Online #JobDay «Αλλαγή καριέρας μετά τα 45+»
Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 13:00

 

Η ηλικία είναι κριτήριο πρόσληψης; Πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η ηλικία για την πρόσληψη; Όταν αλλάζω τομέα εργασίας έπειτα από 20 χρόνια, πώς διαμορφώνω το βιογραφικό μου σημείωμα; Ποια λάθη θα πρέπει να αποφύγω κατά την αλλαγή καριέρας;

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο ορισμένα από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν στη διαδικτυακή ημερίδα την οποία διοργανώνει το skywalker.gr την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 με τίτλο Online #JobDay «Αλλαγή καριέρας μετά τα 45+».

Σίγουρα η αλλαγή καριέρας σε ηλικίες των 45 ετών ή και περισσότερο απαιτεί δύναμη και αποφασιστικότητα. Όχι μόνο γιατί πρέπει να αντιμετωπιστούν οι προσωπικές ανασφάλειες και οι φόβοι, αλλά και γιατί το περιβάλλον πιθανόν να μη δει την αλλαγή θετικά.

Το  skywalker.gr , με στόχο να βοηθήσει ουσιαστικά τους ενδιαφερόμενους να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να πραγματοποιήσουν την αλλαγή που επιθυμούν παρέχοντάς τους κατάλληλους τρόπους μέσα από case studies και ερωτήσεις, συνεχίζει τις επιτυχημένες δράσεις του στον χώρο της εργασίας με άλλο ένα διαδικτυακό #JobDay με έναν άκρως διαδραστικό χαρακτήρα, το οποίο εντάσσεται στη δέσμη πρωτοβουλιών του «Βγαίνουμε μπροστά».

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 13:00 συντονιζόμαστε με μια live συνάντηση στο Facebook του skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα και στο site «Βγαίνουμε μπροστά».

Πρόκειται για μια δράση με σκοπό την υποστήριξη και την ενίσχυση της απασχολησιμότητας ατόμων ηλικίας 45 ετών ή και περισσότερο.

Δύο καταξιωμένοι στο είδος τους ομιλητές θα κληθούν να απαντήσουν με βάση την εμπειρία τους σε ερωτήσεις που αφορούν στην αλλαγή καριέρας μετά την ηλικία των 45 ετών, ο κ.Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος, Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και Ιδρυτής της Human Value, και η κα Ιωάννα Ντάκου, Ψυχολόγος – Σύμβουλος Σταδιοδρομίας CIP.

Παράλληλα, το κοινό θα μπορεί να υποβάλλει τα ερωτήματά του μέσω της σελίδας Facebook του skywalker.gr , απ’ όπου θα γίνεται και η απευθείας μετάδοση. Θα μεταδοθεί επίσης live από το site vgainoumemprosta.skywalker.gr  (χωρίς τη δυνατότητα παρεμβάσεων).

Το Online #JobDay «Αλλαγή καριέρας μετά τα 45+» θα συντονίσει η κα Έλενα Σολταρίδου, Ψυχολόγος – HR Executive.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το site jobdays.gr για περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο Facebook Event Online #JobDay «Αλλαγή καριέρας μετά τα 45+»

Επιπλέον, μπορούν να δουν το video του Online #JobDay «Αλλαγή καριέρας μετά τα 45+» σε αυτό το link .


Η διοργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγοί επικοινωνίας:
STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, THAT’S
LIFE, ENALLAKTIKOS.GR, MAGDA’S NEWS, STARTUP.GR, STARTUPPER,BUSINESSNEWS.GR,
EMEA.GR, DEALNEWS, SIGMA MEDIA GROUP, FRAPRESS.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, LIKE WOMAN,
ECOZEN.GR, BUSINESS WOMAN, PINK.GR, IΠΟΡΤΑ, LET IT BE.GR, FLOW MAGAZINE,
SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, Skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ. 231), mkatsaprini@skywalker.gr


 

Σχόλια