Πριν από τέσσερα χρόνια, είχα μία συζήτηση με τον ευατό μου, μέσα από την οποία κατάλαβα ότι έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου για την  επαγγελματική ζωή.

Έπρεπε να το κάνω γρήγορα και έπρεπε να το κάνω σωστά … αλλά κυρίως, το χρειαζόμουν για να νιώσω όμορφα γιατί δεν μπορούσα καν να φανταστώ ότι θα ζήσω έναν ακόμη ολόκληρο χρόνο όπως είχαν περάσει οι τελευταίοι μου μήνες.

Οι μικρές συνήθειες που, έβαλα μέσα στο πρόγραμμα μου είναι οι εξής:

  • DO A LIFE AUDIT

Όταν βρισκόμαστε στο βυθό της ζωής, μπορεί να είναι δύσκολο να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα. Ο έλεγχος της ζωής είναι ζωτικής σημασίας για τον προσδιορισμό του που να κάνετε προσαρμογές και να ξεκινήσετε το νέο σας ταξίδι.

  • FOCUS ON ONE AREA OF IMPACT AT A TIME

Μόλις μάθετε ποιες αλλαγές θα κάνουν τη διαφορά, επιλέξτε αυτή που θα κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά και στη συνέχεια, συγκεντωθείτε  σε αυτόν τον τομέα.

6+1 μικρές συνήθειες που θα αλλάξουν εντελώς τη ζωή σας σε ένα χρόνο!

6+1 μικρές συνήθειες που θα αλλάξουν εντελώς τη ζωή σας σε ένα χρόνο!

  • MAKE A MINDSET SHIFT

Πιστεύω ακράδαντα ότι η νοοτροπία είναι το παν. Η νοοτροπία σας είναι αυτή που δίνει τον τόνο για τα πάντα στη ζωή σας. Η αλλαγή της νοοτροπίας σας είναι αυτό που θα αλλάξει τη ζωή σας. Αυτό που πιστεύουμε και πιστεύουμε είναι αυτό στο οποίο ενεργούμε.

“In the same way it has taken us one day at a time to get where we are, it is going to take one day at a time to get where we want to be.”

  •  SWAPPING YOUR INFLUENCES

Μόλις κάνετε έναν έλεγχο ζωής και αποφασίσετε να είστε ανοιχτοί σε μία αλλαγή νοοτροπίας, έρχεται και η ώρα να κάνετε μια μικρή αλλαγή στις καταστάσεις  και στα πρόσωπα που σας ασκούν επιρροή.

  • EMBRACE YOUR AUTHENTIC SELF

Το να καταλάβεις ποιος είσαι και τι θέλεις στη ζωή είναι τόσο σημαντικό.

  • KNOW WHAT YOU VALUE IN LIFE

Μάθετε τι πραγματικά σας ενδιαφέρει στη ζωή και ζήστε με πάθος από αυτά. Θα διαπιστώσετε ότι όταν αφήνετε τις αξίες σας να σας καθοδηγούν, φέρνει ένα εντελώς νέο νόημα στη ζωή.

  •  PUT IN THE WORK AND CELEBRATE YOUR PROGRESS

Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η αλλαγή ήταν τόσο μαγική όσο το να πάρεις μια απόφαση που την θέλεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αλλαγή εκεί που δεν υπάρχει δράση.

Πρέπει να εργαστείτε, να αναλάβετε δράση για να κάνετε τις αλλαγές και να αλλάξετε την πορεία της ζωής σας. Βήμα, βήμα  μπορείτε να ανοίξετε το δρόμο για το μέλλον σας.

Δώστε στον εαυτό σας λίγη χάρη στο δρόμο. Αν κάνετε κάποιο λάθος βήμα, απλώς προσαρμοστείτε και συνεχίστε.

Το πιο σημαντικό, μην ξεχάσετε να απολαύσετε το ταξίδι. Ποιο είναι το νόημα να αλλάξετε εντελώς τη ζωή σας σε ένα χρόνο, αν εξακολουθείτε να μην το απολαμβάνετε.

 

Σχόλια