Τύπος: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (training course).
Πού: Snowdonia natural park- Wales, U.K.
Πόσοι: Ζητούνται 3 άτομα 20-35 ετών.
Πότε: 12-19/1/2015.
Τίτλος: “Business in Britain”

Προθεσμία 30/9!

Περιεχόμενο:
Το έργο αυτό έχει ως στόχο να υποστηρίξει τους νέους να αναπτύξουν επιχειρηματικές δεξιότητες. Πολλοί νέοι άνθρωποι θα ήθελαν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση, αλλά στερούνται μερικές από τις βασικές δεξιότητες και την εμπειρία για να το πραγματοποιήσουν. Το πρόγραμμα αυτό θα τους δώσει την καθοδήγηση για να γίνουν τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης. Θα δώσει, επίσης, ορισμένα παραδείγματα καλών πρακτικών με μια επίσκεψη σε μια επιτυχημένη επιχείρηση και την κοινωνική επιχειρηματικότητα, συζητήσεις Skype με επιτυχημένους επιχειρηματίες και παραδείγματα για το πώς να δημιουργήσετε μια κοινωνική επιχείρηση που συνοδεύεται από τη θεωρία. Μέχρι το τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά από ένα πάνελ επιτυχημένων επιχειρηματιών.
Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα υπέροχα τοπία του φυσικού πάρκου Snowdonia και να ασχοληθούν με πολλές εξωτερικές δραστηριότητες και σπορ.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται : 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων μέχρι το ύψος των 360 ευρώ, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Στους συμμετέχοντες, μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για αιτήσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο Facebook Page.

Σχόλια