Η επιλογή Πανεπιστημίου είναι μια από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρει κανείς στη ζωή του.

Γι’ αυτό το Πανεπιστήμιο Frederick στην Κύπρο, ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου, πραγματοποιεί διαδικτυακή παρουσίαση την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 19:00, με σκοπό την ενημέρωση των ενδιαφερομένων από την Ελλάδα για τις σπουδές στην Κύπρο, που αναδεικνύεται ιδανικός προορισμός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και για τα πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών του και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους φοιτητές του πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους ώστε να αποκτήσουν τα καλύτερα εφόδια για να ξεχωρίσουν στην αγορά εργασίας. Οι ενδιαφερόμενοι επίσης θα ενημερωθούν για τα ειδικά μειωμένα δίδακτρα που ισχύουν για φοιτητές από την Ελλάδα αλλά και τις υποτροφίες που μπορούν να διεκδικήσουν. Τέλος θα γίνει αναφορά στα μέτρα που έχει λάβει το Πανεπιστήμιο για αντιμετώπιση των προκλήσεων της πανδημίας, αλλά και τη μεγάλη επένδυση που έχει κάνει σε υβριδικές αίθουσες διδασκαλίας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό που κάνουν δυνατή την παρακολούθηση διαλέξεων με φυσική παρουσία και διαδικτυακά. Το Πανεπιστήμιο Frederick στην Κύπρο είναι ένα σύγχρονο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ομοταγές ίδρυμα προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι, με πέντε σχολές που προσφέρουν πάνω από 80 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε τομείς όπως τη φαρμακευτική, τη νομική, την αρχιτεκτονική, τη μηχανική, την πληροφορική, την εκπαίδευση, τη φυσική αγωγή, τις κοινωνικές επιστήμες, τη διοίκηση επιχειρήσεων και τη ναυτιλία. Πρόκειται για το μοναδικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο το οποίο λειτουργεί σε δύο πόλεις, Λευκωσία και Λεμεσό. Τα τελευταία χρόνια το Πανεπιστήμιο Frederick προσελκύει εκατοντάδες φοιτητές από την Ελλάδα καθώς προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση, αναγνωρισμένα πτυχία και προσιτά δίδακτρα. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα με γραφείο διασύνδεσης στο κέντρο της Αθήνας, στελεχωμένο από εξειδικευμένους λειτουργούς για παροχή ενημέρωσης και εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.  Με ιστορία πέραν των 50 χρόνων, κατά τη διάρκεια της οποίας πρωτοστατεί στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Frederick έχει καταταχθεί στην πρώτη θέση ανάμεσα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου και την 201η θέση ανάμεσα σε 1070 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στη γενική κατάταξη του παγκόσμιου συστήματος αξιολόγησης πανεπιστημίων U-Multirank, ενώ πρόσφατα στα Times Higher Education Impact Rankings 2021 έχει καταταχθεί στα καλύτερα 10% των Πανεπιστημίων παγκοσμίως στην κατηγορία Ποιοτική Εκπαίδευση. 

Η παρουσίαση αναμένεται να διαρκέσει 30 λεπτά. Μετά την παρουσίαση, η ομάδα του Πανεπιστημίου Frederick θα δεχθεί ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

 Για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν εγγραφή σε αυτό τον σύνδεσμο, ενώ για διευθέτηση προσωπικής συνάντησης είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο της Αθήνας είτε διαδικτυακά μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 3311288 ή να στείλουν email στο info@frederick.ac.cy.  Για περισσότερες πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο Frederick και τα προγράμματα σπουδών του μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του: www.frederick.ac.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λυδία Χρυσάνθου, Communications and Outreach Service

  1. T. +357 22438234 | E. l.chrysanthou@frederick.ac.cy

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Frederick:

Το Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2007 μετά από την επιτυχημένη, πολύχρονη πορεία του Frederick Institute of Technology στην εκπαίδευση και στην έρευνα. Αποστολή του είναι η παροχή ευκαιριών μάθησης μέσω της διδασκαλίας και της έρευνας στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, των γραμμάτων και των τεχνών, καθώς και η γενικότερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Στο Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργούν πέντε Σχολές που προσφέρουν προγράμματα σε πτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο. Έχει έδρα τη Λευκωσία, ενώ συγκεκριμένες Σχολές και Τμήματα λειτουργούν και στο παράρτημα του Πανεπιστημίου στη Λεμεσό.

Με την αφοσίωσή του στην ακαδημαϊκή αριστεία, την παροχή υψηλών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τη συνεχή συμμετοχή του σε ένα ευρύ φάσμα ερευνητικών δραστηριοτήτων, το Πανεπιστήμιο Frederick χαίρει σεβασμού και αναγνώρισης στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Το 2019 κατατάχτηκε πρώτο μεταξύ όλων των ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Κύπρο στη γενική κατάταξη του παγκόσμιου συστήματος αξιολόγησης πανεπιστημίων U-Multirank.

Σχόλια