Το Auto-tune είναι ένα νέο πρόγραμμα ήχου και μουσικής που επιτρέπει σε κάθε καλλιτέχνη να μεταμορφώνει τη μουσική του κάνοντάς τη πιο αρμονική και αψεγάδιαστη. Αυτό που δε διευκρινήσαμε νωρίτερα είναι ότι δεν το χρησιμοποιούν μόνο ερασιτέχνες, αλλά και επαγγλεματίες! Σίγουρα, υπάρχουν επαγγελματίες καλλιτέχνες που έχουν έλλειψη ταλέντου ή, πιο ευγενικά, αδυναμίες στο να «πατήσουν» πάνω στις νότες.

Έτσι, λοιπόν, κυκλοφόρησε και το τραγούδι της Britney Spears. Το τραγούδι «Alien» είναι ένα από τα 10 κομμάτια του album της «Britney Jean» (2013).

Η παρακάτω εκδοχή της ηχογράφησης δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας, θα περιμέναμε κάτι καλύτερο από τη γνωστή ποπ σταρ.

Τα συμπεράσματά μας; Απλά δεν μπορούμε να το ακούσουμε!

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου βίντεο, ο WilliamOrbit, υπεύθυνος για το Autotune της BritneySpears, έσπευσε να υπερασπιστεί τη φήμη της τραγουδίστριας, η οποία, «έκανε το πρώτο της ζέσταμα». Ζήτησε από τους θαυμαστές της να μην κρίνουν την ίδια από ένα και μόνο βίντεο.

 

woΌπως αναφέρει και στο Facebook, το ζέσταμα είναι πολύ σημαντικό για κάθε καλλιτέχνη και χρειάζεται χρόνος για να γίνει σωστά. Καταλήγει στο ότι η BritneySpears είναι υπέροχη και αυτό ισχύει!

Εμείς, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι, ενώ το επιχείρημα του υπερσπιστή της είναι αδύναμο, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε πολλά live της Britney Spears στα οποία έχει αποδείξει το μεγάλο ταλέντο της.

wo2

 

To σχόλιο του William Orbit μπορείτε να το δείτε εδώ: William Orbit για Britney Spears

Σχόλια