Μια διαφορετική πλευρά του Instagram που θα λατρέψεις!

Το Instagram έχει γίνει αναμφισβήτητα μέρος της ζωής μας και περνάμε πολλές ώρες στο κινητό “σκρολάροντας” ακατάπαυστα. Αν και εσύ έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, εδώ θα βρεις λογαριασμούς στο Instagram που θα ομορφύνουν το feed σου και θα σoυ δώσουν μια νέα οπτική!

 

1.Rizes mas

Μια παρέα τριαντάρηδων διαχειρίζεται το @rizesmas που γεμίζει καθημερινά το feed μας με γεράνια, παραδοσιακά μαγειρέματα, ασβεστωμένα περάσματα και στιγμές από πανηγύρια. Μας ταξιδεύουν στις ρίζες μας, στην παιδική μας ηλικία.

 

2.  e.x.i.s

Μια σελίδα αφιερωμένη στις λέξεις! Δυο νέα παιδιά με πάθος για τη γλώσσα έφτιαξαν έναν pop λογαριασμό στο Instagram που κάνει ετυμολογική ανάλυση σε λέξεις της επικαιρότητας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.

 

3. archaeostoryteller

Θες να μάθεις ιστορία με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο; Τότε βρίσκεσαι στον σωστό λογαριασμό. Ο Θόδωρος Παπακώστας  μας δείχνει ότι το παρελθόν μας, μας αφορά όλους

 

4. _the_dandy_

Ο φοιτητής της Καλών Τεχνών @fotis_floros «διδάσκει» το Instagram ιστορία της τέχνης με απολαυστικά post. Ένας λογαριασμός που εκπροσωπεί την τέχνη, φέρνοντας τη μουσειακή κουλτούρα στο καθημερινό feed. To feed σου θα γεμίσει με χρώματα, διάσημους πίνακες και όλα όσα θα ήθελες να μάθεις για την τέχνη!

 

5. bioauthteam

Μια ομάδα φοιτητών από το τμήμα της Βιολογίας του ΑΠΘ μας μαθαίνει  τα πάντα γύρω από την επιστήμη της βιολογίας μέσα από πρωτότυπα post που θα σε εκπλήξουν!

 

6.dromospoihshs

Αν αγαπάς την ποίηση, ακολούθησε αυτό τον λογαριασμό και κάθε μέρα θα βρίσκεις ένα ποίημα στο feed σου!

 

7. upworthy

Εδώ θα βρεις ιστορίες αληθινές, στιγμιότυπα της μέρας, δόσεις ανθρωπιάς που θα σε εμπνεύσουν, θα σε συγκινήσουν και μπορεί και να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

 

8. Life with a cat 

Χιουμοριστικά post με ήρωα έναν γάτο! Αν αγαπάς τους γάτους και θες να γελάσεις πρέπει να ρίξεις εδώ ένα follow.

 

9. colorpalette.cinema

Για τους σινεφίλ φίλους ,ο λογαριασμός στο Instagram, Color Palette Cinema, εξετάζει τις χρωματικές παλέτες που χρησιμοποιούνται στις αγαπημένες μας ταινίες αλλά και το ψυχολογικό αποτύπωμα που αφήνει το χρώμα στον κάθε θεατή.

 

10.  Takis Shelter

Μέσα από αυτόν τον λογαριασμό θα γνωρίσεις το καταφύγιο του Τάκη, που έχει αφιερωθεί στην ζώα βοηθώντας τα να βρουν σπίτι και αγάπη. Αν ενδιαφέρεσαι να υιοθετήσεις ή να βοηθήσεις ένα ζωάκι τσέκαρε εδώ!

 

Σχόλια