δίνει έμφαση στη ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ και τον ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ, τη ΦΑΝΤΑΣΙΑ και την ΤΕΧΝΙΚΗ, την πνευματική εξέλιξη, την προθυμία και τη συναισθηματική ειλικρίνεια.

 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΣ: Ιδρυτής και διευθυντής του ΝΥΑS

Σκηνοθέτης και ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική στη διεθνούς φήμης Royal Academy of Dramatic Arts (RADA), Λονδίνο, και σκηνοθεσία με τον πολυβραβευμένο Gene Feist, σκηνοθέτη και ιδρυτή του θεάτρου Roundabout, Broadway. Επίσης με τους Ούτα Χάγκεν, Μαρσέλ Μαρσώ, Στέλλα Άντλερ κ.α. Έχει σκηνοθετήσει πάνω από 15 έργα, κλασσικά και σύγχρονα, σε Νέα Υόρκη, Βοστώνη και περιφερειακά θέατρα των ΗΠΑ. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 30 θεατρικά έργα σε Ν.Υόρκη (Broadway & off-Broadway) Βοστώνη, Δουβλίνο, Κολωνία κ.λπ., ενώ συνεργάστηκε με γνωστούς ηθοποιούς (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζον Τορτούρο, Λίαμ Νίσον, Κρίστοφερ Γουόκεν κ.α.).

Στην ΕΛΛΑΔΑ πρωταγωνίστησε στις «Μέρες καθαριότητας», σκην. Μ. Μαρμαρινός. Με το θίασό του Twelfth Night Theatre Ν. Υόρκης παρουσίασε (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) τον «Αμερικάνικο Βούβαλο» του D. Mamet.

Στον ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ως ηθοποιός με τους: Ρ. Χαραλαμπίδη (Φτηνά Τσιγάρα, 4 μαύρα Κουστούμια), Β. Σερντάρη (Βασιλική), Γ.Σταμπουλόπουλο (Πανδώρα), Δ. Αθανίτη (Η πόλη των Θαυμάτων, Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας) κ.λπ.

Έχει ΔΙΔΑΞΕΙ υποκριτική σε δραματικές σχολές, πανεπιστήμια και σεμινάρια σε Ν.Υόρκη, Βοστώνη, Λονδίνο, Λιλ, Λάρνακα, Αλεξάνδρεια, Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.λπ.

a-a-s3

 

 

Πληροφορίες & ραντεβού:

Τηλ: 210-3211.445, 6977- 90.61.66

Ώρες επικοινωνίας: 10:00 – 21:00

e-mail: newyorkactingstudio@gmail.com

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Μιαούλη 11, 3ος όρ., Ψυρρή (40 μ. από το μετρό Μοναστηράκι)

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.athensacting.org | www.newyorkactingstudio.gr

FACEBOOK:

http://www.facebook.com/pages/New-York-Acting-Studio

https://www.facebook.com/athensacting

 

Σχόλια