Η CES 2015 είναι μια έκθεση που πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο όπου η κάθε εταιρεία έχει την ευκαιρία να παρουσίασει το δικό της ξεχωριστό τεχνολογικό προϊόν, από αυτοκίνητα μέχρι και πολλά smartphone. Για την ώρα ας δούμε τρία smartphone που τράβηξαν τη προσοχή του κοινού.

 

Asus Zenfone 2: το value “τούμπανο”

Το πρώτο κατά σειρά που έκλεψε τη παράσταση, ήταν το Asus ZenFone 2 με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, αλλά με τιμή midrange smartphone. Η Asus έχει παράδοση στο να επιλέγει chipset της Intel και θα συνεχίσει έτσι, τοποθετώντας Atom Z3580 στο ZenFone 2, με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 2.3GHz ο καθένας. Θα έχει οθόνη FHD σε πάνελ 5.5 ιντσών, μνήμη ram 4GB και θα είναι η πρώτη συσκευή που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση από την Intel. Σύμφωνα με την εταιρεία το καινούργιο phablet θα ξεκινήσει να πωλείται μόλις στα 199$ χωρίς να γνωρίζουμε διαθεσιμότητα.

CES 2015 asus zenfone 2

Asus Zenfone 2

 

LG G Flex 2: το ελαστικό, κυρτό

Η LG σε αποκλειστικότητα, συνεχίζει για δεύτερη φορά στην ιστορία με τη κατασκευή ενός σχετικά ελαστικού και κυρτού phablet, το G Flex 2. Τον προκάτοχό του, G Flex, είναι πολύ πιθανό να τον έχετε κάνει ένα πρόχειρο hands-on, έστω και από κάποια βιτρίνα πολυκαταστήματος και σας φάνηκε μεγάλο με οθόνη 6 ίντσες! Πλέον ο μεγάλος του αδερφός θα είναι πιο μικρός με οθόνη 5.5 ίντσες τεχνολογίας P-OLED 1080p κάνοντας τη διαφορά. Θα έχει το τελευταίο και πιο δυνατό chipset της Qualcomm, το Snapdragon 810 με 2GB για μνήμη ram.

CES 2015 LG G flex 2

LG G Flex 2 photo by android authority

 

Saygus V2: το υπερπλήρες

Το Saygus V2 είναι ένα από τα smartphone που παρουσιάστηκαν διακριτικά σε ένα μικρό στρογγυλό τραπεζάκι στυλ “club”, στην CES 2015 και το αγάπησα για αρκετούς λόγους. Από που να ξεκινήσω, έχει οθόνη 5 ίντσες FHD σε σασί για smartphone με 4.5 ίντσες, σε διαστάσεις μόλις 67 x 137 x 9.7. Θα έχει μπαταρία 3.1000 mAh που δύσκολα συναντάμε σε αυτό το μέγεθος ή δεν έχουμε συναντήσει ποτέ; Θα είναι αδιάβροχο σε συνδυασμό με gorilla glass 4 που αν δε κάνω λάθος το έχουμε δει μόνο στο Note 4 και σε κάποιο μοντέλο της σειράς Alpha. Συνεχίζω με τα χαρακτηριστικά του, θα έχει 3GB μνήμη για ατελείωτο multitasking και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GB με 2 θύρες για επέκταση της μνήμης.

CES 2015 Saygus V2 press

Saygus V2

 

Για περισσότερο υλικό σχετικά με την CES 2015 μπορείτε να δείτε τη πηγή αυτού του άρθρου.

 

Σχόλια