Η Kryon αποτελεί την κορυφαία εταιρεία στον τομέα του πλήρους αυτοματισμού, η οποία παρέχει την μοναδική πλατφόρμα στην παγκόσμια αγορά που συνδυάζει την Ανακάλυψη Διαδικασιών (Process Discovery) με τον Αυc (Robotic Process Automation). Η εταιρεία εδρεύει στο Ισραήλ και τώρα αναζητά ικανά και ενθουσιώδη άτομα που θα στελεχώσουν την ομάδα της στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις βρίσκονται εδώ.

Το όραμα της Kryon είναι:

“να φέρει την επανάσταση στην αυτοματοποίηση του χώρου εργασίας δίνοντας την ελευθερία στις επιχειρήσεις να φτάσουν στο απόγειο των δυνατοτήτων τους”.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και πλέον διαθέτει 10 γραφεία σε 7 διαφορετικές χώρες, υποστηρίζοντας μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως με καινοτόμες λύσεις αυτοματισμού για τον σύγχρονο χώρο εργασίας. Η πολυβραβευμένη πλατφόρμα της Kryon χρησιμοποιείται από εταιρείες συμπεριλαμβανομένων των AIG, Allianz, British Petroleum, Deutsche Telekom, EY, Ferring Pharmaceuticals, HP, Microsoft, Santander Bank, Singtel, Verizon, και Wyndham Hotel Group.

Εφοδιασμένη με την άριστη και κατοχυρωμένη AI τεχνολογία της, η εταιρεία παράγει το μοναδικό στο είδος του εργαλείο χαρτογράφησης διαδικασιών, το Kryon Process Discovery, το οποίο διευκολύνει την οπτικοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών χρησιμοποιώντας πρωτοποριακούς αλγόριθμους. Με αυτήν την τεχνολογία είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τις διαφορετικές και επαναλαμβανόμενες εταιρικές δραστηριότητες, να τις αξιολογεί και να προτείνει εύστοχες λύσεις ως προς την αυτοματοποίησή τους. Αυτή η ολοκληρωτική λύση μεγιστοποιεί την απόδοση και μειώνει τον χρόνο υλοποίησης έως και 80%. Αυτό κάνει την Kryon να ξεχωρίζει και είναι το μυστικό που διασφαλίζει ότι κάθε διαδικασία αυτοματισμού είναι επιτυχημένη από την αρχή ως το τέλος.

Kryon

Kryon

Η Kryon γνωρίζει καλά ότι η πορεία προς την καινοτομία δεν σταματάει ποτέ. Είναι η μόνη RPA εταιρεία που έχει πέντε διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε Ευφυή Συστήματα Αναγνώρισης Εικόνας (Intelligent Image Recognition) και Αναγνώρισης Οπτικών Χαρακτήρων (Optical Character Recognition). Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων είναι πλέον εφικτός σε εβδομάδες αντί για μήνες. Η εταιρεία χρησιμοποιεί ιδιόκτητες τεχνολογίες μηχανικής μάθησης και νευρωνικά δίκτυα με σκοπό την απλοποίηση της επιλογής των διαδικασιών που πρόκειται να αυτοματοποιηθούν, και η αρχιτεκτονική του διακομιστή της είναι προσανατολισμένη στις μικρο-υπηρεσίες, σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε μέγεθος οργανισμού ή τοπολογία cloud. Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την ταλαντούχα, δημιουργική και γεμάτη πάθος ομάδα που κινούν τα νήματα στις τεχνολογίες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Η ομάδα αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο οι οποίοι δημιουργούν καινοτόμα προϊόντα, ικανά να διαμορφώσουν έξυπνο εικονικό εργατικό δυναμικό, ξεκλειδώνοντας τις πραγματικές δυνατότητες των εταιρειών και των ατόμων που εργάζονται σε αυτές.

 

Η ομάδα της Kryon μεγαλώνει, αυτή τη φορά στην Ελλάδα. Οι ανοιχτές θέσεις απευθύνονται σε καταρτισμένους Full Stack Engineers, Designers UI/UX, και QA Automation Experts οι οποίοι θα εργάζονται πλήρως απομακρυσμένα. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία για όσους θέλουν να ασχοληθούν με πρωτοπόρες τεχνολογίες και να δημιουργήσουν προϊόντα που αλλάζουν το κατεστημένο. Η δυναμική κουλτούρα της εταιρείας προσφέρει συναρπαστικές ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση και μια επιτυχημένη καριέρα.

Δείτε τις ανοιχτές θέσεις θέσεις της εταιρείας στην Ελλάδα εδώ.

Η διαδικασία αξιολόγησης και προσλήψεων έχει ξεκινήσει με σκοπό να προσελκυστούν εκείνοι που είναι έτοιμοι να δεχτούν αυτήν την πρόκληση!

Σχόλια