Διαγωνισμοί!

Το Job Fair Athens 2015 ανακοινώνει τους δημιουργικούς διαγωνισμούς των εταιρειών που έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε.

Ήδη τρέχουν κάποιοι και σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι!

Διαγωνισμός SingularLogic!

H SingularLogic στο πλαίσιο της συμμετοχής της σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Έρευνας & Ανάπτυξης, συμμετέχει στην ανάπτυξη του Έργου «Sociable». To «Sociable» είναι μια πλατφόρμα η οποία με τις εφαρμογές της βοηθά στην νοητική ενδυνάμωση ηλικιωμένων με ήπια γνωστική εξασθένηση καθώς και σε ανθρώπους με νόσο Αλτσχάιμερ.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού καλείστε να δημιουργήσετε ένα απλό παιχνίδι για την ενδυνάμωση της μνήμης (μίας από τις 7 κατηγορίες νοητικής ενδυνάμωσης που προσφέρει το Sociable) είτε με την χρήση του εργαλείου Construct 2 (για την υλοποίηση είναι επαρκές να χρησιμοποιείτε την ελεύθερη έκδοση) είτε με την χρήση HTML , CSS & JS (επιτρέπεται η χρήση jQuery ).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την συμμετοχή στον συγκεκριμένο διαγωνισμό δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού, αλλά κυρίως δημιουργικότητα και φαντασία.

Μετά την λήξη του διαγωνισμού θα συγκεντρωθούν όλα τα projects και θα αξιολογηθούν με κριτήρια τόσο τον σχεδιασμό/παρουσίαση (δημιουργικότητα & φαντασία) όσο και την λειτουργικότητα (πληρότητα & ποιότητα) οπότε και θα προκύψει η τελική κατάταξη.

Μάθετε περισσότερα

Soft Skills Academy

by EESTEC LC Athens!

Το Soft Skills Academy, μια νέα δράση της EESTEC LC Athens, διοργανωτή του Job Fair Athens, έρχεται!

Το Soft Skills Academy είναι μια διημερίδα διαδραστικών σεμιναρίων πάνω σε θέματα Soft Skills τα οποία έχουν άμεση σχέση με τη συναισθηματική νοημοσύνη και την καλλιέργεια της προσωπικότητας του ατόμου πάνω σε χαρακτηριστικά όπως ομαδικότητα, ηγεσία και αποδοτική επικοινωνία.

Θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Ιουνίου στις Αίθουσες Πολυμέσων του ΕΜΠ από εξειδικευμένους trainers με μεγάλη εμπειρία στον χώρο.

Για δήλωση συμμετοχής συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα μέχρι τις 31/5 ώρα 23:59.
Δεκτά θα γίνουν μόνο 40 άτομα και θα επιλεχθείτε με βάσει τις απαντήσεις σας στο 3ο σκέλος της φόρμας που αφορά τους λόγους που δηλώνετε, γι’αυτό εαν ενδιαφέρεστε θα σας παρακαλούσαμε να αφιερώσετε τον απαιτούμενο χρόνο.

Σχόλια