Στις επόμενες γραμμές θα μιλήσω για το γεγονός του μήνα, ξεστραβώσου και διάβασε με.

Το Μουντιάλ, απ΄όσα ξέρω, γίνεται στη χώρα του Παντελή Καφέ, τη Βραζιλία. Η Βραζιλία είναι μια χώρα όπου όλοι χορεύουν και τραγουδούν, δεν υπάρχει φτώχεια και όλοι ασχολούνται συνεχώς με το ποδόσφαιρο. Το Μουντιάλ είναι μια διοργάνωση που κάνει τον κόσμο καλύτερο. Άμα παίξεις στοίχημα στο Μουντιάλ είναι βέβαιο πως θα κερδίσεις τόσα πολλά ώστε δε θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις μέχρι το επόμενο Μουντιάλ. Καλό θα ήταν τώρα που το σκέφτομαι να αγοράσουμε και εμείς ένα Μουντιάλ για την Ελλάδα.

Θα προβώ σε ενδελεχή επιστημονική ανάλυση των όσων συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ γι΄αυτό σας εφιστώ τη προσοχή.

Κατ΄αρχας να αποκαλύψω ότι δεν έχω ξαναδεί Μουντιάλ. Ποτέ. Ούτε ποδόσφαιρο. Επίσης ποτέ. Πριν το δω δεν ήξερα ότι η μπάλα ζυγίζει 450 γραμμάρια και ότι στο εσωτερικό της υπάρχει ατμοσφαιρική πίεση της τάξεως του 0.6 έως 1.1 mmHg. Ήμουν δηλαδή άσχετος! Τώρα όμως έχω γίνει επιστήμονας, έχω πλέον τεράστιες ποδοσφαιρικές γνώσεις και όλοι μοιάζετε άμπαλοι οπαδοί του καναμπέ μπροστά μου! Είμαι τόσο γνώστης του ποδοσφαίρου που το θεωρώ αδικία να υπάρχουν παίκτες προπονητές και τεχνικά επιτελεία σε όλες τις ομάδες και να μην έχουν ανακαλύψει ακόμα την περιπτωσάρα μου! Σκουπίζω τα δάκρυα και συνεχίζω.

Έχω δει μερικούς αγώνες είναι αλήθεια αλλά δε θυμάμαι καλά τις ομάδες. Θυμάμαι τα χρώματά τους βέβαια και αυτό αρκεί. Έως τώρα ξεχωρίζει το πάθος της Σουηδίας για διάκριση και τη τεχνική κατάρτιση του Βατικανού, που βασίζεται στις προσευχές προς τον Κύριο Ιησού. Εντύπωση προκαλούν τα βουντού της Αιθιοπίας και οι ανθρωποθυσίες της Παραγουάης πριν τον αγώνα ή και κατά τη διάρκεια αυτού αν το παιχνίδι στραβώσει 🙁

Όπως θα έλεγε όμως και ο συμπαθητικός κύριος στη διαφήμιση, “ένα μόνο δεν έχω δει, την Εθνική μας στη Βραζιλία”, πράγμα που σίγουρα αποτελούσε “πλην” για την Ηθική και Εθνική ανάταση του λαού μας. Καλώς ή ΚΑΚΩΣ, βρεθήκαμε και εκεί.

Η Εθνική μας ομάδα, που διαθέτει τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης, δεν τα κατάφερε απέναντι στη Κολομβία. Παρόλο που παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο όλων των εποχών, η παράγκα της Fifa(ς) και το διεθνές Μασωνοσιωνιστικό σύστημα (αυτό που μας επέβαλε το Μνημόνιο γιατί μας ζηλεύει που είμαστε όμορφοι και πετυχημένοι) έκαναν ο,τι μπορούσαν για να στερήσουν απο την ομάδα μας ένα ακόμα παγκόσμιο κύπελλο στη συλλογή μας. Η αλήθεια είναι οτι τους «δείξαμε» μέσα απο το facebook τι θα πει Αίληνας, κάναμε την επανάστασή μας, μας φοβήθηκαν, ζήτησαν συγγνώμη, αλλα αυτό μόνο δεν αρκεί, αφού η ένσταση που καταθέσαμε για επανάληψη του αγώνα όσες φορές χρειαστεί μέχρι να νικήσουμε απορρίφθηκε με το έτσι θέλω!!!

Επειδή όμως θέλω να δω τη χώρα μας να νικά τους κακούς Ιάπωνες θα προτείνω αλάνθαστο σύστημα που βγαίνει πάντα, για τον επόμενο αγώνα, που αν εκτελεσθεί επ΄ ακριβεία θα μας οδηγήσει σε ευρεία νίκη!

Το σύστημα είναι 4-2-4 στυλ Μπενφίκα του Εουσέμπιο-ξέρω μπάλα και είστε άμπαλοι και δεν συμμαζεύεται.

Κάτω απο το τέρμα ο Τζόναρος ο Μανιάτης που έχει δείξει σημεία γραφής. Δεξί μπάκ ο Χολέμπας που είναι υπερπολύτιμος γιατι μπερδεύει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές με τις βαθιές γνώσεις περι ¨ακινησίας¨ και ¨εξολόθρευσης με τα μάτια¨ που έμαθε απο τον ίδιο τον Δαλάι Λάμα στο Θιβέτ. Αριστερό μπακ ο Γκέκας, γιατί κακά τα ψέματα θα είχε πλάκα να τον βάλεις να τρέχει σε αυτή την ηλικία. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα πρέπει να έιναι ο Σάντος με τον βοηθό του. Πρωτοποριακό και καινοτόμο, σύγχρονο ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ΚΥΡΙΟΙ ! Στο χώρο του κέντρου μόνος του ο καλύτερος παίκτης του κόσμου ο Κατσουράναρος μαζί με τον ιδιοκτήτη των Marlboro για να μην χρειαστεί να ανάβει μόνος του τα τσιγάρα. Και τέλος τετράδα φωτιά στην επίθεση! Καρνέζης, Καπίνο σαν σέντερ φορ που σαν πρώην τερματοφύλακες θα έχουν τη δυνατότητα να πιάσουν τη μπάλα με τα χέρια (ιδιοφυές;;;;). Μάνος Σέργιος στα δεξιά και Άγγελος Χαριστέας πάνω αριστερά. Προπονητής εγώ.

Περιμένω με αγωνία από την Ε.Π.Ο επίσημο έγγραφο των προθέσεών πάνω στις προτάσεις που κατέθεσα.

Γειά σου!

 

Σχόλια