Το EESTech Challenge (EESTEC Technology Challenge) είναι πανευρωπαϊκός τεχνολογικός φοιτητικός διαγωνισμός με φετινό θέμα Cybersecurity!

Διοργανώνεται από τον διεθνή, φοιτητικό και μη κερδοσκοπικό, οργανισμό Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών EESTEC (Electrical Engineering Students European Association) σε συνεργασία με τη σχολή Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

Το EESTech Challenge απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια και ανώτατα Τεχνολογικά Ιδρύματα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Επιστήμης των Υπολογιστών, της Πληροφορικής και της Ηλεκτρολογίας. Τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις γνώσεις τους σε τεχνολογικά θέματα καθώς και την ομαδικότητά τους διαγωνιζόμενοι με συμφοιτητές τους από όλη την Ευρώπη. 

O διαγωνισμός διεξάγεται διαδικτυακά σε 2 στάδια, στους τοπικούς προκριματικούς γύρους και τον τελικό γύρο. Οι προκριματικοί γύροι θα λάβουν χώρα σε 15 ευρωπαϊκές πόλεις. Ομάδες 3 ατόμων θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν μια θέση στον Τελικό Γύρο (Final Round). Οι νικήτριες ομάδες θα διαγωνιστούν διαδικτυακά στο Βελιγράδι τον Μάιο του 2021 για να αναδειχθεί η τελική νικήτρια Ευρώπης

Το Σαββατοκύριακο, 24 και 25 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά ο Τοπικός Γύρος της Αθήνας

Αν, λοιπόν, είσαι φοιτητής (μεταξύ 18 και 26 ετών) με υψηλό κίνητρο  και προθυμία να εργαστείς με την ομάδα σου πάνω σε ένα άκρως επίκαιρο και σύγχρονο τεχνολογικό θέμα, έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις στο Cybersecurity  Hackathon και να βιώσεις μια αξέχαστη διαγωνιστική εμπειρία.

Για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό θα ήταν επιθυμητό να διαθέτεις:

  • Όρεξη για νέες γνωριμίες
  • Ενέργεια για να δουλέψεις με αφοσίωση πάνω στο θέμα 
  • Ενθουσιασμό και ευγενή άμιλλα να συναγωνιστείς με συμφοιτητές σου από όλη την Ευρώπη

Δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα που θα βρεις σε αυτό το link μέχρι την Κυριακή 18 Απριλίου.

Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική έως ότου ολοκληρώσουν το task τους, δεν υπάρχει κόστος, ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook | Instagram | LinkedIn

Σχόλια