Σκέφτεσαι να βάλεις συναγερμό στο σπίτι σου αλλά προβληματίζεσαι ;  Είναι γνωστό πως έχει πραγματοποιηθεί σημαντική αύξηση της εγκληματικότητας και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πάρεις απόφαση για την δική σου ασφάλεια.

Συναγερμός = Pitbull

Το γνωρίζεις πως αν κάποιος επιχειρήσει να μπει στο σπίτι σου θα προετοιμαστεί πρώτα. Θα μελετήσει αν έχεις σκύλο, τι πόρτα έχεις, ποιες ώρες βρίσκεσαι στο σπίτι και σίγουρα αν διαθέτεις συναγερμό. Όλα αυτά είναι παράγοντες που θα επηρεάσουν την οριστική του απόφαση. Βέβαια κάποιοι διαρρήκτες δεν ενδιαφέρονται απαραίτητα για το αν υπάρχει συναγερμός αλλά σίγουρα ο δυνατός του ήχος που θα ηχήσει σε όλη την γειτονιά θα τους κάνει να φύγουν ή τουλάχιστον θα βοηθήσει να ειδοποιηθεί η αστυνομία.

Μην πληρώνεις τα «σπασμένα»

Όπως είπαμε και πάνω ο συναγερμός μπορεί να διώξει τους διαρρήκτες αλλά σίγουροι μπορεί και να τους απωθήσει τελείως. Έτσι και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλά και δεν θα έρθεις στην θέση να πληρώνεις τις ζημιές τις οποίες προκάλεσαν.

Έχεις τον έλεγχο

Τι να τον κάνεις τον συναγερμό αν δεν μπορείς να βλέπεις τι γίνεται στο σπίτι σου ή αν δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις από ενέργειες στο κινητό σου ; Ναι κι όμως είναι δυνατό. Ανάλογα με τον συναγερμό που θα διαλέξεις μπορείς να ζητήσεις από τον τεχνικό σου να προσθέσει και κινητικούς αισθητήρες στην είσοδο της πόρτας και στα παράθυρα. Έτσι αν δεν βρίσκεσαι στο σπίτι σου ή γενικά είσαι εκτός πόλης, μπορείς να ρυθμίσεις να σου έρχονται αυτόματα μηνύματα και ειδοποιήσεις για παράξενες ενέργειες και να ειδοποιείται η αστυνομία. Μπορείς να βρεις τον τεχνικό σου εύκολα και γρήγορα στο texnikoi24-7.gr και να πάψεις να ανησυχείς.

Εύκολη τεχνολογία

Το θετικό με τα σύγχρονα συστήματα συναγερμού είναι πως ακόμα και αν εσύ δεν είσαι στο σπίτι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τηλεκοντρόλ τα παιδιά σου ή ακόμα και οι γονείς σου, καθώς είναι πανεύκολο. Με αυτό, εύκολα και γρήγορα, μπορεί να ειδοποιηθεί η αστυνομία χωρίς καν να χρειαστεί να την καλέσεις.

Η ηρεμία είναι το παν

Μαζί με την ύπαρξη της ασφάλειας, η οποία είναι  πολύ σημαντική εννοείται, έρχεται και το αίσθημα της ηρεμίας. Δεν γίνεται να έχεις συνεχώς τον φόβο πως μπορεί να γίνει κάτι ανά πάσα στιγμή και εσύ να είσαι απροστάτευτος.

Ούτε μπορείς να φοβάσαι για την ασφάλεια των οικείων σου. Αποφάσισε το και απόλαυσε την καθημερινότητα σου χωρίς τέτοιες σκέψεις.

Σχόλια