Σεμινάριο. Οι ρίζες της λέξης αυτής: [λόγ. < ιταλ. seminari(o) `εκκλησιαστική σχολή΄ -ον < λατ. seminarium `φυτώριο΄ & σημδ. γερμ. Seminar (< λατ. semi narium)]

 

Με την λέξη σεμινάριο παραπέμπουμε σε μία σειρά μαθημάτων με διαλέξεις και συζητήσεις με σκοπό να διευρύνουμε τις γνώσεις μας πάνω σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Αλήθεια έχετε σκεφτεί ποτέ πόσο σημαντικά είναι τα σεμινάρια και οι βεβαιώσεις που προσκομίζονται για μια επαγγελματική καριέρα στο μέλλον !; Τα σεμινάρια είναι ένα ακόμη μικρό αλλά σημαντικό λιθαράκι του βιογραφικού σας σημειώματος. Πλήθος σεμιναρίων διεξάγονται κάθε χρόνο σε όλες τις πόλεις αλλά και νησιά της Ελλάδας. Πολλοί φοιτητές στην Ελλάδα παρακολουθούν σεμινάρια δωρεάν προκειμένου να έχουν μία μεγαλύτερη γνώση γύρω απο τους κλάδους για τους οποίους ενδιαφέρονται.

Σκέψου..πολλοί φοιτητές δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που ήθελαν να ακολουθήσουν , για την επαγγελματική θέση που ήθελαν να κατοχυρώσουν, και όμως τα κατάφεραν έχοντας στο βιογραφικό τους 2-3-4 βεβαιώσεις παρακολούθησης απο σεμινάρια. Η συμμετοχή σου σε ένα σεμινάριο και η βεβαίωση παρακολούθησης του στα χέρια σου δείχνουν αγωνιστικότητα, έναν άνθρωπο με όρεξη για γνώσεις..συνεπώς και έναν άνθρωπο που του αξίζει μια εκπαιδευτική-επαγγελματική ευκαιρία!

 

 

Ενημερωθείτε για δωρεάν και μή, σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα :

http://goseminars.gr/

http://www.paso.gr/types/dorean/#.VAiQX_mSy74

 

Σχόλια